arabanın tekerleğini s.......m dedi..

İğrenç pislik adam ettiği lafa bak. Aklıma geçmişte yaşadığım bir olay geldi amma aglamistim yeni biriyle tanismistim bir gün cafe de sohbet ediyoruz ben birseyler anlatıyorum ve dedim ki eğitim önemli adamda lise terkmis bana "sana diploma vereni s....m ,dna ni s...m" demisti kaçarken ayakkabinin topugu kirilmisti o kadar iğrenç adamdi

ayy ya ne manyak insanlar var gerizekalı

Böyle manyak erkekleri sevenlerde var asıl ben bu kadınları anlamıyorum sonra evlendikten sonra boşanamıyorlar sen yine ucuz kurtulmuşsun etrafta zaten adam gibi adam kalmadı çoğunun zaten doğru düzgün mesleği yok bir araba alacak kadar maaşlarıda epey düşük

Zaten trafikte falan bile küfür eden adamdan kacacaksin. Öfke kontrolü sorunu var onlar ilerde insanı öldürür

Kendinden nefret etme!, kendini sevmen için en buyuk neden yanlıştan kurtulmuşsun doğruyu secmişsin ayrılmışsın bak. Düşünme düşünüp sınırlenıp vaktını boşa harçama kendine bak yıpratma onun için

En guzelini yapmissin ayrilarak cok tebrik ederim herkes evlenecek diye bi kayde yok kendinizi mecbur etmeyin illa evlenecem diye hayirlisi ni istemek lazm bosanmalar cok artti

Ayrılırken tekerleği de verseydiniz..

Birden mi böyle konuşmaya başlıyorlar yoksa bi sürü ufak tefek küfür sineye cekilince doz mu artıyor walla anlamıyorum.. işte bu yüzden "seni salak şey seni" bile dese bi durup düşünmek lazım..

Bitmiş gitmiş düşünmeyin artık kurtuldunuz işte bu pis agizlidan..

Kendinden nefret etme sen balsin bal

bende aynı odun parcası ile nişan attım öyle tipler nefret kusmak vs anlamaz canım bosver ve yoluna bak daha iyi olur..

Şimdi canım ..adamın böyle bir isteği varsa tekerlekgi gosterip buyur yap demeliydin:)
Yani bu içinde kaldıysa bencede haklısın yani ..ama bitmiş artık bisiybyapamassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…