- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar. Biliyorsunuz normalleşme süreciyle evdeki karantina hayatı bitti şu anlık. Bir arkadaşımla bir bir kuruma gidiyoruz. Akşam 21.40 gibi işimiz bitiyor. Bu virüsten önce arkadaşım bana, akşam arabasıyla beraber gidebilecegimi söylemişti. Normalde yürümeyi seven bir insanım ama eve dönüşüm yarım saat sürüyor. Biz her akşam beraber çıkar onun arabasıyla eve dönerdik. İkimizin evi de aynı güzergahta oldugu için beni, ikimizin orta yolunda bırakırdı. Ama bugün çıkıştı hiç yüzüme bakmadı, hemen çıktı gitti. Açıkçası çok bozuldum. Aklıma beni unuttu herhalde dedim, nasıl olsa mesaj atar falan dedim ama hiç mesaj gibisinden bir şey de atmadı. Sonra aklıma dank etti virüsten dolayı beni arabasına almak istememiş olabilir diye ki durumlar şu an bunu gösteriyor.
Elbette arabasına alma zorunluluğu yok ama biz iyi arkadaştık yani en azından bir açıklama beklerdim virüsten dolayı tedirginim kusura bakma bu süreçte yalnız gitmeyi planlıyorum gibisinden. Dolmuşu da kaçırdım maalesef gece vakti yorgun argın yarım saat yürümek bacaklarımı epey agrıttı
Belki sizin için öyle büyük bir dert degil ama yine de canım sıkıldı. Sizinle paylaşmak istedim.
Siz böyle bir konuya canınızı sıkar mıydınız?
O kadar arabasına aldığı günlerin hiç mi hatırı yok yani. Basit bir iletişim sıkıntısına böyle büyük tepkiler vermeyi önermek yapılanları yok saymak demektir.Benimde canımı sıkardı. Ama umursamazdm. Bundan sonra bende onu görmezden gelip tavrimi belli ederdm.
belki başka işi vardı, sürekli açıklama yapmak zorunda değil ki... olabilir virüsten dolayı tedirgin olmuştur. bence siz hiç belli etmeyin, kırgınlık falan göstermeyin. anlamsız olurMerhaba kızlar. Biliyorsunuz normalleşme süreciyle evdeki karantina hayatı bitti şu anlık. Bir arkadaşımla bir bir kuruma gidiyoruz. Akşam 21.40 gibi işimiz bitiyor. Bu virüsten önce arkadaşım bana, akşam arabasıyla beraber gidebilecegimi söylemişti. Normalde yürümeyi seven bir insanım ama eve dönüşüm yarım saat sürüyor. Biz her akşam beraber çıkar onun arabasıyla eve dönerdik. İkimizin evi de aynı güzergahta oldugu için beni, ikimizin orta yolunda bırakırdı. Ama bugün çıkıştı hiç yüzüme bakmadı, hemen çıktı gitti. Açıkçası çok bozuldum. Aklıma beni unuttu herhalde dedim, nasıl olsa mesaj atar falan dedim ama hiç mesaj gibisinden bir şey de atmadı. Sonra aklıma dank etti virüsten dolayı beni arabasına almak istememiş olabilir diye ki durumlar şu an bunu gösteriyor.
Elbette arabasına alma zorunluluğu yok ama biz iyi arkadaştık yani en azından bir açıklama beklerdim virüsten dolayı tedirginim kusura bakma bu süreçte yalnız gitmeyi planlıyorum gibisinden. Dolmuşu da kaçırdım maalesef gece vakti yorgun argın yarım saat yürümek bacaklarımı epey agrıttı
Belki sizin için öyle büyük bir dert degil ama yine de canım sıkıldı. Sizinle paylaşmak istedim.
Siz böyle bir konuya canınızı sıkar mıydınız?
Aynen yaşadım bunları. Sanki bana para veriyor evden al eve bırak sonra bir de en az 10 dk bekle... Sonuç ben değil o bana küstü. Ahh eski günler ne saftım.Ben de arkadaşımı işe gelirken evinden alıyordum.
Sürekli 10 dakika kapıda bekletiyordu beni.
Yakın arkadaştıkta.
Şakayla da uyardım defalarca ama değişmedi.
Almamaya başladım.
Sonra ben kötü oldum :)
Belki o gün sinirlidir.
Kafası bir şeye atıktır.
Dememiş olma sebeblerini bence iyiye yormayı deneyin.
Belki de sizinle alakalı olumsuz bir durum yaşamış olabilir.