Gelir gider hesabınız uyuyorsa bir galeriyle konuşabilirsiniz.ya konuyu nereye açacağımı bilemedim fakat çok istediğim bi hayalim var , araba almak. bu yaşlarda imkansız birşey mi sizce? üni okuyorum part time çalışarak alınamaz değil mi ya? hayal gibi biraz benimkisi ama çok istiyorum böyle küçük ayağımı yerden kesicek bi araba (clio tarzı) arabalardan çokta anlamam fakat bi arabam olsa fena olmazdı , şimdi baban zenginse alırsın diceksiniz , keskeee gerçekten , ama bu aralar o kadar kafayı taktım ki .
fiyatları biliyorum o yuzden hayal diyorum yaArabalardan cokta anlamayabilirsiniz ama bi fiyatlarina bakmak zor bir şey degil.
Yarim gun calismayla alinir mi alinmaz mi hesap edebilirsiniz boylece.
Şu an için araba almak biraz zor görünüyor dürüst olalım ama araba kiralayabilirsin kısa gezilerin içinya konuyu nereye açacağımı bilemedim fakat çok istediğim bi hayalim var , araba almak. bu yaşlarda imkansız birşey mi sizce? üni okuyorum part time çalışarak alınamaz değil mi ya? hayal gibi biraz benimkisi ama çok istiyorum böyle küçük ayağımı yerden kesicek bi araba (clio tarzı) arabalardan çokta anlamam fakat bi arabam olsa fena olmazdı , şimdi baban zenginse alırsın diceksiniz , keskeee gerçekten , ama bu aralar o kadar kafayı taktım ki .
ya konuyu nereye açacağımı bilemedim fakat çok istediğim bi hayalim var , araba almak. bu yaşlarda imkansız birşey mi sizce? üni okuyorum part time çalışarak alınamaz değil mi ya? hayal gibi biraz benimkisi ama çok istiyorum böyle küçük ayağımı yerden kesicek bi araba (clio tarzı) arabalardan çokta anlamam fakat bi arabam olsa fena olmazdı , şimdi baban zenginse alırsın diceksiniz , keskeee gerçekten , ama bu aralar o kadar kafayı taktım ki .
Sadece o fiyatla kalsa keşke. Biz evin ikinci çocuğu diyoruz kendisine. Depo 1500-2000 e doluyordu en son. Kaskosu, servisi, MTV ödemesi aylık durduğu yerde bize 1500 masrafı var kendisinin.fiyatları biliyorum o yuzden hayal diyorum ya
Clio dediğin 750k başlıyor ve ben aylardır 15k taksit ödüyorum bilin istedimya konuyu nereye açacağımı bilemedim fakat çok istediğim bi hayalim var , araba almak. bu yaşlarda imkansız birşey mi sizce? üni okuyorum part time çalışarak alınamaz değil mi ya? hayal gibi biraz benimkisi ama çok istiyorum böyle küçük ayağımı yerden kesicek bi araba (clio tarzı) arabalardan çokta anlamam fakat bi arabam olsa fena olmazdı , şimdi baban zenginse alırsın diceksiniz , keskeee gerçekten , ama bu aralar o kadar kafayı taktım ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?