Araba arkalarında ilişkiye girmiş :(

İyi niyetliymiş gibi ikna edilmeye ihtiyaç duyuyorsunuz ama bir kadına kendini bu şekilde kötü hissettirebilen biri yarın sizin eşiniz olduğunda aynı şeyleri size de muhtemelen yaşatacaktır. ''Nefsani'' duyguları sizinle beraberken köreltememiş bir erkek için kendinizi ve ileride belki iki çocuğunuzu hırpalamayın. Daha fazla duygularınız yoğunlaşmadan bitirmeniz sizin için daha faydalı olur diye düşünüyorum..

Arabanın arkasına geçip makrome mi örüp dedikodu mu yaptılar da taptıkları şey çok çirkin olacak
Bası kadınlar evlenip ayrılıp ili çocuğa sahip olmalarına rağmen yani hayat tecrübesine rağmen ne diye bile bile hata yapar anlamam.
Kınamıyorum, yaşamak istemiyorum ama kafam da almıyor arkadaş

Görünen köy klavuz istemez derler ama ne hikmetse buraya yazanların gözüne perde inmii sanırım. Ay ne yapsın adam gözünün önünde yapınca mı inacaksın. Hayır ona da gözlerin bozuk yanlış gördün der hayır korkuyorum o zamanda yanlış mı gördüm diye buradan yazacaksınız.

9 yıl alkolik ve kumarcı kocamdan ayrı yaşadım ana kapısında. Kamyoncu, işçi, memur kısmetlerim çıktı. Çocuğumun üzerine evlenmem dedim. Çocuğun isteğiyle eskisine geri döndüm. Bende bir gariplik var sanırım. İki çocuğunuz var. Bırakın o adamı. Dürüst biri çıkarsa evlenin. Çıkmazsa zaten çocuklarınız var. Gerek yok.

Herkes ne kadar da fesat.
Adamcağız o kadar demiş bizi görmesinler diye arkaya geçtik.
Belki arkada oturup kısır yediler ne biliyorsunuz.
Gözünüzü seveyim aldatma affedilebilir ama bu kadar çok kandırmayın kendinizi.
Affetmek tamamen sizin kararınız ama çok net bir şekilde aldatmış.

Bu zaten bir klasik değil midir? Adam kendi u kurtarmak için kadına çamur atar. Ya ruh hastası der ya başka birşey...
Adam bildiğin aldatmış seni. Ne yapacağım diye sormanın anlamı var mı?

Dünyanın en ruh hastası kadını bile “sen beni yüreği le değil de nefsani sevmişsin.” demez ortada birşey yokken. Böyle ahlaksız insanlardan çocuğuna da zarar gelir, inanmayın böyle tiplere boşluklarınızdan yapmacık sevgi ve ilgi ile yararlanıyorlar.
Hakkınızda hayırlısı.

Basligi okuyunca bile midem bulandi kurtulun bu adamdan aciklamasi pek inandirici gelmedi ayrica dogru soylese bile bi baskasiyla gorusmus sonucta ilestisimi gecin suan zaman kaybediyorsunuz

Sen doğru anlamışsin gardasimmmmm

Kadın 30lu yaşlarda

Adam da 40 yaşında

Kadının 2 çocuğu var yaşlarını söylememis

Removeben

Yavrularin biri 38 biri 39 adamda 40 sa simdi biz ne diyelim. Yavrular adamla yasit gardas mevzu cok karmasik yas problemi var a noktasindan b noktasina giden arac var

Kadın yasi yok
Yavrular 30 larda
Kart zampare 40

Yavrularin biri 38 biri 39 adamda 40 sa simdi biz ne diyelim. Yavrular adamla yasit gardas mevzu cok karmasik yas problemi var a noktasindan b noktasina giden arac var

Kadın yasi yok
Yavrular 30 larda
Kart zampare 40

Ayyyyy ben şok..ama 30lu yaşlarda iki çocuk annesiyim demiş

Yani 30lu yaslardayim. İki çocuk annesiyim. Diye anladım ben.

Eee kadin en az kaç yaşındadir 18 yaşında kucağına alsa ilk bebegini. 61 oluyor. Yok yok ya çok garip :)

18 d3 hamile kaldi 19 da dogurdu desek cocukta 30 sa eder 49 adamda 40 da arada mi 10 yas var. Sari elbise gibi her bakan farkli goruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…