- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
değil mi ne iğrenç insanlar var ooff off en kötüsü de kendimi savunamamam.Ayrıldıysan atlatırsın
Sabır
Ya evlenseydin bu Ada'mla bir de bunu düşün
Savunmamışsın ama def etmişsin başındandeğil mi ne iğrenç insanlar var ooff off en kötüsü de kendimi savunamamam.
takıntı mı oluyor acabaHanımefendi yaşadığınız kötü şeyleri habire düşünmeyin unutmaya bakın
aynen ben de öyle dusunuyorum. laf soksan cevap versen o anlık. ama ayrılmıssın kurtulmussun. o da bir ömürlükSavunmamışsın ama def etmişsin başından
Daha ağırı bu değil mi
Evet takıntı sadece bir şeylerle uğraşın.Zaten biraz zaman geçince amaaan kim için kafa yormuşum dersiniztakıntı mı oluyor acaba
Sesli güldüm ,karnımda bebişim hopladı öle yaniO skmek istedigin araba tekeri var ya
Iste o teker sana g.rsin de
Sesli güldüm ,karnımda bebişim hopladı öle yaniO skmek istedigin araba tekeri var ya
Iste o teker sana g.rsin de
Waouuwww eski nişanlının amma da geniş fantazisi varmışarkadaşlar dayanamıyorum yazacağım.
nişanlım olacak pislikten ayrıldım.
anlatacağım olay yaşanalı da bayağı oluyor ayrılmadan önce yaşamıştım bu olayı:
bu adam benden arabamı istemişti kurban bayramı için.köye ailesinin yanına gidecekmiş.veremem bana gerek dedim.vere arabanın tekerini s....k...m dedi. ayrıca asıl bana yazın gerekti yazın kullandım arabanı dedi.
ve ben bu adamdan nefret ediyorum.nefretii ona kusamadım.içimde kaldı .ne yapmalıyım
üst üste konular açtığım için özür dilerim ama dayanamıyorum.ben neden insanlara karşı kendimi müdafa edemiyorumçok suçlandım küçükken çok..,
çok eleştirildim.nefret ediyorum kendimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?