Mıymıyacemi oluğun için değil de direksiyona yapışık mıymıy gittiğin için basıyorlar kornaya hazır olmadan çıkma trafiğe
kendine mi güvenmiyorsun arabaya mıMıymıyevim trafiğin ortasında ne yapayım
e bigün biri geçirir o zaman ne yapacaksın trafikte hız nasıl kötüyse yavaşlıkta öyle kötüMıymıyevim trafiğin ortasında ne yapayım
Kendime ama yapmam gerekiyorkendine mi güvenmiyorsun arabaya mı
Okul 1 km olduğu için. Birde servis almadı 1. Sınıftan sonra alıyorlarMuhtemelen buraya şimdi sizi destekleyen pozitif yorumlar dolacaktır ama ben öyle düşünmüyorum.
Tabi ki araba kullanabilirsiniz, ben de acemiyim. Ama direkt çocuk götürüp getirmek başka bir şey. Eğer okulsa ve bu sene için düşünüyorsanız servise verin. Trafiğe çıkmak 2/10 zorluk ise çocukla çıkmak 8/10 falan geliyor bana güvenlik açısından. Zaten okul çevreleri park vs açısından da kabus yerler oluyor
Siz yine öğrenin, özel ders de alın, alışmanız çok sürmez ama çocuğu getirip götürme işi no.
Zamanla öğrenir ve de alışırsınızHanımlar ehliyetimi birkaç ay önce aldım hiç trafiğe çıkmadım sınav güzergahım da çok boş yollardı o yüzden trafik hiç görmedim. Şimdi kızımı okula götürebilmek için ikiz kardeşim arabayı öğretmeye başladı bugün ama çok ümitsizliğe kapıldım. Kardeşim çok soğukkanlılıkla anlattı çok güzel öğretiyor ama yavaş gittiğim için haklı olarak herkes kornaya bastılar. Hatta trafiğin en yoğun olduğu yerlerde acemi olduğumu anlayanlar hep sıkıştırdı el kol yapıp üstüme çıktılar. Yolun ortasında trafikte defalarca istop ettim ilk gün diye mi böyleyim ne olacak biraz olsun iyi yorumlara ihtiyacım var
Valla çok haklısınızGeçenlerde kadının biri kavşağa ters girdi önüme çıktı son anda gördüm mesela. Bi baktım acemi sürücü yazdırmış arkaya. Mesela kuralları bilmiyorsanız da çıkmayın bi zahmet insanları tehlikeye atıyorsunuz böyle
Evet yürümek daha cazip ama yağmurlarda çok ıslanıyoruz küçük kızımı bırakacak yer yok. Birde eşim araba kullanmamı çok istiyor araba varken otobüsle vs uğraşma diyor1.km yolu okul trafiginde yürüyerek daha hizli gidebilirsin gibi geldi su an . ama alistirmalara sakin yollarda baslaman daha iyi olur , yüzme bilmeyen birini okyanusa atmak gibi olmus.
Bencede öyle herkes bi koşturma içerisinde zaten. Birde benimle uğraşmasınlarKullanırsınız tabii ki ama önce daha sakin saatlerde alıştırma yapın. İki ay sonra yoğun trafiğe girin. Havalar da soğumadı daha yürüyerek gidin kısaymış ya da taksi ile ya da eşiniz götürsün.
Bu şekilde yaparsanız daha çok strese girip yapacağınız işten korkup soğuyabilirsiniz.
Millet de sabah çocuğunu bırakıp işe yetişme derdinde,kimsenin sabah trafiğinde bu kadar yavaşlığa tahammülü yok.