- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
- Konu Sahibi yakamaoz_1905
-
Arbanın el freni çekili mi,kontrol edin.Öne fırladığına göre el frenini çekmemiş olabilir kayınpederiniz.Merhaba bayanlar suan parkeden bi arabanin icindeyim ve arabanin ici siguk isiticisini calistirmakk istiyorum nasil yapicam bana anlatirmisiniz .. Anahtari takip calistirmaya calistim ama araba bi hisim öne gitti korktum hemen kapattim onumde baska bir arabada da var carpmak istemiyorum....araba kayinpederimin hastanedyiz o muane olmak icin sira bekliyor arabaya birsey yaparsam valla dilinden kurtulamam ne olur biri anlatsin bana cok usudum
Merhaba bayanlar suan parkeden bi arabanin icindeyim ve arabanin ici siguk isiticisini calistirmakk istiyorum nasil yapicam bana anlatirmisiniz .. Anahtari takip calistirmaya calistim ama araba bi hisim öne gitti korktum hemen kapattim onumde baska bir arabada da var carpmak istemiyorum....araba kayinpederimin hastanedyiz o muane olmak icin sira bekliyor arabaya birsey yaparsam valla dilinden kurtulamam ne olur biri anlatsin bana cok usudum
Gitmez ya. el freni çekiliyken,hemde düz yolda öne fırlayan araba görmedim ben.El freni cekili ve vites 1 de duz yoldayiz rampa degil neden öne gitti anlamadim bende
Sadece bir kez çevirin kontağı zeytinin söylediği gibi.anahtarı tamamen çevirmeyeceksiniz. sadece bi tık çevireceksiniz. o zaman radyo da açılır klima da.
Evet sadece 1 kez çevireceksiniz.Frene vs birsey basmadan bi tik cevirsem anahtari yeterli mi ben baya cevirdim galiba ama ne fren ne baska birseye basmadim ondan gitti galibba
Klima için frene basmaya gerek yok. Boşa alın el frenini kontrol edin kontağı çalıştırmadan bir tık çevirin tamamdır.Frene vs birsey basmadan bi tik cevirsem anahtari yeterli mi ben baya cevirdim galiba ama ne fren ne baska birseye basmadim ondan gitti galibba
Viteste bıraktığı için bazı araçlar azbiraz şahlanır ve motor stop eder.Gitmez ya. el freni çekiliyken,hemde düz yolda öne fırlayan araba görmedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?