Kesinlikle yanlış bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki barzolar bisiklet, motorsiklet görünce üzerine üzerine sürüyor. Direksiyon dersi alıyorum, aracın dibine geliyolar, ışıkta korna çalıyorlar her yerde sürücü adayı yazmasına rağmen. Yani o yazıyı gören üstünüze çıkmaya çalışabilir, benden söylemesi.Gecende bi kadin aracinin arka camina kagida acemiyim kusura bakmayın yazip asmış. Cok begendim Bende yazabilirim boyle. su aralar araba pratigi yapiyorum ama trafige cikmadim daha.
Boyle bisey yapabilirsiniz sizden kaynaklı bi hata vs oldugunda diger suruculer dibinize yaklasmaz. :)
Evet ülkede ehliyet sistemi cok kolay oldugu icin sığırlar da alabiliyor maalesef ama muhattap olacagimiz kesim cahil olmayan kural nizam bilen insanlar olmali. Bu sığırlar için bi takim onlemler almaktan vazgecersek daha buyuk sorunlar cikabilir diye dusunuyorum. Uzerine sureni olay cikarmaya calisani plakasini alıp hemen trafige sikayet edin ekip anında geliyor.Kesinlikle yanlış bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki barzolar bisiklet, motorsiklet görünce üzerine üzerine sürüyor. Direksiyon dersi alıyorum, aracın dibine geliyolar, ışıkta korna çalıyorlar her yerde sürücü adayı yazmasına rağmen. Yani o yazıyı gören üstünüze çıkmaya çalışabilir, benden söylemesi.
Kademeli maruz bırakma yöntemiyle.Kızlar merhaba ben araba korkumu yenemiyorum. Yaklaşık 3 yıldır ehliyetim var bulunduğum yerde trafik çok yoktu köyün içinde sürüyordum ta ki geçen yıla kadar. o an bi dikkatlisizliğim yüzünden kaza yaptım şükür birsey olmadı ama bu bende korku bıraktı şimdi şehir içine yerleştim araba Sürmek beni çok korkutuyor Bunu nasıl yenebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?