Merhabalar. Ben şu meşhur alım-satım sitesinde arabamı satışıyla ilgili bir ilan yayınladım. Muadili ilanlara baktığımda çok uçuk fiyatlar var iken ben gayet makul bir fiyat belirledim. Şimdi dert bunun neresinde diye soracak olursanız ilanla ilgili pazarlık teklifleri çok uçuk. Bu işin düzeni mi böyledir bileniniz var mı? Pazarlıklar böyle yüksek meblağlar olduğu için mi diğer fiyatlar yüksek? Bilen arkadaşlar varsa ve yol gösterirlerse çok memnun kalırım. Eşim yurtdışında olduğu için bu işler başıma kaldı, tecrübesizim
Bence kafandaki fiyatın üstüne %25-30 ekle satış fiyatına onu koy.. pazarlık bizim kültürümüzde var ve pek de değişecek gibi durmuyo malesef
2000 fazla koy aklındakinden %25 falan çok fazla.
Ya pardon da arabasının fiyatını biliyor musun atıyorum 100 bin tlyse 102 bin mi yazsın.. komik olma yahu oran orantı diye bişey var kendi fikrini yaz gitsin yani alıntı yapmana gerek yok
Merhabalar. Ben şu meşhur alım-satım sitesinde arabamı satışıyla ilgili bir ilan yayınladım. Muadili ilanlara baktığımda çok uçuk fiyatlar var iken ben gayet makul bir fiyat belirledim. Şimdi dert bunun neresinde diye soracak olursanız ilanla ilgili pazarlık teklifleri çok uçuk. Bu işin düzeni mi böyledir bileniniz var mı? Pazarlıklar böyle yüksek meblağlar olduğu için mi diğer fiyatlar yüksek? Bilen arkadaşlar varsa ve yol gösterirlerse çok memnun kalırım. Eşim yurtdışında olduğu için bu işler başıma kaldı, tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?