• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba alacakmış

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Selam kizlar direk olaya geciyorum yeni evlendim ve dugunde bana takilanlari ailem aldi ama bizim sulaledeki herkes boyle yapiyor hatta gelin damat vermezse ayip sayilir falan sacma birsey biliyorum takilan altinlari takan kisilerin dugunu olursa onlar goturecekmis buraya kadar tamam ama esimin ailesi takilari bize verdiler ama ben onlara isterseniz sizde alabilirsiniz dedim yok dediler. Burada da sorun yok .

Bu arada evlenmeden once herseyi ben aldim. Yatak odasi haric benimkiler birsey harcamadi.

Dugunden sonra takilarla dugun borcu ve dugunleri olanlara gotureceklerini soyleyen ailem araba almaya karar vermis! Annem tektas, altin kolye,bilezik almis.

Simdi ben ne kadar bizde takilari ailelerin aldigini bilsem de boyle hemen harcamaya baslamalari gozume batiyor. Siz ne dusunuyorsunuz abartiyor muyum?

Önemli değil bence? Sonuçta aileniz parasıyla yapılmadı mı düğün?

Harcadıklarını geri almışlar...

Masrafları kendiniz yaptığınız halde altınlarınızı almaları abes olmuş. Keza şuan bende hazırlığımı kendim yapıyorum altınlarımı da vermem diyorum :D
Üzülme canım daha iyileri sana nasip olsun inşallah. Keşke sana böyle bahsetmeselermiş.

Back
X