Ara vermek?

syarslan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
110
101
23
Merhaba kızlar...
Sık tartışan bir çifttik. 1 yıldır ayrı şehirlerdeyiz. 2.5 yıldır birlikteyiz.. ara vermek istedi haklıydı bitmesinden korkuyorum..ikimizde de hatalar var.Hatalarımızı daha sakin düşünebilmek için.Sorunlar olsada arardim arasa açardım.ilk defa konuşmak istemiyorum aynı şeylerin tekrarlanmasından yıpranmaktan korkuyorum.Uzun süreli ilişkilerde tartışmalar artıp heyecan bittiyse ara vermek güçlendirir mi bitirir mi sizce ? Arada yoklugumuzu hissettirmeli miyiz? Ara verdikten sonra ilişkide herşey yoluna girdi gibi bir deneyim yaşadınız mı?

Ara vermek istemesinin altında umarım başka biri yoktur. İlişkiniz uzatmaları oynuyor gibi geldi. Tabi siz daha iyi tanırsınız.Kaybetme korkunuz başladıysa korktugunuz şey başınıza gelir. Bizzat yaşadım. Umarim sizin düzelir.Zamana bırakın.. Su akar yolunu bulur..

Bana 3 senelik iliskimde ara vermek iyidir vs dediler ama i-ih. O iliskiden hayir gelmiyor. Durup diyosun ki adam bi'zorlukta arkasini donebiliyo. Boyle olmasa bile boyle dusunmeye basliyosun ve iliskine olan guvenin sarsiliyo.

Bana ara vermek hic hoş gelmiyor.
Ara vermek yerine konuşmak daha mantikli.
Çünkü ciddi bi ilişkiye ilerde sikinti olduğunda ara vermelik bi durum olmicak.
Şimdiden bu duruma alistirmamak lazim bence.

O ihtimali bende düşündüm.Öyle olup olmadığını anlamak için çok sorular sordum ama verdiği cevaplar ayrılmak ister gibi degildi.. bilmiyorum nasıl düşünmem gerektigini şaşırdım

mesela sorunlarınız neler

Ayrı şehirlerde oldugumuz için çok konuşmak istiyorum 2 3 saatte arasın haber versin filan. vermeyince bozuluyorum son 3 aydir duzelmistim ama yeniden eski halime donmeye baslayinca sıkıldığını tartışmaktan yorulduğunu tahammülü kalmadigini söyledi. Onunda beni değistirme cabaları var.. ve çok sinirli beni anlamadigini düşünüyorum tartısmalarımız hep bu yüzdendi.

ben baskasının oldugunu da bıtırmek ıstedıgını de duşunmedım.
bıraz kafa dınlemeye ıhtıyacı var gıbı geldı bunaldıgı için . ılışkınızın selametı acısından

ben baskasının oldugunu da bıtırmek ıstedıgını de duşunmedım.
bıraz kafa dınlemeye ıhtıyacı var gıbı geldı bunaldıgı için . ılışkınızın selametı acısından
:) inşallah öyledir iki ihtimali düşünüp duruyorum sürekli

Ara vermek bir erkeğin o ilişkiyi sürdüremiyecegini dile getrmek gibi bişey bu gidişle ayrılık baş gosterir

eğer birbirinizi seviyosanuz bi müddet konuşmayınca hem içinizdeki özlemle yine olur bence bişiler ama tabi sorunada bağlı biraz kavga sebeblerine falan

Sevgi azalmasina inanirim bunu bizzat eski sevgilime bende yapmistim 'ara veremek istiyorum demistin' birden sogukluk geliyo bende anlam verememistim kendime, halbuki onu ilk farkeden bendim ! psikolojik bence

Ben yaşadım eşimle evlenmeden böyle bir ara verme dönemi. 3. Yılınımızdaydık 1 ay ara verdik, o dönemde ölü taklidi yaptım ne aradım ne msj artım sosyal medya hesaplarından hiçbirşey paylaşmadım. 1 aylın sonunda aradı ve bu dönemde beni ne kadar çok sevdiğini anladığını ve evlenmek istediğini söyledi 6 ay içindede evlendik. Buarada ayrı kalma teklifide ondan gelmişti.

1- Kesinlikle arama, kesinlikle üstüne düşme ve böyle laf sokma gibi şeylerle uğraşma hiçbir yerden. Sanki o yokmuş gibi davran. Bak nasıl geliyor.

2. Ne olursa olsun yaşantına devam et. İyi olduğunu görsün. Canın acısa da ilk onun adım atmasını bekle kesinlikle.

3. Kendine hobi edinmeye çalış eğer varsa da ona yönel. Kafanı meşkale et ki ona yazma-arama.

4. Bizim iletişim şeklimiz genelde whatsapp, orada son görülme falan varya mümkün oldukça girme whatsappa yani arkadaşlarımla konuşmak için tabi gir ama mümkün mertebe takılma ki seni merak etsin. (Eğer whatsapp kullanıyorsanız siz de)

Bunları yap, kendini özlet. Bak nasıl geliyor. %80 sessiz kalmak işe yarıyor. Geri kalan 20'lik kısım "öküzlük derecesine" göre değişiyor. Bunu da uyarayım. Başka birisini bulup da bahane etmesi de bu 20'lik dilim içerisinde. (Öyle demiyorum yani öyle ise)

ayıp olacak ya ayrıldık diyemiyorum dediğim bütün sevgililerimi ara verelim bir süre diyerek terk ettim. iki üç gün az görüşmek tamam ama ara vermek bence kibarca ayrılmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…