Araba Mevzusuyla Uyandıklarım

kardeşi bizim evde takılmayı çok seviyor, herhalde eşyalar yeni vs diye bilmiyorum, anlam veremiyorum
Rahat etmek içindir ailesinin yanında rahat olamıyordurda niye size söylenmiyor geldiği o düşündürücü birde niye senin odanda yatıyor eşine günlük hayatta kullandığı şeyleri ver kilitleyin kapısını başkası ne hakla giriyor oraya.

bunları bilmiyorum açık açık söylemiyor nerde yattığını sorunca ama çok sinirleniyorum

annesinin gözü önünde yapmaz diye düşünüyorum yani
Valla bu toplum erkektir yapar aklıyla büyüttü oğlunu. Kvler öyle şeylere ön ayak oluyorki aklın hayalin durur.
bunları bilmiyorum açık açık söylemiyor nerde yattığını sorunca ama çok sinirleniyorum
Evlilikle bu derece yok sayilman çok üzücü.

Ablacım sana da ne deseler onu yapamam bunu yapamam diyorsun. Eee o zaman ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demiş atalarımız.Sen sihirli değnek mi bekliyorsun adamın huyu suyu birden değişsin. Eskiden böyle değildi diyorsun da alana kadar kimse gerçek yüzünü göstermez zaten.

Boşanmayı kaldıramıyorsanız çekin durun bu adamı ve küçümseyici tavırlarını madem. Daha kolay geliyor demek ki size ne diyelim.
Çocuk yapmayın bari, belki bir gün boşanmayı kaldırabilir duruma gelirsiniz de olan çocuğa olmaz.

yuva kolay kurulmuyor. boşanın diyemem ama çift terapisi alın
Valla yuva kurmak(ki buna yuva denirse) o kadar kolay ki! Herkes yardım ediyor, davullu zurnalı, altınlı paralı, herkesin alkışladığı bir ortam. Asıl zor olan boşanmak. Yuva denmeyecek evliliklerin bitmemesi için devlet dahil tüm toplum engeller koyuyor. Şu eski zihniyetten kurtulalım artık; yuva yapmak zor, yıkmak kolay kafasını bırakalım. Olay tam tersi. Bunu anlamak için birkaç saat KK BDV bölümünde takılmanız yeterli.

Çocuk şart yoksa adam daha da katlanılmaz ötesi olursa neyi bahane edip boşanmayacak

hanım efendi ben boşanmış bir kadın olarak yazıyorum. siz boşandınız mı? boşanmak son çare olmalı bir çok yöntem denenir gerekirse bir süre ayrı kalınır

Dünyanın en basit işi evlenmek . Ama mevzu zaten o imza değil katilip katılmak bir bütün olmak . Malesef kadınlarımız anlamıyor . Konu sahibininki evlilik mi simdi

Sizi ezikleyince,asagilayinca kaldırabilir kırılmaz ama boşaninca aman tengrim kristal vazo gibi kırılır param parça olursunuz Sakın ha boşanmayın sizi sürekli aşağı çeken, hastalansaniz,iş bekleyen ya da kapıyı çekip çıkan,her hareketinden sizi aşağılayacak bir şey bulan,yollarda harap olmanızı aldirmayip sıcacık evden işini yapan ama koştur koştur eve geldiğinizde yine sizden ev hanimliği bekleyen adamı bırakmayan .Böyle adamı havada kaparlar .Evlilik sevmek ,aşk,saygı, karşılıklı anlayış değil.Alta kalanın canının çıktığı bir savaş meydanı böyle devam zaten ömür kısa mutluluğu aramaya gerek yok.Nasil olsa hepimiz öleceğiz ,sizde kocanız icin ömrünüzü verin ne olacak???????

hanım efendi ben boşanmış bir kadın olarak yazıyorum. siz boşandınız mı? boşanmak son çare olmalı bir çok yöntem denenir gerekirse bir süre ayrı kalınır
Boşanma sürecinde olan bir kadınım, hanımefendi. Evet, evlenmem çok kolaydı. Boşanma ise öyle zor ki! Siz isteseniz bile çevre, devlet izin vermiyor ve işinizi zorlaştırıyor.

Boşanma sürecinde olan bir kadınım, hanımefendi. Evet, evlenmem çok kolaydı. Boşanma ise öyle zor ki! Siz isteseniz bile çevre, devlet izin vermiyor ve işinizi zorlaştırıyor.
bunun bir de psikolojik boyutu var o nedenle son aşama olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…