Bende teori kısmını kursta pratik kısmını babamdan öğrendim. Normalde çok sabırsız biri olmasına rağmen dayandı ve tüm ince ayrıntıları öğretti sağolsun.. şimdi gece gündüz şehir içi dışı farketmez her yere gidebilirim:)Yorumlar cok olumsuz ama ben 13 yasımda babamdan ögrendim . Zorla oturttu direksiyona ögretmek icin ve benim babam da cok aksidir. Surekli bagirirdi saf rolüne mi yatıyorsun derdi kelebek aynayi bile kirmisligi vardir fakat ben dizginledi.Zamanla güvenim yerine geldikce sakince anlatmasini istedim bu isi ogrenecegimi soyledim.Tabi yine bagirdi sinirlenince ama sonunda ögrendim ve suan kendisine tesekkur ediyorum . 26 yasimda sehir ici sehir disi tum kalabalik yerlerde usta soforden farkim yok cunku cok fazla taktik,manevra , sıkıstırılirsam ne yapacagim hakkinda bir suru seyler ogretti sag olsun .Suan kamyonet, kamyon hepsini kullaniyorum hepsi babam sayesinde
Aslında arabanız kullanım için küçük arabalardan daha rahattır. Özellikle yeni öğrenen biri için. Yüksek olduğu için yola da arabanın ön kısmına da daha hakim olursunuz. küçüklerde kaputu görmek daha zor olduğu için yola sığıyor mu diye eğilip eğilip bakarsınızAynen canım bunun kavgasını yaptık, ben küçük araba almak istedim onun bagajı küçük diye istemediler, yazın bahçeye falan gidiyorlar, ordan yük taşımak için bunu istediler yoksa ne işim olur...