- 6 Temmuz 2014
- 422
- 326
- 78
- Konu Sahibi ladymirian
-
Bende bu aralar araştırmadayım.Şu an kafama yatan toyota coralla .50.000 fiyatı da ama sene sonu kampanyalar oluyormuş sanırım.Beklemedeyim şimdilik.Hayırlı olsun size de şimdidenkızlar burda insanlar ne dertlerini anlatıyor paylaşıyor benimkil dert değil ama nereye yazacagımı bilemedim birde en çok buraya rağbet var o yüzden buraya açtım konuyu eşimi zar zor bana araba almaya ikna ettim bana bir limit belirledi beğen araştır alalım dedi ama tabi tartışıyoruz öyle sakin bir şekilde demedi hani ne anlarsın arabadan git alda görürsün sen uğraşırsın bakımı vergisi yakıtı felan diye güya beni korkutup vazgeçirecek sıfır bir araba alacağız en fazla 50 bin e şimdi tabiki benimde beğendiğim arabalar var ama sırf görünüşü güzel diye alıp yarın bir gün sorun çıkardıgında eşimle tartışmak istemiyorum söyledikleri haklı çıksın istemiyorum dizel otomatik önerebileceğiniz sağlam servisi bakımı parçası ucuz modeller neler?
Canım golf pahalı boşu 55 binden başlıyo polo highline full özellikte ek özelliklerde var bir sürü seçtiğüm 52 bibAnladim o zaman diyebilecegim bisey yok. Hayirli olsun. Cok heves ettim simdi benim arabam malesef esimde artik. 6 aylik dahamileyim hamile halimle cesaretim de yok 6 aydir kullanmadim yani(
Biloyorum canim zaten 1800 - 2000 motoru sehir icinde niye kullanirlar anlamam en ideali 1400 dur bence ki beygir gucu yuksekse 1200 bile olur.
ben volkswageni listenin ilk basina yazacaktim ama sen 0 ve 50 bin diyince yazmadim. Polo degilde golf oneririm.
baana polo her zaman biraz daha alt sinif gelmistir. Hani soyle dusun. Bazi markalar pahali oluyor belli bir kesime hitap ediyor ama alt sinif da alabilsin diye bir kac parca urun cikariyorlar digerlerinden daha dusuk maliyetli. Bana da polo oyle geliyor. Ama golf u hicbir seye degismem. Alim gicun varsa dusun.
Iste onun icin golf siralamamistim ben de. Ama ben polo yerine corsa da dusunurdum. Ikisinin de servis imkani maliyeti filam muhtemelen aynidir. 2006 corsa kullandim.. ardindan 0 reno clio 4 ama koy yanyana ben yine eski de olsa gider corsayi alirdim. Ama tabi renault vs.ye gore polo da super. Servis tarafini ciddi ciddi dusunuyorsan masrafi filan bunlar cidden pahali yedek parcalari filan aklinda olsun.Canım golf pahalı boşu 55 binden başlıyo polo highline full özellikte ek özelliklerde var bir sürü seçtiğüm 52 bib
kızlar burda insanlar ne dertlerini anlatıyor paylaşıyor benimkil dert değil ama nereye yazacagımı bilemedim birde en çok buraya rağbet var o yüzden buraya açtım konuyu eşimi zar zor bana araba almaya ikna ettim bana bir limit belirledi beğen araştır alalım dedi ama tabi tartışıyoruz öyle sakin bir şekilde demedi hani ne anlarsın arabadan git alda görürsün sen uğraşırsın bakımı vergisi yakıtı felan diye güya beni korkutup vazgeçirecek sıfır bir araba alacağız en fazla 50 bin e şimdi tabiki benimde beğendiğim arabalar var ama sırf görünüşü güzel diye alıp yarın bir gün sorun çıkardıgında eşimle tartışmak istemiyorum söyledikleri haklı çıksın istemiyorum dizel otomatik önerebileceğiniz sağlam servisi bakımı parçası ucuz modeller neler?
50 bine hem sıfır hem dizel hem otomatik araç bulursanız bana da haber versenizekızlar burda insanlar ne dertlerini anlatıyor paylaşıyor benimkil dert değil ama nereye yazacagımı bilemedim birde en çok buraya rağbet var o yüzden buraya açtım konuyu eşimi zar zor bana araba almaya ikna ettim bana bir limit belirledi beğen araştır alalım dedi ama tabi tartışıyoruz öyle sakin bir şekilde demedi hani ne anlarsın arabadan git alda görürsün sen uğraşırsın bakımı vergisi yakıtı felan diye güya beni korkutup vazgeçirecek sıfır bir araba alacağız en fazla 50 bin e şimdi tabiki benimde beğendiğim arabalar var ama sırf görünüşü güzel diye alıp yarın bir gün sorun çıkardıgında eşimle tartışmak istemiyorum söyledikleri haklı çıksın istemiyorum dizel otomatik önerebileceğiniz sağlam servisi bakımı parçası ucuz modeller neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?