- 23 Ağustos 2020
- 4.496
- 8.444
- 108
- 34
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Ben de hep kim böyle karanlıkta arabada oturuyorikimizde olgun kişileriz ben 38 o ise 48 yaşında 1 yıldır beraberiz.Kızlar sorunum şu adam cimri çocuklarina evine vs degil son derece fazla harcamaları var.Ama bu harcamaları kendinede yapmiyor hiç yeni bir sey alıp giydigini gormedim mesela.Dışarda yemek yemiyoruz bir iki kez ben söyledim ve hesabin yarisini da ben ödedim.Öyle aman aman bir hediye almadi bir defa doğum gunumde çicek ve cikolata yolladi hepsi bu.Ben de ona hediye aldim ama maddi degeri yuksek hediyelerdi.Gezme olayı yok bizde bir cips içecek alip geliyor arabanin içinde oturup yiyoruz.Neden bir yerlere gidelim teklifi yapmiyor anlamis degilim ben resmi olarak henüz bosanmadim dava süreci devam ediyor ailenden birileri görmesin falan demişti bir kaç kez.Hep de teklif eden ben olmak istemiyorum.Bunun tribini atıncada geçerli bir sebebi yok hep arabanin icinde oturmaktan sıkıldım açıkcası diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor yine beni bahane ederek ne yapacam bilmiyorum