- Konu Sahibi Ferdane3834
-
30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...40 yaşında bir adamla tanıstık hersey süper gidiyordu taa ki aldatıldigimi ögrenene kadar.Gençlik aşkı varmış.Her ikiside evlendikten sonra yine gorusmeye devam etmisler.Bir donem ayrilmislar o donemde benimle tanisti iste...Ama tekrar msj atinca buluşmuslar.Ben adamin agzindan msj attigimda kadina aynen sunlari yazdi ben seninle artik gorusmek iatemiyorum iki kelime konusmadan hadi arabanin arkasina gec dedin bana yaptigimiz sey cok cirkindi sen beni yureginle degil nefsani sevmisin bitti...Bunu sordugumda beyefendi tamamen farkli seyler anlatiyor birinin gormesinden rahatsiz oldugunu o yuzden arkaya gecmesini soyledigini sadece konusmak icin bulustugunu kadinin psikolojik sorunlari oldugunu benim sacimin teline degismeyecegini vs vs beni ikna etmek icin bir cok sey soyledi ama icim rahat degil gorusmeye ara verip dusunmek istedim ne yapiyim ben simdi beraber olmadigini iddia ediyor canım cok acıyor hanımlar ben çok seviyorum bu adamı ne olur yardım edin kafam cok karisik....
Aaaaa gerçekten mi ben konu sahibi 30 larda diye anlamıştımAdam 40 yavrucaklar 30 mus
Ahahaha, yıllardır gordüğüm en tatlı yorumdu :))Buluşmaya devam edinde buranın müdavimi olun sizi aramızda görmek rahatsız etmez bizi
Hoş geldiniz
Teşekkür canım cım :)))Ahahaha, yıllardır gordüğüm en tatlı yorumdu :))
Aaaaa gerçekten mi ben konu sahibi 30 larda diye anlamıştım
Sen doğru anlamışsin gardasimmmmm
Kadın 30lu yaşlarda
Adam da 40 yaşında
Kadının 2 çocuğu var yaşlarını söylememis
Removeben
Yavrularin biri 38 biri 39 adamda 40 sa simdi biz ne diyelim. Yavrular adamla yasit gardas mevzu cok karmasik yas problemi var a noktasindan b noktasina giden arac var
Kadın yasi yok
Yavrular 30 larda
Kart zampare 40
:) aynen profile baktım 33 yaşındaymış biz doğru anlamışızSen doğru anlamışsin gardasimmmmm
Kadın 30lu yaşlarda
Adam da 40 yaşında
Kadının 2 çocuğu var yaşlarını söylememis
Removeben
Ayyyyy ben şok..ama 30lu yaşlarda iki çocuk annesiyim demiş
Yani 30lu yaslardayim. İki çocuk annesiyim. Diye anladım ben.
Eee kadin en az kaç yaşındadir 18 yaşında kucağına alsa ilk bebegini. 61 oluyor. Yok yok ya çok garip :)
33 yaşindayim adam 40 yasinda en buyuk cocugum 14 yasinda18 d3 hamile kaldi 19 da dogurdu desek cocukta 30 sa eder 49 adamda 40 da arada mi 10 yas var. Sari elbise gibi her bakan farkli goruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?