- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
Arabanın muadili demişsiniz ama benzer yıl ve km de birçok farklılık söz konusudur.
Örneğin kırmızı ve beyaz renkler artı 1000 tl, garanti kampsamında olması, hiçbir kaza kaydının olmaması, iç ve tavan döşeme materyali ve rengi, bi xenon far vs özelliklere dikkat ettiniz mi bilmiyorum.
Bu liste uzar gider, arabanın paketi, full donanım olması, artı ücretli eklenen siparişli özellikleri söylemedim bile.
Bu saydıklarım gibi bir çok şey arabanın değerine artı 500 ekler.
2 tane aynı yıl çıkışlı, benzer km ve aynı paket özellikli arabalarda bile 5bin tl oynama payı vardır orta segmentte.
Ayrıca sitelerde ortalama arabanın değerinin üzerinde fiyat verilir.
55.000 tl lik arabayı pazarlıkla 52-53bin, 110.000 de belki 104bin e kadar alma şansınız vardır.
Bir de ölücüler meşhurdur, sizin verdiğiniz fiyatın çok altında bir rakam vererek değer düşürmeye çalışıp, tutturursa al sattan kazanırlar.
Siz eğer satmaya niyetliyseniz en fazla arabanızın değerini pazarlıkla 1000 tl aşağı çekebilirsiniz derim, diğerlerine kanmayın.
Ve ilanda son fiyat olduğunu da belirtin.
Arkadaslar cidden Turkiyede arabalar cok pahali, hatta pahaliyi bile gecmis durumda.. neden boyle anlam veremiyorum .. avrupanin uc kati fiyatlar .. neyse konuya doneyim :) bence bu islerden anlayan birinden yardim iste.. saticilar bile dolandiriciliga maruz kalabiliyo maalesef..
Kisaca pazarlik yok de bitir. Bazi oluculer yari fiyata da indirsen pazarlik yapmaya devam ediyor.
Konu dışı ama
Avatarının dünkü konuyla ilgisi var mı
Arabanın modelini soran arkadaşlara özelden mesaj atmıştım. Burayı arabamı satmak için değilde satarken yaşadığım sıkıntılara yardım bulmak için kullandığımdan aleni yazmayı uygun görmedim. Dilerseniz özel mesaj atabilirim. İyi günler diliyorum.Arabanın marka ve modeli devlet sırrı sanırım
galericiler sadece arabana değil sana da göz koyarlar haaa erkekler de öyle
aynen millet çıldıurdı beni de arayan arayana evinize gelelim indirim yapalım kimlik bilmemnenizi verin moden değiştirelim.... toplumun bir kenarda bağrına bastığı namusuyla para kazanmaya çalışan kağıt işçileri vardı onlar da artık para kazanamazlarsa noluruz bilmem dikkat et velhâsılValla arkadaşım son zamanlarda öyle haberler duyuyoruz ki her işini tek başına halleden ben bile savunma halinde yaşar oldum. Korkularım var ne yalan söyliyeyim. Arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışıyorlar çok şükür.
canım ucuk fıyat verme ama mesela senın arabanın ayarında bır araba dıyelımkı ılanlarda ortamalama 40 bın, sen de 40500 yaz. Sonucta pazarlık paytı sonucu yıne senın gonlunden gecen fıyata satılacak,dusuk fıyat verırsen arabanın baska bır sıkıntısı oldugunu dusunurler. Ornegın ben 43bın ılan vermıstım 41e satıldı arabamMerhabalar. Ben şu meşhur alım-satım sitesinde arabamı satışıyla ilgili bir ilan yayınladım. Muadili ilanlara baktığımda çok uçuk fiyatlar var iken ben gayet makul bir fiyat belirledim. Şimdi dert bunun neresinde diye soracak olursanız ilanla ilgili pazarlık teklifleri çok uçuk. Bu işin düzeni mi böyledir bileniniz var mı? Pazarlıklar böyle yüksek meblağlar olduğu için mi diğer fiyatlar yüksek? Bilen arkadaşlar varsa ve yol gösterirlerse çok memnun kalırım. Eşim yurtdışında olduğu için bu işler başıma kaldı, tecrübesizim
Merhabalar. Ben şu meşhur alım-satım sitesinde arabamı satışıyla ilgili bir ilan yayınladım. Muadili ilanlara baktığımda çok uçuk fiyatlar var iken ben gayet makul bir fiyat belirledim. Şimdi dert bunun neresinde diye soracak olursanız ilanla ilgili pazarlık teklifleri çok uçuk. Bu işin düzeni mi böyledir bileniniz var mı? Pazarlıklar böyle yüksek meblağlar olduğu için mi diğer fiyatlar yüksek? Bilen arkadaşlar varsa ve yol gösterirlerse çok memnun kalırım. Eşim yurtdışında olduğu için bu işler başıma kaldı, tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?