Merhaba kızlar...
Sık tartışan bir çifttik. 1 yıldır ayrı şehirlerdeyiz. 2.5 yıldır birlikteyiz.. ara vermek istedi haklıydı bitmesinden korkuyorum..ikimizde de hatalar var.Hatalarımızı daha sakin düşünebilmek için.Sorunlar olsada arardim arasa açardım.ilk defa konuşmak istemiyorum aynı şeylerin tekrarlanmasından yıpranmaktan korkuyorum.Uzun süreli ilişkilerde tartışmalar artıp heyecan bittiyse ara vermek güçlendirir mi bitirir mi sizce ? Arada yoklugumuzu hissettirmeli miyiz? Ara verdikten sonra ilişkide herşey yoluna girdi gibi bir deneyim yaşadınız mı?
mesela sorunlarınız neler
Ayrı şehirlerde oldugumuz için çok konuşmak istiyorum 2 3 saatte arasın haber versin filan. vermeyince bozuluyorum son 3 aydir duzelmistim ama yeniden eski halime donmeye baslayinca sıkıldığını tartışmaktan yorulduğunu tahammülü kalmadigini söyledi. Onunda beni değistirme cabaları var.. ve çok sinirli beni anlamadigini düşünüyorum tartısmalarımız hep bu yüzdendi.
:) inşallah öyledir iki ihtimali düşünüp duruyorum sürekliben baskasının oldugunu da bıtırmek ıstedıgını de duşunmedım.
bıraz kafa dınlemeye ıhtıyacı var gıbı geldı bunaldıgı için . ılışkınızın selametı acısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?