• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba arkalarında ilişkiye girmiş :(

Astoriacim adam da evliymis konu yon değiştirdi :))

Gerçekten mi ben okumadım onu.

Abla senin yolun yol değil, fake konu olmanı diliyorum. İki çocuğun var, Rabbim korusun annemin böyle çarpık ilişkilere girdiğini öğrensem kahrolurdum.

Yazık lan.
Şeylerinin uğruna çocuklarını bile harcıyorlar.
Hakikaten adam combo yapmış.
Hem de evli haliyle.
Ahlaksızlar.
Kendi hali çok normalmis gibi oturmuş diğer kadına haklı gibi mesaj dosemis
Çok ağır olmuş yorumun ama haksızlık ediyorsun koca ülkenin başkanı bile kanıyorken yazık kadın da kanmış bu kadar gömme :D

30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...40 yaşında bir adamla tanıstık hersey süper gidiyordu taa ki aldatıldigimi ögrenene kadar.Gençlik aşkı varmış.Her ikiside evlendikten sonra yine gorusmeye devam etmisler.Bir donem ayrilmislar o donemde benimle tanisti iste...Ama tekrar msj atinca buluşmuslar.Ben adamin agzindan msj attigimda kadina aynen sunlari yazdi ben seninle artik gorusmek iatemiyorum iki kelime konusmadan hadi arabanin arkasina gec dedin bana yaptigimiz sey cok cirkindi sen beni yureginle degil nefsani sevmisin bitti...Bunu sordugumda beyefendi tamamen farkli seyler anlatiyor birinin gormesinden rahatsiz oldugunu o yuzden arkaya gecmesini soyledigini sadece konusmak icin bulustugunu kadinin psikolojik sorunlari oldugunu benim sacimin teline degismeyecegini vs vs beni ikna etmek icin bir cok sey soyledi ama icim rahat degil gorusmeye ara verip dusunmek istedim ne yapiyim ben simdi beraber olmadigini iddia ediyor canım cok acıyor hanımlar ben çok seviyorum bu adamı ne olur yardım edin kafam cok karisik....
A
Valla haklisin ne diyeyim kadinsi seyler iste yok onu sevmiyor beni seviyodur falan filan gibi sacma seyler
bir insan bir kadin olarak sevmeyi sevilmeyi istemeniz cok normalde
2 evlat sahibi bir Anne olarak boyle ergence tavirlar ve dusunceler inanin cok sacma

Arkadaşlar ben Eşimden ayrıyım oda eşinden ayrı birbirimizden hoşlandık ve bir ilişkiye başladık sevdim ve Sevildiğimi sandım bunun çocuklarımla edepsizliğimle ne alakası ne Niye ben suçlu oldum hala anlamış değilim

Kadin evli adam ayri yasiyor
adam resmen boşanmamış yani doğru mu hala evli öyleyse

Senin saçinin telini degismem diyor bir daha ararsa nosunu vericem sen konus diyor guvenmiyorum inanmiyorum ama seviyorum
Seviyorum derken 15 yaşında ergenmisiniz acaba
Valla haklisin ne diyeyim kadinsi seyler iste yok onu sevmiyor beni seviyodur falan filan gibi sacma seyler
bu cümleyide okuyunca hayırlı işler diyip çıkıyorum 2 çocuk annesi kadınsınız yaş da küçük değil anlaşılan sevmek istenir de körü körüne boynuzlanırken değil herhalde

Arkadaşlar ben Eşimden ayrıyım oda eşinden ayrı birbirimizden hoşlandık ve bir ilişkiye başladık sevdim ve Sevildiğimi sandım bunun çocuklarımla edepsizliğimle ne alakası ne Niye ben suçlu oldum hala anlamış değilim

Kağıt üzerinde evli mi, evli. Karısı sana olmasa bile eşine sadakat yükümlülüğünü ihmal etmekten dava açar mı, açar. Bu işte payın var mı, var. Annenin evli bir adamla ilişkiye girdiğini öğrenseydin sen bunu olgunlukla mı karşılardın, dürüstçe cevap ver.

Back
X