- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Geçmiş olsun.Olur böyle ufak tefek kazalar.
İlk zamanlar gerginlik ve telaştan daha çok hata yapılabiliyor.
Zamanla alışırsın.Belki bir süre daha trafiğin az olduğu yollarda çalışabilirsin.
Ama vazgeçmek yok.Kimse anasının karnından şoför olarak doğmuyor:)
Canınızı sıkmayın hepimizin başına gelmiştir böyle kazalar
alışıncaya kadar biraz daha pratik yapın park etmek için biraz
arabanızı da gidip sakin bir şekilde alın kendinizi germeyin
Direksiyon dersi almayi denedin mi?
ben ilk zamanlar kaçkere çarptım canım ooo servisten gelemedi takma kafana oluyor ...esim 10 yıllık söför gecen gün oda duran arabaya carpmış:) olabiliyor yani illa tecrübesizler carpıcak die bişey yokcesaretini kırma sakın daha binemezsin yoksa
Ben de ehliyetimi alıcam bu ay nasipse. Bence bir daha binmemek gibi bişeyi aklından geçirme. Cesaretini topla ve getir arabayı
İlk zamanlar da bildiğin yollarda kullan hep, park etme üzerine çok çalış, talim yap. Genelde park etmede herkes sorun yaşar. Acemilik de geç boşver
Canım geçmiş olsun..ama pes etmek yok! Sen yine cesaret edip kullanmışsı. Peki ben ne yapayım??ehliyet aldım kaç ay oldu,arabamda var..bende tık yok korkuyorum,arabada durduğu yerde hurdaya çıkacak bu gidişle..keşke senin kadar cesur olup çıkabilsem trafiğe offff offffffffff.
eşim varken hiç kullanmak istemiyordum. bir yere gidilecekse sen sür diyordum.
o gidince mecburen kullandım.
dün işe gidip geldim nasıl mutlu oldum ne güzel gittim diye.
bu sabah kardeşimi anayoldan geçerek otogara götürdüm geldim.
işe gittim geldim öğlen.
bi daha gittim öğleden sonra
akşam evin önüne kadar geldim tam kontak kapatıcam hop vurdum duran arabaya.
Canım geçmiş olsun..ama pes etmek yok! Sen yine cesaret edip kullanmışsı. Peki ben ne yapayım??ehliyet aldım kaç ay oldu,arabamda var..bende tık yok korkuyorum,arabada durduğu yerde hurdaya çıkacak bu gidişle..keşke senin kadar cesur olup çıkabilsem trafiğe offff offffffffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?