Arabanın içinde kuytu yerlerde oturmaktan çok sıkıldım

ikimizde olgun kişileriz ben 38 o ise 48 yaşında 1 yıldır beraberiz.Kızlar sorunum şu adam cimri çocuklarina evine vs degil son derece fazla harcamaları var.Ama bu harcamaları kendinede yapmiyor hiç yeni bir sey alıp giydigini gormedim mesela.Dışarda yemek yemiyoruz bir iki kez ben söyledim ve hesabin yarisini da ben ödedim.Öyle aman aman bir hediye almadi bir defa doğum gunumde çicek ve cikolata yolladi hepsi bu.Ben de ona hediye aldim ama maddi degeri yuksek hediyelerdi.Gezme olayı yok bizde bir cips içecek alip geliyor arabanin içinde oturup yiyoruz.Neden bir yerlere gidelim teklifi yapmiyor anlamis degilim ben resmi olarak henüz bosanmadim dava süreci devam ediyor ailenden birileri görmesin falan demişti bir kaç kez.Hep de teklif eden ben olmak istemiyorum.Bunun tribini atıncada geçerli bir sebebi yok hep arabanin icinde oturmaktan sıkıldım açıkcası diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor yine beni bahane ederek ne yapacam bilmiyorum
Ben de hep kim böyle karanlıkta arabada oturuyor

ikimizde olgun kişileriz ben 38 o ise 48 yaşında 1 yıldır beraberiz.Kızlar sorunum şu adam cimri çocuklarina evine vs degil son derece fazla harcamaları var.Ama bu harcamaları kendinede yapmiyor hiç yeni bir sey alıp giydigini gormedim mesela.Dışarda yemek yemiyoruz bir iki kez ben söyledim ve hesabin yarisini da ben ödedim.Öyle aman aman bir hediye almadi bir defa doğum gunumde çicek ve cikolata yolladi hepsi bu.Ben de ona hediye aldim ama maddi degeri yuksek hediyelerdi.Gezme olayı yok bizde bir cips içecek alip geliyor arabanin içinde oturup yiyoruz.Neden bir yerlere gidelim teklifi yapmiyor anlamis degilim ben resmi olarak henüz bosanmadim dava süreci devam ediyor ailenden birileri görmesin falan demişti bir kaç kez.Hep de teklif eden ben olmak istemiyorum.Bunun tribini atıncada geçerli bir sebebi yok hep arabanin icinde oturmaktan sıkıldım açıkcası diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor yine beni bahane ederek ne yapacam bilmiyorum
boşanmıyor çünkü, tanıdıkları görmesin diye yapıyor.

Bir yıldır berabersiniz.
Ve başkası ile de evlisiniz.
Adam da size cips alıp arabada yediriyor. Hiçbir yere davet etmiyor. Köşe bucak saklanıyor.
Bir yıldır da böyle.
Otele bile gitmiyor sizinle. Düşünsenize. Otele bile gitmiyor.
Ama bizim ne düşündüğümüzü merak ediyorsunuz.
Öyle demeyin cips güzeldir sevdiğin adamla yemek ayrı bir güzeldir çıt çıt arabada fanteziye bak millet yaşıyor hayatı 😂

Siz 15 16 yaşında ailesinin verdiği harclikla idare edecek kişiler değilsiniz.Araba da falan buluşma nedir ? Neredeyse torun seveceksiniz birkaç seneye kadar hiç hoş değil.

Adam ya ailesine harciyordur kendisine kalmiyordur.Yada gerçekten evlidir sizi oyaliyordur başka diyeceğim bir şey yok.
Ben 26 yaşındayım bana bile rencide edici ve ergence geliyor arabada takılmak falan nedir yani hadi bir kere iki kere diyelim hep böyle devam eder mi adam yemeğe bile götürmüyor kadını kendini değersiz hissetmiyor mu hiç anlamam ben olsam dakikasında görüşmeyi keserim adam değer verse böyle mi yapar

sallıyor arabanın içinde cips yemek nedir sırf cimrilikten çok kimse görsün istemiyorsa alır sizi şehir dışına götürür günü birlik illaki yakında başka il vardır 1-2 saat mesafenizde güzel bir restoranda yemek yer gelirsiniz yani bunun bahanesi saçma ve cimri insanla ömür geçmez yapma
o kadar cimriyse arabasının içinde cips yedirmez dökülür de yıkatmak zorunda kalırım diyeee

Ben 26 yaşındayım bana bile rencide edici ve ergence geliyor arabada takılmak falan nedir yani hadi bir kere iki kere diyelim hep böyle devam eder mi adam yemeğe bile götürmüyor kadını kendini değersiz hissetmiyor mu hiç anlamam ben olsam dakikasında görüşmeyi keserim adam değer verse böyle mi yapar
Aynen öyle

Konu sahibi umarım güzellik uzmanı değilsinizdir, bahse konu adamın da sanayide dükkanı yoktur. Son karısına basılma olayından sonra kuytu köşelerde arabaya muhtaç, o yüzden kalmamışsınızdır 🤗🤗

Back
X