Araba kullanmaktan vazgeçmek

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.382
92.741
1.123
Şuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Neden bu kadar zorlanıyorum.
Trafik yoğundu bugün.
Uzun yolda sıkıntım yok hiç ama sehir içi trafik beni benden etti bugün.
Dolmuş, otobüs ve çılgın taksiciler.
Beceremiyorum bu işi lanet olsun.
Kullanmıyorum araba felan.
Malim ben mal !
Eşim yaparsın dedikçe cildiriyorum olmuyor işte olmuyor.
Hele park facia !
Çok salakca ama ben nereden döneceğimi, nasıl döneceğimi bile karıştırıyorum
Insan sagini , solunu karıştırır mi ?
Karistiriyorum !

Neden vazgeçtin ki.
Tamam gönül ister ki pırıl pırıl çiziksiz olsun arabamız,çarpmayalım ama olabilir böyle şeyler.
Kendini neden şartlandırıyorsun ki ben trafikte kullanamıyorum diye. Uzun yolda kullanan trafikte de kullanır.
Araba kullanmak özgürlüktür. Gerektirse ders al,baştan başla herşeye,eksiklerin üzerine yoğunlaş ama vazgeçme.
Canim sağolsun bana birşey olmadı de geç.

Neden vazgeçtin ki.
Tamam gönül ister ki pırıl pırıl çiziksiz olsun arabamız,çarpmayalım ama olabilir böyle şeyler.
Kendini neden şartlandırıyorsun ki ben trafikte kullanamıyorum diye. Uzun yolda kullanan trafikte de kullanır.
Araba kullanmak özgürlüktür. Gerektirse ders al,baştan başla herşeye,eksiklerin üzerine yoğunlaş ama vazgeçme.
Canim sağolsun bana birşey olmadı de geç.
Ya arkadaşım inan o kadar çok kullanma imkanım oldu ki.
Insan daha kaç kere aynı hatayi yüzlerce tekrarlayabilir ki ?
Mal olduğumu düşünüyorum yemin ederim.

hepimizin arabalarında çizikte vurukta var olacakta sakin olun ve vazgeçmeyin kaç yıllık sürücüler kaza yapıyor aptalca sebeplerden .

Ya arkadaşım inan o kadar çok kullanma imkanım oldu ki.
Insan daha kaç kere aynı hatayi yüzlerce tekrarlayabilir ki ?
Mal olduğumu düşünüyorum yemin ederim.
Bir şeyi kafana çok takar ve bunu yapmayacağım dersen yaparsın.
Relax ol biraz. Bana da arkadan çarptılar,hatta çarpan kactı gitti,ben bir kaç ay hep arkama baktım ışıklarda dururken,hızlı geliyor,durmayacak çarpacak diye ödüm koptu ama kendi kendime dedim ki kötüyü çağırma. Durdum ne yapabilirim dedim,önümdeki arabayla takip mesafemi uzun tuttum,baktım arkamdaki hızlı geliyor,az öne aldım arabayı. Bak şimdi hatırlamıyorum bile. Geçti gitti.
Hep aynı hatayı yapıyorsan ya eksik bildigin birşey var yada kendini şartlandırmışsın ki oluyor.

Arabayı kapiya duvara vurmak çizmek hiç önemli değil ama sağını solunu, gideceğin döneceğim yeri karıştırmak gerçekten büyük problem.

Mesela bugün en sağ şeritten sola dönmeye çalışan biri yüzünden 4 araç birbirimize giriyorduk.

Trafik kurallarına uyun da bi yayaya carpmadiginiz sürece araç önemli değil bence.

Evet bir otomatik aracı kullanamıyorum
Kafana taktıkça olmuyor biliyor musun başıma geldi çünkü. Bir kere bende kaza yaptım ama öyle küçük değildi offf hatırladıkça sinirlerim bozuluyor İnan . Arabam manuel benim yokuşta bazen geriliyorum mesela hala . Özel ders aldın mı hiç

Kafana taktıkça olmuyor biliyor musun başıma geldi çünkü. Bir kere bende kaza yaptım ama öyle küçük değildi offf hatırladıkça sinirlerim bozuluyor İnan . Arabam manuel benim yokuşta bazen geriliyorum mesela hala . Özel ders aldın mı hiç
Almadım.
Eşim sakin biridir.
Guzel öğretiyor ama öğrencisi yani ben salak oldukça adam daha ne yapabilir ki ?

Almadım.
Eşim sakin biridir.
Guzel öğretiyor ama öğrencisi yani ben salak oldukça adam daha ne yapabilir ki ?
Ay saçmalama allah aşkına ya herkes anasının karnında mı öğreniyor sende şuan sinirlendim

Tek derdiniz bu olsun bu kadar abartacak ne var malım yapamıyorum diyorsanız bırakın madem. Aşıcam diyorsanız da ders alın adam gibi hocanın verdiğiyle bir olmaz eş dost dersi.

Neyi beceremiyorsan o konunun ustune git. Senelerdir kullaniyorum arabayi,dik yokusta arkamda araba varken kalkis yapmayi bu sene ogrendim(Arabam manuel yokus kalkis destegi yok) Ise gidip gelirken o tarz yolum pek yoktu ama baska guzergahlarda yokusta trafik yavasliyorsa icinden 'ha s.ktir'diyip 4luleri yakip kolumu camdan cikarip arkamdaki arabayi geri git geri git diye isaret yapiyordum. Dibime kadar girmesin,kalkinca arabayi kaydiracagim cunku:KK70:
Bir de akan trafikte dar park yerlerine park edemiyorum hala,o kadar aractan kufur yemektense az ileri parkediyorum:)
Bunlara yine sukur.Ilk zamanlar otobanda 5.vitesle giderken 2ye gecmem gerekiyordu frenim tutmadi,bozulmus. Ecelim gelmemis ki tam carpacakken araba yavaslayip durdu,o korkuyla uzun sure arabayi kullanamadim.Benim gibi araba surme olayina kusme,uzerine git. Gercekten cok kolay. Bu arada bos yolda parkederken tekeri patlatmisligim var,suan zorlasam yapamam:KK70:

Son düzenleme:
diğer araçlara bakarak örnek almayın siz acemisiniz park etmeniz varsın uzun sürsün diğer araçlar bakışlarıyla kornayla taciz edeceklerdir hiç aldırmayın onlara gayet yavaş temkinli park edin trafıkte zorlanıyorsanız sag şerid,i kullanın mümkün mertebe eşle öğrenilmez ayrıca araba kullanmak 2 saat bari özel ders alın rahatlarsınız

Yanlış anlama ama böyle basit şeyleri böyle sorun yapıp birde üzülenlere sinir oluyorum kendini topla allah aşkına ya
O an icin eşimin yüz ifadesi, kapı önündeki insanları görmek benim için kötüydü diyebilirim.
Çünkü kızımı okula götürüp getirmem gerek cumartesi günleri.
Insan demorolize oluyor.
Heves ediyorsunuz ama beceremiyorsunuz.

O an icin eşimin yüz ifadesi, kapı önündeki insanları görmek benim için kötüydü diyebilirim.
Çünkü kızımı okula götürüp getirmem gerek cumartesi günleri.
Insan demorolize oluyor.
Heves ediyorsunuz ama beceremiyorsunuz.
Valla geçecek bana İnan

Back
X