- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
genelde kullananda erkek çocuklarıdır. hiç bir baba benim babamda dahil gel kızım sana bir araba sürmeyi öğretiyim demedi . 25 yaşından sonra gittim kursa orda öğrendim benim abimden ne farkım vardı bu zihniyet değişmeli artık.
benim kızım 15 yaşında babası erkenden öğretti araba kullanmayı hatta benden bile daha iyi kullanıyo laf aramızda tabiki trafik olmayan boş arazide
araba kullanmak çok da zor değil kendine güven rahat ol stres yapma
kullandıkça pratiğin artacak tabiki hataların olabilir ufak tefek bende vurdum arabamı hem de kaç kere
korkmadan devam et kullanmaya biraz daha zaman geçince daha da iyi olacaksın
tecrüben arttıkça ilk zamanlar yaptığın hatalara güleceksin ne kadar da acemiyim diye
kazasız belasız kullanmanı diliyorum
dur bakayım ağaca tosladın 2000tl masraf yaptın hala
eşin sana arabasını verıyorsaaa ,sırf bu adamı mutlu etmek için
bende sana öğrenmelısın dıyorum
Ben çukura gırınce adam megafon volümünde bagırırdı kulamın dibinde ne yapıyon dıyee !
ehhh gercı bunu sağa çeken bir direksıyonla arabasının içine ederek ödeştiydım ama
açılan bazı konulara göz attım da çok şükür dedim halime...benim sıkıntıma gelince araba kullanmayı öğrenmemi istiyor eşim...mutlaka öğrenmelisin diyor...neyse başlayalı çalışmalara bi kere ağaca çarptım 2000 tl kadar masrafı vardı arabanın (Allah tan kasko var )neyse o olaydan sonra soğumuştum ama son 1 haftadır bi cesaret işime arabayla gidip geliyodum (yakın mesafe 3 km)herşey yolundaydı ama bugün el firenini indirmeyi unuttum ve o şekilde geri gitmeye çalışırken araba patinaj yaptı önden taşa çarptı ..çıkamadım..birinden yardım istedim arabayı çıkarması için neyse çıkardı ..bu durum beni çok üzüyo..acaba ben mi beceriksizim öğrenemiyorum ..neden böyle oluyo ...
açılan bazı konulara göz attım da çok şükür dedim halime...benim sıkıntıma gelince araba kullanmayı öğrenmemi istiyor eşim...mutlaka öğrenmelisin diyor...neyse başlayalı çalışmalara bi kere ağaca çarptım 2000 tl kadar masrafı vardı arabanın (Allah tan kasko var )neyse o olaydan sonra soğumuştum ama son 1 haftadır bi cesaret işime arabayla gidip geliyodum (yakın mesafe 3 km)herşey yolundaydı ama bugün el firenini indirmeyi unuttum ve o şekilde geri gitmeye çalışırken araba patinaj yaptı önden taşa çarptı ..çıkamadım..birinden yardım istedim arabayı çıkarması için neyse çıkardı ..bu durum beni çok üzüyo..acaba ben mi beceriksizim öğrenemiyorum ..neden böyle oluyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?