• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba nasıl satılır?

Basina Bayandan satilik yaziliyor.Tek farki bu sanirim.
Bazen goruyorum ilanlarda.
Hoca'dan okunmus,Doktor'dan az kullanilmis.Sende Bayandan temiz arac yaz bence :

:)) ay trimer sorgusu yaptırdım baya kazasi varmia aracin ben 2.5 senedir kullaniyorum hic kaza yapmadım

Elinde computest raporları varsa onları da koy. Tramer kayıtları varsa mesajları da koy bence. Bir arkadaş plakasını kapat demiş ama kapalı plakalı olanları biz araç ararken bakmadan geçiyoruz kesin ağır hasar kaydı falan var ya da bi bit yeniği var diye.
Computest raporu nedir nasıl alınır;) ilk fırsatta gidip kaporta expertizi alacağım. Açıkçası sağdan soldan öğreniyorum neler yapmam gerek diye.

tabiki halledersiniz neden olmasın. ama çok tedirginseniz tanıdığınız bir galeri varsa konsinye bırakabilirsiniz

Computest raporu nedir nasıl alınır:KK66: ilk fırsatta gidip kaporta expertizi alacağım. Açıkçası sağdan soldan öğreniyorum neler yapmam gerek diye.

kaporta ekspertizi çok birşey göstermiyor aslında. arıza ile ilgili bilgi almak ve beyine kaydedilen şeyleri öğrenmek için daha detaylı olan rapor tiplerinden birini seçmeniz lazım.

Ay ne güzel her gün yeni şeyler öğreniyorum. Ben galerilerle de görüşeyim. Tecrübe olur bana da
arada biri olursa daha az komisyon alabilir, aracınızın markasını modelini bilmiyorum her aracı alıyorlar mı onuda bilmiyorum ama en sağlıklı bilgiyi size bir galeri verir :super:müşteriniz bol olsun :KK36:

arada biri olursa daha az komisyon alabilir, aracınızın markasını modelini bilmiyorum her aracı alıyorlar mı onuda bilmiyorum ama en sağlıklı bilgiyi size bir galeri verir :super:müşteriniz bol olsun :KK36:

galeriler tamamen çakal dolu. arkadaş olsa bile az komisyon almaz malesef. bence arabadan ve teknikten anlamayan biri olarak galeriye gitmemesi lazım. :(

Dikkat etmeniz gereken şey şu:

Paranızın tamamını banka hesabınıza havale isteyin. Parayı banka hesabınızda görmeden noterde devir işlemini gerçekleştirmeyin. EFT TALİMATININ EKRAN GÖRÜNTÜSÜNE İNANMAYIN. Direkt hesabınıza yatmışsa devir işlemini yapın. En önemli şeyi söylüyorum parayı sizin hesabınıza kim gönderdiyse arabayı da o almak zorundadır. Parayı size Ahmet eft yapar ve size benim işim çıktı kardeşim Mehmet gelip alacak arabayı derse asla kabul etmeyin.

Ya biz araba alırken paramız satan şahsın hesabına geçmemişti birtakım aksiliklerden ötürü. Noterde görevli sormuştu parasını aldını mı diye adam da evet demişti. Bize güvenmişti. Ama siz kimseye güvenmeyin :) ben yapamazdım mesela hesabıma geçmeden notere evet demeyi.

Az yakar çok kaçar dosta gider falan yazın 🤪

Dolandırılmamak için yapacağınız en net durum noterde iken imzalar atılırken parayı banka yoluyla alın. Biz tam o sırada göndermiştik.

Bir de trameri vs yazın tabii.
Yedek anahtarı varsa, otomatik cam var bunlar bile önem arz ediyor.

Bir de güzel fotoğraflar çekin.

Back
X