- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Merhaba,
3 saat önce arabamla duran bir arabaya çarptım.çarptığım arabaya bişey olmadı. Benim de sadece sağ taraftan tampon içeri göçtü. Far falan sağlam.
Ama 150 tl masraf çıktı. Boyası da gitti arabanın.
Dün ilk kez trafiğe çıktım. Bugün 2. kere.
evin önüne geldim, park ederken oldu.
çok mutsuzum.
babam çok dikkatsiz kullanıyorsun dedi.
bir daha binmesem mi?
çok mutsuzum.
Gecmis olsun,
Bu cok normal,hepimizin basina geldi zamaninda :)
Bence cesaretini sakin yitirme ve bundan böyle daha dikkatli ama korkusuz Allahin izniyle yola devam
Bence sorun etme böyle ufak tefek kazaları arkadaşım..öğrenene kadar ufak tefek kazalar olabiliyormuş,eşim söylemişti..öyle böyle öğrenilecek canım..darısı başıma(yani araba kullanmak)
Canim ya düsünüyorumda türkiye trafigi daha yogun vs diye mi cikmiyorsun trafige
Sende yakin cevtede evin önünde gez önce bir süre,korkma Allah yardimcin olur.
Gecmıs olsun canım ... Araba sana aıt degıl mı babanın mı ?
hiç hevesinizi kırmayın. olur öyle ufak tefek kazalar. kaç yıllık şoförler ne büyük ve ölümcül kazalar yapabiliyor. Allah beterinden korusun bu ne ki :) herşeyde hayır vardır, Artık daha dikkatli olursunuz.
Ilk zamanlar ufak tefek kazalar olabilir. Ozellikle park ederken... Ben de ehliyetimi ilk aldigimda park ederken hem onumdekine hem de arkamdakine carpiyordum. ama sonra isin ustasi olduk. Araba kullanmayi taksim, Karakoy, Besiktas civarinda ogrendim, trafik yogunlugunu bir dusun. Neyse ki yolda iken birsey olmadi. Koltugun yukselmiyor mu? Genellikle ayarlari olur sofor koltugunun, kendine gore en rahat pozisyona getirirsin. Zamanla onunde ne kadar mesafe oldugunu da goz aliskanligi ile anlarsin. Ilk zamanlar biraz yaklasinca inip one arkaya bak park ederken, daha cabuk ogrenirsin.
ay hic unutmam bir kiz arkadasim vardi ve ehliyeti yeni almisti, bana demisti ki: "Saraylim kiz karsidan otobus gelince ne yapiyorsun? Ben hemen direksiyonu birakip gozlerimi kapatiyorum!!!"Yani.. Guler misin aglar misin.. Boyleleri de var.. Neyse ki o da kisa zaman zonra alisti, hic kaza yaptigini da duymadim..
Hic moralinizi bozmayin ve yilmayin olur boyle ufak kazalar allah beterinden korusun. Bende poğaça almak icin pastanenin önüne park ederken bi arabanin dikiz aynasını kirdim :)) 420 tl ye mal oldu. Kazayi yapip israrla gidip poğaçalarimi aldim :)) hayatim boyunca yediğim en pahali pogacalardi :)) özetle hepimizin vasina geliyor onemli olan azmetmekkullandikca pratiklesirsiniz
o poğaçalar dünyanın en pahalı poğaçaları olmalı. :)
Teşekkür ederim içim ferahladı. gidip alayım şu arabamı.
Acaba boyasını eskisi gibi yapabilirler mi? kazanın izleri silinsin istiyorum.
Geçmiş olsun.
Lütfen pes etme. Eğer "henüz" kendine güvenmiyorsan çok trafiğin olmadığı yerlerde dolaş. Baban veya abin veya herhangi iyi şoför biri sana yardım etsin. Park etmeyi, ince manevraları çalıştırsın. Eğer pes edersen bir daha araba kullanmaya geri dönüşün çok zor olur.
Bi tek sizin basiniza gelmedi iciniz ferah olsun. Bi sıkıntı olmaz yeni gibi olur arabaniz. Valla kazadan sonra okuluma gittim arkadaslarima da dedim yiyin bi daha böyle pahalı poğaça yiyemezsiniz :)))
Annem yıllar önce daha ehliyetini yeni almışken kaza yaptı ve bir daha araba kullanmadı tabi babamın olumsuz konuşmaları da etkendir bundaŞimdi çok pişman keşke devam etseydim diyor. Çok çok geçmiş olsun olumsuzluklara aldırma daha yolun başındasın.
Bence böyle ufak tefek kazalar gözünü korkutmasın. Sadece biraz dikkatli olmalısın :)
Merhaba,
3 saat önce arabamla duran bir arabaya çarptım.çarptığım arabaya bişey olmadı. Benim de sadece sağ taraftan tampon içeri göçtü. Far falan sağlam.
çok mutsuzum.
bir daha binmesem mi?
çok mutsuzum.
Canim gecmis olsun. Cesaretin kirilmasin sakin. Daha dikkatli olmaya calis. Araba kullanmaya ara vermek cozum degil ki. Ancak kullandikca ustalasabilirsin. Bazen de olacagi varsa oluyor. Ben ilk bes sene hic kaza yapmadim. Sonra birkac gun icinde ust uste iki kucuk kaza yaptim. Moralini bozma, daha dikkatli bir sekilde devam.
Öncelikle gecmiş olsun canim pes etme sakin, ne guzel ehliyetini almişsin öyle öyle ögrenirsin .... Cana gelmesin de mala gelsin
Merhaba,
çok mutsuzum.
bir daha binmesem mi?
çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?