Araba değiştirmeli mi yılbaşını beklenmeli mi Yardım Lütfen

Aylardır araba alsak mı almasak mı diye düşünürken her hafta sonu rakamlarin nasıl arttiğina sahit olduk.Gecen hafta aldık nihayet ve yeni sene itibariyle rakamlarin daha da artacagini düsünüyorum cunku arac kitligi olacak.Tabi karar sizin.
aylardır düşünüyorum ben de. ama sadece artan fiyatları görüyorum🙄

aylardır düşünüyorum ben de. ama sadece artan fiyatları görüyorum🙄
Psikolojim bozuluyordu gercekten.Alınmıs alınmıstır dönemlerindeyiz resmen.Biz sıfır arac aldık.Ve bir yakınımız 15 senedir w firmasinda üst yonetici.İndirim konusunu ona sormustuk ve dedigi; bulursanız direkt alın indirim söz konusu değil aksine zam gelecek dedi.

Biz arabanın birini yüksek fiyata sattık, ucuzundan bir symbol aldık,yılbaşını bekliyoruz. Bazı düzenlemeler yapılacakmış kesin bilgi 😊
Hiç olmadı 2-3 yıl genç bir araba alırım.

Az önce eşimi arkadaşıyla bu konuda konuşurken duymuştum ‘şu an piyasa çok durgun imkanın varken al yılbaşını bekleme’ diyordu tam da konunun üzerine denk geldi😂
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum yarın ne olacağı belli değil çünkü hakkınızda hayırlısı olsun💜
ay çok iyi denk gelmiş😄teşekkür ederim hepimiz için inşallah 💕

Psikolojim bozuluyordu gercekten.Alınmıs alınmıstır dönemlerindeyiz resmen.Biz sıfır arac aldık.Ve bir yakınımız 15 senedir w firmasinda üst yonetici.İndirim konusunu ona sormustuk ve dedigi; bulursanız direkt alın indirim söz konusu değil aksine zam gelecek dedi.
ne aldınız. memnun musunuz
bagaj ve içi geniş mi
fiyatıyla birlikte özelden yazar mısınız burda yasak bildiğim kadarıyla

bak işte yine kafam karıştı:confused:
Valla galerici arkadaşım var. O bile al sat için bekliyor. Yıllardır bu işi yapan adam,ona güveniyorum açıkçası.

Gerçi araba işi kısmet, 735bine aldığım arabayı 890bine sattım. Sıfır arabada gözüm var, çok da yüksek fiyatlı,bakalım nasip. Denk gelmezse 1-2 yaşında bir şeyler bakmayı planlıyorum.

Valla galerici arkadaşım var. O bile al sat için bekliyor. Yıllardır bu işi yapan adam,ona güveniyorum açıkçası.

Gerçi araba işi kısmet, 735bine aldığım arabayı 890bine sattım. Sıfır arabada gözüm var, çok da yüksek fiyatlı,bakalım nasip. Denk gelmezse 1-2 yaşında bir şeyler bakmayı planlıyorum.
ay ay bu ülke ve bu çalkantılar hepimize kafayı yedirecek

aslında ben de böyle düşünüyorum ama ülkede seçim olacak hamleler yapılır tarzı bir beklenti var. bu da beni düşündürüyor. ama peynir bile dünkü fiyatından zamlı bugün. bunu düşününce de alınmalı diyorum o yüzden kararsız kalıyorum
Ben airfrey icin sahane kasım indirimini bekleyim diyordum. Iyiki beklememisim ben düsünmeye basladıgımda 5.500 du bi hafta sonra 6.500 e aldim sonraki hafta 9 bin oldu 🙄 indirimlede 8.500 indi kasimda. Bu saydiklarim 1 ay icinde olan. Mantıkla düsünecegimiz bir zamlanma yok. Saskınız aldigımız kar artık öyle düsünüyorum. Asgari ucrete memura iyi bi zam bekliyorum ,eger olursa ayni orandada piyasada artis oluyo. Ben aracimi degistim kardayim esim degismedi birikimi ve arabasini satip ust segment birsey alabilicrkdi artik o parayls anca benim araci alir. Yani bence bu surecte alinan kar.

Bizde alacagiz ama yilbasini bekliyoruz daha dogrusu yeni yilda alacagiz secim dolayisiyla bitakim duzenlemeler yapilacak gibi beklemekten cokta bisey kaybetmeyiz satacaginiz arabada degerleniyor sonucta herseyin fiyati yukseldigi icin oda yukseliyodur sabit kalmiyor paranizda tl degil altin yada dolarda tutarsaniz ordanda zarar etmezsiniz

Bizde alacagiz ama yilbasini bekliyoruz daha dogrusu yeni yilda alacagiz secim dolayisiyla bitakim duzenlemeler yapilacak gibi beklemekten cokta bisey kaybetmeyiz satacaginiz arabada degerleniyor sonucta herseyin fiyati yukseldigi icin oda yukseliyodur sabit kalmiyor paranizda tl degil altin yada dolarda tutarsaniz ordanda zarar etmezsiniz
altın ve dolara şu aşamada para bağlamak korkutucu geliyor. 20 aralıktan sonra kafayı yiyen arkadaşlarım oldu. 1 gecede ellerindeki şeyi kaybettiler. sonra aynı yere geldi ama o süreçte psikolojisi bozulan çok kişi oldu. bilmiyorum of

Ötv düşmez de matrah düzenlemesi planlanıyor, o da 50-100 bin arasında bir indirime karşılık gelir. Bunu da olduğu gibi araba fiyatlarına yansıtmazlar zaten. Bir taraftan yılbaşından sonra döviz de artacak.

Elindekini kaybetti diye bisey yok aslinda bozmazsin ayni yere gelir
altın ve dolara şu aşamada para bağlamak korkutucu geliyor. 20 aralıktan sonra kafayı yiyen arkadaşlarım oldu. 1 gecede ellerindeki şeyi kaybettiler. sonra aynı yere geldi ama o süreçte psikolojisi bozulan çok kişi oldu. bilmiyorum of
bu sekilde kaybetmis olmuyosun psikolojisi bukadar hassas olan almasin zaten hicbisey :)

Back
X