canım, benim korkularım tamamen bitti çok şükür..
3 gündür inanılmaz keyifle kullanıyorum bir gram korku panik stres kalmadı.özel dersten mi, psikolog ile terapimden mi bilmiyorum ama sihirli bir değnek deymiş gibi kalktı biranda..artık sollama da yapıyorum , sağa da geçiyorum, su gibi akıyorum trafikte. en önemlisi de keyif alıyorum çok..(hamdolsun,çok şükür) 3 gün önceki ben gitti yerime başka biri geldi resmen. kaskatı kesilen, ter içinde kalan,elleri titreyen benden eser yok..o kadar mutluyum ki.

her gün çıkmaya zorla kendini lütfen.
bildiğin yollarda git gel yaparak kendine güvenini arttırırsın. zaten 2-3 gün sonra artık daha uzaklara gitmek istiyor insan.
istersen özel ders için yeni bir hoca bul ve 1-2 gün de onunla çık.. yeni bulduğum hocanın beni biranda bilmediğim ve çok karışık çevre yoluna sokup panikletmesi belkide korkumu yenmemi sağladı.gördüm ki hiç bir şey olmuyor.sağsalim aracı eve döndürmeyi başarabiliyorum dedim...
psikologumla terapi esnasında da şunu farkettim, seninle de paylaşmak isterim : ben bütün trafiğin sorumluluğunu kendi üstüme alıyormuşum meğer. yani kimseye zarar vermemek için çok titizlenirken kasıyormuşum kendimi.şuan ben kendimden sorumluyum, herkes de kendinden sorumlu.ayaklarının altında gaz da fren de var zihin yapısına girerek inanılmaz rahatladım.herkes sorumluluğunu bilecek diyorum.bu psikoloji bana inanılmaz iyi geldi..2 ayımı aldı ama bitti korku ve kaygım...