• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabasına almak istemeyen arkadaş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadasin kaba, hareketi cirkin ,o saatte kimse kimseyi birakmaz yari yolda en azindan soyleyebilirdi yuzune bakmadan cekip gitmek nedir? insan birsey soyler daha once birlikte gideriz demis hic koronayi terbiyesizligine alet etmesin

Ben de almazdim arabama ama açıklama yapardım, kendisini nasıl ifade edecegini bilememis olabilir. Gönül koymayın, uykuları kaçıracak kadar alınacak bir durum yok ortada aslında.

böyle şeyler bir süre sonra görev gibi algılanıyor malesef, alınmış olabilirsiniz normal ama alınacak birşey yok vefalı olmak lazım bugüne kadar olan şeyler hatrına.
edf233a52eea4b077edacd91f9ef186f.jpg

Sizi götürmek görevi değil tabiki ama kim olsa bozulur onun yaptığına.
Koronadan dolayı tedbirli davranıyorum demek eminim kaçarak gitmekten daha mantıklı ve nazik bir hareket olurdu.

Arkadaşınız olmasa nasıl gidip geleceksiniz öyle düşünün, Söylese daha iyi olurmuş ama söylememiş.

Merhaba kızlar. Biliyorsunuz normalleşme süreciyle evdeki karantina hayatı bitti şu anlık. Bir arkadaşımla bir bir kuruma gidiyoruz. Akşam 21.40 gibi işimiz bitiyor. Bu virüsten önce arkadaşım bana, akşam arabasıyla beraber gidebilecegimi söylemişti. Normalde yürümeyi seven bir insanım ama eve dönüşüm yarım saat sürüyor. Biz her akşam beraber çıkar onun arabasıyla eve dönerdik. İkimizin evi de aynı güzergahta oldugu için beni, ikimizin orta yolunda bırakırdı. Ama bugün çıkıştı hiç yüzüme bakmadı, hemen çıktı gitti. Açıkçası çok bozuldum. Aklıma beni unuttu herhalde dedim, nasıl olsa mesaj atar falan dedim ama hiç mesaj gibisinden bir şey de atmadı. Sonra aklıma dank etti virüsten dolayı beni arabasına almak istememiş olabilir diye ki durumlar şu an bunu gösteriyor.
Elbette arabasına alma zorunluluğu yok ama biz iyi arkadaştık yani en azından bir açıklama beklerdim virüsten dolayı tedirginim kusura bakma bu süreçte yalnız gitmeyi planlıyorum gibisinden. Dolmuşu da kaçırdım maalesef gece vakti yorgun argın yarım saat yürümek bacaklarımı epey agrıttı :KK43:
Belki sizin için öyle büyük bir dert degil ama yine de canım sıkıldı. Sizinle paylaşmak istedim.
Siz böyle bir konuya canınızı sıkar mıydınız?

arkadaşınızın arabasına güvenipmi çalışıyorsunuz. Ayaklarınız ağırmış, tüh.
Yarım saat yürümekle ayaklarınıza birşey olmaz. Spor ayakkabası getirin yanınızda rahat rahat gidin gelin hem spor yapmış olursunuz.

Benimde canımı sıkardı. Ama umursamazdm. Bundan sonra bende onu görmezden gelip tavrimi belli ederdm.

Benimde canımı sıkardı. Ama umursamazdm. Bundan sonra bende onu görmezden gelip tavrimi belli ederdm.
O kadar arabasına aldığı günlerin hiç mi hatırı yok yani. Basit bir iletişim sıkıntısına böyle büyük tepkiler vermeyi önermek yapılanları yok saymak demektir.
Gerçekten samimi arkadaşsa arar, söylememene kırıldım yoksa mecbur değilsin elbet der, o da meramını anlatır.
İnsanları bu kadar kolay harcamak yapılanlara vefasızlık

