kaynananin ekmegine balli kaymakli yag surersin.
agzimdan çıkan her kelimede annesine bişey dedigimi düşünüyo sürekli onun yanında beni küçük düşürüyor atanmayı bekliyorum atandiktan sonra bosancam ama atanana kadar ara vermek durumu iyice yıpratır mıBirak ara vermeyi ben boşanırdım. Bosanmaya cesaretiniz yok anlasilan bence bir ara verin biraz onsuzluga alisin, bosanma provasi gibi olur belki bilemedim.
esinin bi derse ihtiyaci oldugu kesin. ama gittiginde esinin beyninin tamamen kaynanan tarafindan yikanacagini ve ayrilk noktasina gelme ihtimalini goze alabilcksen git. aksi taktirde eger ayrilmazsanz ve esin tamamen anneci olmaktan wazgecer lurtulmus olursun kaynana problemnden. ama iste suan ki durum bu riski almaya degermi onu hesaplaeşime diyorum annenin yanında azarlama diyorum ama anlamıyor hep aynı şeyleri yapıyor evlendigimizden beri en son başbaşa gittigimiz yer balayimizdi hiç bir yere karı Koca olarak gitmiyoruz her gün kendi evinde yemek yiyelim istiyo eşim benimle mi zaman geçirmek istemiyo bilmiyorum
1 yıldır hep mi böyleydi o zaman hiç düzelmez ki. zaten söyleyip tepkinizi göstermşsinizdir taksaydı sizi şimdiye kadar takardı kusura bakmayın. ya bu deveyi güdeceksin ya da.. başka yolu yok bence.eşime diyorum annenin yanında azarlama diyorum ama anlamıyor hep aynı şeyleri yapıyor evlendigimizden beri en son başbaşa gittigimiz yer balayimizdi hiç bir yere karı Koca olarak gitmiyoruz her gün kendi evinde yemek yiyelim istiyo eşim benimle mi zaman geçirmek istemiyo bilmiyorum
Benim yerimde siz olsaydınız nasıl olurdu peki eeşim laftan anlamıyor Allah kimseyi o duruma düşürmesinde
terbiyesiz adam kv felan bahane kocalarda iş yokeşime diyorum annenin yanında azarlama diyorum ama anlamıyor hep aynı şeyleri yapıyor evlendigimizden beri en son başbaşa gittigimiz yer balayimizdi hiç bir yere karı Koca olarak gitmiyoruz her gün kendi evinde yemek yiyelim istiyo eşim benimle mi zaman geçirmek istemiyo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?