Araba?

ladymirian

Beni Hazır Ol'da dinle Aristo!
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
21
8
kızlar burda insanlar ne dertlerini anlatıyor paylaşıyor benimkil dert değil ama nereye yazacagımı bilemedim birde en çok buraya rağbet var o yüzden buraya açtım konuyu eşimi zar zor bana araba almaya ikna ettim bana bir limit belirledi beğen araştır alalım dedi ama tabi tartışıyoruz öyle sakin bir şekilde demedi hani ne anlarsın arabadan git alda görürsün sen uğraşırsın bakımı vergisi yakıtı felan diye güya beni korkutup vazgeçirecek sıfır bir araba alacağız en fazla 50 bin e şimdi tabiki benimde beğendiğim arabalar var ama sırf görünüşü güzel diye alıp yarın bir gün sorun çıkardıgında eşimle tartışmak istemiyorum söyledikleri haklı çıksın istemiyorum dizel otomatik önerebileceğiniz sağlam servisi bakımı parçası ucuz modeller neler?

Nasıl bişey istiyosunuz buyuk mu küçük mü ben su sıralar nissan qashqaiyi beğeniyorum

Kia sportage güzel araba

Ehlıyetım olsa bu tıp arabaları kullanmak isterim

Yakıt diğer arabalardan bıraz fazla yakıyor galıba

Parcaları ucuz mu pahalı mı bilmiyorum ama

Bırde wolkswagen eos:cool:

Onu da begenıyorum

Pek anlamam yazayım dıye insallah istediğiniz gibi bişey bulursunuz

cevaplarınız için teşekkürler kızlar ben çalışmıyorum mühendisim ancak bıraktım o başka bi mevzu onuda başka zaman anlatırım. kullanan araç sahibi arkadaşların fikirleri için özellikler fikir almak istedim

Opel corsa astra
ama astrayi alamaybilirsiniz o fiyata
toyota yaris auris corolla
reno clio 4 (otomatik konusunda emin degilim bilgim yok benim ki manuel ama digerlerinin otomatigi guzel )
ilk arabaniz olacagini varsayarak hachbak leri yazdim
ama sizin yerinizde olsam ilk araba icin ortalama 25 30 binliralik bir araba alir seneye yaza kadar kullanir seneye satip 0 alirdim.
kenarda milyon dolarim da olsa boyle yapardim

kızlar burda insanlar ne dertlerini anlatıyor paylaşıyor benimkil dert değil ama nereye yazacagımı bilemedim birde en çok buraya rağbet var o yüzden buraya açtım konuyu eşimi zar zor bana araba almaya ikna ettim bana bir limit belirledi beğen araştır alalım dedi ama tabi tartışıyoruz öyle sakin bir şekilde demedi hani ne anlarsın arabadan git alda görürsün sen uğraşırsın bakımı vergisi yakıtı felan diye güya beni korkutup vazgeçirecek sıfır bir araba alacağız en fazla 50 bin e şimdi tabiki benimde beğendiğim arabalar var ama sırf görünüşü güzel diye alıp yarın bir gün sorun çıkardıgında eşimle tartışmak istemiyorum söyledikleri haklı çıksın istemiyorum dizel otomatik önerebileceğiniz sağlam servisi bakımı parçası ucuz modeller neler?
dacia sandero
ford fiesta
skoda fabia
renault clio
toyota yaris
aklıma gelenler bunlar şimdilik:KK14:

Opel corsa astra
reno clio 4 (otomatik konusunda emin degilim bilgim yok benim ki manuel ama digerlerinin otomatigi guzel )
ama sizin yerinizde olsam ilk araba icin ortalama 25 30 binliralik bir araba alir seneye yaza kadar kullanir seneye satip 0 alirdim.
Bence de ikinci el uygun fıyatlı daha ıyı ama 50 bınlık alınacaksada yıne ıkıncı el alınmalı

ilk arabam
Opel corsa astra
ancak eşimin arabasını kullanıyorum şu an acemiliğim yok bıktım artık sürekli uyarılarından arabası pek kıymetli :KK48:

oyle kesinlikle canim ama surekli bisey cikiyor.
Bir de arkadas otomatik demis ya renault un otomatigi nasil onu bilmiyorum. Har araba otomatikte randimanli olmuyor sen kullandin mi bana da fikir olsun.
Ben ehliyeti olup kullanamayanlardanım:))Eşim anlar o işlerden oradan biliyorum birde patronum anlar.
Parçası ucuz ve satması en kolay arabadır Renault.Japon arabalarının parçası çok pahalı.
Ayrıca motor gücüde önemli.1800-2000 olanların vergisi çok oluyor.
Hatta mtv vergi hesaplama var ordan bakabilirsin.

şimdi biraz araştırdım baktımda eşimin arabasıda volkswagen sağlamlığı verdiği güven keyif güzel en mantıklısı verigside azmış yakıt tüketimide volkswagen polo 1.4 tdi otomatik kullanan varmı ?

B
şimdi biraz araştırdım baktımda eşimin arabasıda volkswagen sağlamlığı verdiği güven keyif güzel en mantıklısı verigside azmış yakıt tüketimide volkswagen polo 1.4 tdi otomatik kullanan varmı ?
Biz de golf var bundan onceki poloydu ama manuel vites ben wolkswageni hic bi arabaya degismem eger 50binin varsa dacia renault gibj arabalara harcama derim yaklasik 7 yildir arba sahibiyiz kesinkikle wolkswagenden sasma derim ama polo bluemation 1, 2yi bi arastir derim

ilk arabam

ancak eşimin arabasını kullanıyorum şu an acemiliğim yok bıktım artık sürekli uyarılarından arabası pek kıymetli :KK48:
Anladim o zaman diyebilecegim bisey yok. Hayirli olsun. Cok heves ettim simdi benim arabam malesef esimde artik. 6 aylik dahamileyim hamile halimle cesaretim de yok 6 aydir kullanmadim yani :KK43:(
Ben ehliyeti olup kullanamayanlardanım:))Eşim anlar o işlerden oradan biliyorum birde patronum anlar.
Parçası ucuz ve satması en kolay arabadır Renault.Japon arabalarının parçası çok pahalı.
Ayrıca motor gücüde önemli.1800-2000 olanların vergisi çok oluyor.
Hatta mtv vergi hesaplama var ordan bakabilirsin.
Biloyorum canim zaten 1800 - 2000 motoru sehir icinde niye kullanirlar anlamam en ideali 1400 dur bence ki beygir gucu yuksekse 1200 bile olur.

ben volkswageni listenin ilk basina yazacaktim ama sen 0 ve 50 bin diyince yazmadim. Polo degilde golf oneririm.
baana polo her zaman biraz daha alt sinif gelmistir. Hani soyle dusun. Bazi markalar pahali oluyor belli bir kesime hitap ediyor ama alt sinif da alabilsin diye bir kac parca urun cikariyorlar digerlerinden daha dusuk maliyetli. Bana da polo oyle geliyor. Ama golf u hicbir seye degismem. Alim gicun varsa dusun.

Canım ben opel corsa 1,4 motor kullanıyorum yakıtı sağlamlığı süper.
Ama 50bine ya wolswagen golf/polo yada honda/ civic/city spor modeli almanı öneririm ikiside kalite ve
sağlamlık yönünden sürüşleri süper.

X