Merhaba kızlar. Biliyorsunuz normalleşme süreciyle evdeki karantina hayatı bitti şu anlık. Bir arkadaşımla bir bir kuruma gidiyoruz. Akşam 21.40 gibi işimiz bitiyor. Bu virüsten önce arkadaşım bana, akşam arabasıyla beraber gidebilecegimi söylemişti. Normalde yürümeyi seven bir insanım ama eve dönüşüm yarım saat sürüyor. Biz her akşam beraber çıkar onun arabasıyla eve dönerdik. İkimizin evi de aynı güzergahta oldugu için beni, ikimizin orta yolunda bırakırdı. Ama bugün çıkıştı hiç yüzüme bakmadı, hemen çıktı gitti. Açıkçası çok bozuldum. Aklıma beni unuttu herhalde dedim, nasıl olsa mesaj atar falan dedim ama hiç mesaj gibisinden bir şey de atmadı. Sonra aklıma dank etti virüsten dolayı beni arabasına almak istememiş olabilir diye ki durumlar şu an bunu gösteriyor.
Elbette arabasına alma zorunluluğu yok ama biz iyi arkadaştık yani en azından bir açıklama beklerdim virüsten dolayı tedirginim kusura bakma bu süreçte yalnız gitmeyi planlıyorum gibisinden. Dolmuşu da kaçırdım maalesef gece vakti yorgun argın yarım saat yürümek bacaklarımı epey agrıttı :KK43:
Belki sizin için öyle büyük bir dert degil ama yine de canım sıkıldı. Sizinle paylaşmak istedim.
Siz böyle bir konuya canınızı sıkar mıydınız?
belki başka işi vardı, sürekli açıklama yapmak zorunda değil ki... olabilir virüsten dolayı tedirgin olmuştur. bence siz hiç belli etmeyin, kırgınlık falan göstermeyin. anlamsız olur

İşi vardır belki ama söyleyebilirdi
Mesafe koy bence

Belki size nasıl söyleyeceğini bilememiştir yanlış anlarsınız diye. Bu yol da çok kibar olmamış o konuda haklısınız ama keşke ondan önce siz deseydiniz virüs var artık ben gelmeyeyim birbirimizi riske atmayalım diye.

Ben de arkadaşımı işe gelirken evinden alıyordum.
Sürekli 10 dakika kapıda bekletiyordu beni.
Yakın arkadaştıkta.
Şakayla da uyardım defalarca ama değişmedi.
Almamaya başladım.
Sonra ben kötü oldum :)
Belki o gün sinirlidir.
Kafası bir şeye atıktır.
Dememiş olma sebeblerini bence iyiye yormayı deneyin.
Belki de sizinle alakalı olumsuz bir durum yaşamış olabilir.

belki özel işleri vardır
ya da almak istemiyordur
biliyorsunuz kimse mecbur değil hiçbir şeye... ben de yaşadım hatta söz verildiği halde olmadı, gelmedi ben ne kırıldım ne üzüldüm. sadece sessiz kaldım o kadar

Yani şu ortamda almak istememesi çok normal değil mi? Oturuyorsunuz, sağa sola elliyorsunuz, maskeyle dahi otursanız temasınız var.
Bugüne kadar bırakmış sonsuza kadar bırakmak zorunda değil. Başkasının malı üstünde kendinize hak görmeniz ne derece doğru.
Açıkça söylemeliydi. Ayıp etmiş. Ama söylese fr bozulacakmışsınız belli ki. Yarım saat yürümek zor gelecekti yine.

cok normal almamasi,
ki siz de normal diyorsunuz,
e o zaman neden aciklama yapsin ki,
normal bir seyi yaparken , beklendigi sekilde davranirken insan neden bir de ayrica aciklamak durumunda olsun,
ben anlamadim,
sizin zaten oncesinde kendiniz icin alternatif plan yapmaniz gerekirdi, virus olmasaydi da her zaman alternatifiniz olmali, ve buna uzulmemelisiniz. Arkadasinizin size jesti guzel bir sey, bu imkana sahip olmak da bir sans, o yuzden mutesekkir olun bence.

Ben de arkadaşımı işe gelirken evinden alıyordum.
Sürekli 10 dakika kapıda bekletiyordu beni.
Yakın arkadaştıkta.
Şakayla da uyardım defalarca ama değişmedi.
Almamaya başladım.
Sonra ben kötü oldum :)
Belki o gün sinirlidir.
Kafası bir şeye atıktır.
Dememiş olma sebeblerini bence iyiye yormayı deneyin.
Belki de sizinle alakalı olumsuz bir durum yaşamış olabilir.
Aynen yaşadım bunları. Sanki bana para veriyor evden al eve bırak sonra bir de en az 10 dk bekle... Sonuç ben değil o bana küstü. Ahh eski günler ne saftım.

Sonuçta hergun bu tavırları sergilememis ki sadece bigun böyle olmuş.
Belki canı sıkkındı belki yalnız kalmak istedi belki bi yere yetişecekti vs.
Bence açıkca konusun sorun nedir senin için sorun olacaksa bundan sonra yürüyebilirim deyin bakalım ne dicek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X