Araba?

Otomatikte sana toyotayi tavsiye ederim çok rahat kullanımı bi cok arkadaşımda da var hepsi memnun

10 yildir toyota yaris kullaniyorum. Duz vites benzinli benimki. Tekrar araba alacak olsam yine yaris alirim. Sinifina gore yol tutusu mukemmel, sehir arabasi derler ama her yil 2 kere manisaya gider gelirim asla yormaz, yakit konusunda da yedek parca ve servis konusunda da ekonomik.

Bende bu aralar araştırmadayım.Şu an kafama yatan toyota coralla .50.000 fiyatı da ama sene sonu kampanyalar oluyormuş sanırım.Beklemedeyim şimdilik.Hayırlı olsun size de şimdiden

Canım golf pahalı boşu 55 binden başlıyo polo highline full özellikte ek özelliklerde var bir sürü seçtiğüm 52 bib

Totota Yaris var çok az yakıt harcıyor ben çok seviyorum. İstersen araştır hep bu yönde olumlu yorumlar almış ki öyle gerçekten. Yakıt konusunda çook iyi. Parçalarıda pahalı değil. Ben çok memnunum... 32000 liraya almıştım.

Nissan Micra var arkadaşım da onda kendi arabasını çok seviyor. Kırmızı ve çok hoş bence. Fiyatını bilmiyorum

Kuzenimde polo aldı, eski arabasıda polo, ben yenisini sürdüm gayet rahat bir araba, sağlam diyorlar genelde onun için. Oda olabilir.

Hyundai düşünebilirsiniz. Önceki arabam Polo idi ama yeni wolkswagenleri tavsiye etmem, eskiden daha doluydu opsiyonları , ilk degistirmek istediğimde aracımı Polo düşünmüstüm bir gittim, kapı kolları plastik diyorum neden böyle bu en alt paket deniyor, sonra yari otomatikti dedim yokus kalkiş desteği varmı? Kaydırirmı yokusta? Cevap kaydirır 1500tl ye alabilirsiniz vb durumlar yasadım ve vazgectim. Bildiğin Boş opsiyonlar yani artık. Ne de olsa satiyorum mantığıyla böyle bir strateji belirlemişler, uzun yıllar kullandıgım marka bitti benim için.Hyundai aldım gayette memnunum olmasi gereken hersey var. 5 yil yada 100bin km garanti veriyor zaten, bu da gayet makul.
Dizel otomatik araç birçok markada yok bu arada benzin otomatik yada dizel düz vites oluyor genelde.

Canım golf pahalı boşu 55 binden başlıyo polo highline full özellikte ek özelliklerde var bir sürü seçtiğüm 52 bib
Iste onun icin golf siralamamistim ben de. Ama ben polo yerine corsa da dusunurdum. Ikisinin de servis imkani maliyeti filam muhtemelen aynidir. 2006 corsa kullandim.. ardindan 0 reno clio 4 ama koy yanyana ben yine eski de olsa gider corsayi alirdim. Ama tabi renault vs.ye gore polo da super. Servis tarafini ciddi ciddi dusunuyorsan masrafi filan bunlar cidden pahali yedek parcalari filan aklinda olsun.
Ben buyuyunce volvo almayi dusunuyorum soyle s 60 mi olur 80 mi olur. Yoksam ben buyuyene kadar 100 leri filan mi cikar nilmem ama beyaz bir volvo super olurdu. Resmen aserdim

İkinci eli hiç tavsiye etmem. Madem kocanı ikna etmişsin sıfır al. İkinci elde sorunlar oluyor.

50 bine hem sıfır hem dizel hem otomatik araç bulursanız bana da haber versenize

Bence gidin bir ustaya sorun bilene sormak daha sağlık kimse burada teknik bilgisini bilmez :)

Polo 1.2 dsg şanzuman aldık 49000

Yeni polo güvenlik paketi full

Start stop gibi az yakma özelliği var

Cüssesi küçük kullanımı rahat

Yokuş vs sorun değil

Ben acemiyim bana aldık sözde yavaş yavaş geziyorum ama eşim kullanımını beğendi

Yukarıda bir arkadaş yazmış kapı kolu vs kötü diye midline olanlar öyle ama otomatikler comfortline

Şimdiden arabanız hayırlı olsun

Volswagen kesinlikle tavsiyem.Her araba modeli olur.Yakıtına uygun motor hacmi olması lazım tabi. 1.4 motor ama büyük araç olursa o çok yakıt yer.Dikkat etmek lazım alırken sorun ama vw candırr.aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…