Ara vermek evliliği ilişkiyi ne duruma getirir tavsiye verin ne olur?

Yetiskin olmamis cocuklarla evlenmemeli
..ama yasamadan bilinmiyor maalesef...bu filmin sonu maalesef ayni..
Sorun esin de allah sabir versin

Ara vermektense ciddi bir şekilde otur konuş böyle giderse boşanalım de..Ara vermeğe sıcak bakmıyorum bazı erkekler o arada ipi kopmuş koyun gibi yıllar sonra unutulmayacak hatalar yapıyor..

Bu şekilde evlilik olmaz arkadaşım
Kayınvaliden rahat vermiyor kocanla vakit geçiremiyorsun kocanda sesini çıkaramıyor ne anladım ben o evlilikten ?
Kocan sesini çıkarmadığı sürece karımla vakit geçireceğiz anne bu kadar arama aramızı bozacaksın demediği sürece durum çözülmez
Gerekirse bir süre ayrı kal eşinden aklı başına gelsin annesine dur demeyi bilsin
Şimdiden göz yumarsan sessiz kalırsan ileride hakkından gelemezsin canım

canım ara vermek bi kar etmz aksine daha da soğursun ama buna da bi çözüm bulman lazm allah yardımcın olsun..

canım ara vermek bi kar etmz aksine daha da soğursun ama buna da bi çözüm bulman lazm allah yardımcın olsun..

her yolu deniyorum eşimle konuşmaya çalışıyorum senle vakit gecirmek istiyorum diyorum ama yok aynı eşim evliligimizin 3. Haftasında il dışına bizi yanlız göndermedi düşün kadını sürekli kendini acındırıyor kp dere söyledim baba annemle konuş karışmasın bu kadar çocuk degiliz dedim eltime söyledim abla söyle yapmasın dedim yok kadın anlamıyor aynı kadından soğudum eşim kafayı yedircek bana

Olmuyor kuzum eşime çok dil döktüm yanlız kalalım vakit ayiralim diye ama yok aynı eşim benden mi soğudu acaba

boşa kızım kurtul şundan çocuk yoksa.çekilir dava değil. bir akrabam vardı kızı anası yüzünden dövmüş kocası çocuğunu bile gözü görmedi anası için karısından ayrıldı.öyle ana da, senin kvaldende dahil alsın çıktığı yere geri koysun oğlunu.

1 yıldır hep mi böyleydi o zaman hiç düzelmez ki. zaten söyleyip tepkinizi göstermşsinizdir taksaydı sizi şimdiye kadar takardı kusura bakmayın. ya bu deveyi güdeceksin ya da.. başka yolu yok bence.

tepki göstersemde anlamıyor ki ne düşündüğümü eşim

Cek kaynanani kenara konus. Bi bizi rahat birak sen evli olmadin mi bizi bunaltiyosun bizimde basbasa kalmaya ihtiyacimiz var boyle olacaksa biz niye evlendik de

atandiktan sonra yapıcam boşanma işini gerçekten çok zor olacak ama olacak

inşallah ataman olur , atama yazını eline al hiç kimseye haber bile vermeden eşyanı topla bu arada mahk başvuru yap sen gittikten sonrada mahkeme celbi gelsin ,

valla hayal ettimde süper olurdu , sonra anasının eteğine yapışsın otursun

Olmuyor kuzum eşime çok dil döktüm yanlız kalalım vakit ayiralim diye ama yok aynı eşim benden mi soğudu acaba
Bazı erkekler ana kuzusu oluyor canım
Karısının yerine annesi tercih eden tipler var
Bırak anasıyla yaşasın mutlu mesut Sen hiç yıpratma kendini derim hayat kısa zaten çekme böyle şeyleri
Bak yoluna canım

sen konuşunca eşin sana ne diyor peki .. kv de konuştunmu hiç kendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…