• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba nasıl satılır?

Arabanin teknik özelliklerini internette bulursunuz onlari yazın parayı hesabınızda görmeden sakın imza atmayın arkadaşlar hepsini güzelce açıklamış.Parayi yollayan ile alan kişi aynı kişi olsun dikkat edin kolayliklar

Kadın veya erkek farketmez ben yanımda biri olsun isterdim. Bu işlerden biraz anlayan birinin destek olmasını isterdim

Buna katılıyorum. Kadın başına ile ilgilisi yok. Eşimle arabamızı satarken yanımıza babamızı çağırmıştık biz de. para mevzusu dönüyor. Karşımıza 2 adam geliyor ne olacağı belli olmaz. İnsanın yanına destek şart bu zamanlarda.

Buna katılıyorum. Kadın başına ile ilgilisi yok. Eşimle arabamızı satarken yanımıza babamızı çağırmıştık biz de. para mevzusu dönüyor. Karşımıza 2 adam geliyor ne olacağı belli olmaz. İnsanın yanına destek şart bu zamanlarda.

Işte bunlardan korkuyorum maalesef. Avukatımla mı halletsem acaba bu noter işini. Hem erkek hem de arkadaşım olur. Ay şu hâlime acıyorum resmen 😓

Tramer sorgusunu ilanda paylaşmayım mı?
Paylaşmayın bence,gerçek alıcılara gösterebileceğinizi yazın. Zaten orda çıkan hasarı yazmayacakmısınız ki ilana. Yazacaksinız,şurda çizik,burda boya var vs diye.Arabayı görmeye gelen baksin. Ben asla paylaşmazdım plakasını aracımın. Bir yakınımı polis gibi aradılar,plakanız düşmüş şu karakoldan arıyoruz vs diyerek. Ben yanındaydım kapattırdim telefonu,araç kapıda gel bakalım dedim,baktık plaka arabada takılı duruyor ,inansa kimbilir ne tip bir dolandırıcılığa bulaşacaktı. Çalıntı araca takabilirler sahte plaka hazirlayıp zira modeli rengi vs belli ilanda. Sonra soygundu,gasptı yapsalar ne olacak sizin plakanızla. Anlaşılır anlaşılmasina araştırılınca ama gerek var mı dolandırıcılara açık kapı bırakmaya?bence yok. Ciddi alıcı zaten gerekli araştırmayı yapacaktır.

Ağır hasarı nasıl anlarım vs demişsiniz, pek bilmediğinizi varsayıp cevap vereceğim. (tramer sorguladığızda yani plakayı 5664e sms attığınızda plakaya kayıtlı araç hasar kayıtları çıkar. Tarihten sonra "ağır hasar" yazıyorsa araç ağır hasarlıdır. Bazen dolandırıcılık yapıp plakaya işletmeyebiliyorlar, emin olmak için esas şasi no ile sorgu yaptırılır bu arada)

Bence önemli olan kadın erkek olmak değil bu konuda ilgisi olup olmamak. Eğlencesine eksper videoları seyreden, sahibindende ilan bakan biri olarak diyeyim; kandırılma olasılığınız malesef yüksek, aman dikkat. Cinsiyeti fark etmeksizin bu araç işlerinden anlayan birini bulup onunla (en azından ilan açarken, ciddi alıcı çıktığında vs) beraber yapsanız bu işleri daha güvenli olacaktır sizin için...

İlk arabami almaya eşim ve abimle, 2 arabamı almaya şehir dışına babamla gitmiştim. Onlar sürekli kendi arabalaribi satıp aldıkları için bizden daha iyi anlıyordu.
Araba ile ilişkiniz sadece araç kullanmakla sınırlı ise bir arkadasinizdan rica edin satış günü.
Yanlız olmamak da fayda var ama bu kadın olduğunuz için değil ticari bir iş ve para pul olayları olacağı için.
Malesef hergun haberlerde neler duyuyoruz insanlara güven kalmadı.
Benim abim ve babam o kadar araç aldılar arkadaş çevreleri ve kendileri için ama onlarda dolandırıldı. Noterde parayı döviz olarak getirip devir sonrası döviz bürosuna gideceklerimis adam önce ofise ugrayalim çay içeriz demiş. Girdiği yerden bizimkiler içeri girdikten sonra kaçıp gitmiş. Kaç sene oldu araclari fiziken bir şekilde aldılar ama resmi olarak üzerlerine alamadılar.
Hala mahkemelikler

Computest raporu nedir nasıl alınır:KK66: ilk fırsatta gidip kaporta expertizi alacağım. Açıkçası sağdan soldan öğreniyorum neler yapmam gerek diye.
Aslında ekspertiz gibi bişey. Motorun durumunu, boyalı değişen yerleri falan gösteren raporlar veriyolar. Biraz pahalanmış 300-500 tl civarı idi en son

Back
X