Aman olur öyle ilk zamanlar sen canını sıkma ne demişler cana gelen mala gelsin (= ki zaten pek önemli bir çizikde değilmiş. Ama bilirim o psikolojiyi

Ben üç yıldır kullanıyorum aktif olarak araba. İlk zamanlar bende neler neler yaşadım kaç kere eve geldiğim de bir daha araba sürmicem diye kararlar alıyordum ama geldi geçti bak şimdi Allah'a şükür rahatım. Sen de pes etme zamanla deneyimi kazanırsın sonuçta erkekler de anne karnında öğrenmiyorlarya araba sürmesini (=
Benim daha çok duran cisimlere karşı bir zaafım vardı. Hiç unutmuyorum bir kere yeni çıkmışım trafiğe arabayı durdurcam yolun sol tarafında. Koskoca çöp kutusunu görmeyip gidip sürücü tarafındaki aynayı çöp kutusuna sürttüm. Hayır orada ben o şoku mu yaşayayım yoksa etraftaki insanların şaşkın şaşkın bana bakıp fısırdaşmalarına mı yanayım? :S O günü çok utanmıştım ama şimdi hatırladıkca gülüyorum (=
çok geçmiş olsun,ah fısırdaşmalar yok muuuu: )
ben dokaladım sinirden gülüyorum,bi sürü adamda etrafıma toplandı bakıyorlar,iyice strese girdim
geçmiş olsun,belli bile olmuyorsa takma boşver.acemilikte olur böyle şeyler
benim de 1 sene oluyor.1 sene boyunca en ufak bir vukuatım olmamıştı,acemiye göre baya iyi kullandığımı düşünüyordm-belki hala düşünüyorum:)- ta ki bikaç hafta önceye kadar...
evin arka garajından çıkarken yan tarafı duvara sıkıştırdım.uykuluydum,bir anda oldu.belki kurtarabilirdim ama daha da üstüne gittim.niye böyle bi hata yaptım ben de bilmiyorum.olucağı varmış diyorum.üzüntümü anlatamam,bi daha araba sürmicemler vs ...
bende korku falan yoktu hiç,bu olaydan sonra daha temkinliyim ve anlık bir şey diye korkuyorum
ama durmak yok yola devam

cana gelmesn önemli olan bu
çok geçmiş olsun,tekrarı olmaz inşallah.bende korku arabayı sürttüm diye olmadı.belki park ederken vs sürtsem korkmazdım ama trafiğin ortasında lambanın yanında oldu bu olay ve millet sürttüğümü farketmedi hep korna çaldı.trafiğin ortasında olunca bi de herkes bakınca korktum,zaten sağolsun amca çekince kenara devam ettim sürmeye.kütüphaneye kadar bişey hissetmedim.ama eşim arayınca nedense ağladım: (
Gecmis olsun sanirim kaldirima surtmus
Sizinki iyi yine ben de ilk trafige ciktigim gun
onumde pat diye duran arabaya carpmayayim diye sola kirdim ,
fakat arkadan da son hizla gelen araba sebebiyle birden panik oldum
ve hafifte saga kirayim derken arkadan bir carttttt sesi :)
Sok oldum meger o onumde pat diye duran arabaya surterek gecmisim
Esim yanimdaydi bu ses ne diye soruyorum bir de :)
Esim ortala derken ben kilitlenip kaldim
direksiyonu falan biraktim
Allahim ne kotu bir gundu :)
Esim bana sakin ol diyerek indi arabadan ,
tabi diger arabanin sahibi kadin da indi hemen
Kadin az daha dovecekti beni cikar ehliyetine bakicam diyordu :)
Esim beni biraz uzaklastirip kaldirimin kenarina oturttu
kadina da hanimefendi sakin olun polisi arayalim tutanak tutulsun karsilariz dedi
oyle diyince duruldu kadin
Bizim arabada bir sey yoktu ama kadinin arabasi gocmustu resmen .
Tabi ordan ayrilacagiz artik esim sen sur dedi yok dedim ben kullanamam artik dedim, esim hayir hem de simdi sureceksin dedi
Yoksa bu korkuyla hic suremezsin dedi.
Eger o gun surmeseydim o korkuyu asla yenemezdim :)
kadında amma fenaymış,bu konularda kadının halinden gene kadın anlamalı aslında.
çok geçmiş olsun hem size özelliklede karşı tarafa

eşinizin tavrı güzel bizde de dün aynı oldu.sürmek istemedim ama eşim zorladı,süreceksin yoksa hiç bi yere gitmiyoruz deyince sürdüm,iyide oldu: )
Merak etme ilk acemilikte oluyor öyle şeyler üzülme,sen yine bakınca farkedilmiyor diyorsun ben ilk acemiliğimde sürttürmediğim yeri kalmadı arabanın,öyle,öyle ustalaşıyorsun birazda kadermi ne hep benimi buluyor diye düşünüyorsun ister istemez hepsi ilk heyecan geçinceye kadar.onun için yeniyken sıfır araba almayacaksın.ben yenilediktenm sonra hiç olmadı inşallahta olmaz .Allah kazadan beladan korusun hepimizi,
geçen ayda geri geri park ederken kaldırıma çıktım ama hiç bi hasar olmadı,illa oluyor ufak tefek şeyler.
Allah'tan araba 2.el.
zaten alırkende o niyetle aldık,korkmadan çarpa çarpa öğrenelim diye: )
daha çok ben zarar veriyorum arabaya ama napalım: )
çok teşşekkür ederim canım

çarpmaktan ziyade o an düştüğüm durum beni geriyor.herkes doluşuyor birbirine olayı anlatıyor...
sende bayağı badireler atlatmışsın,tekrarını yaşatmasın Rabbim
valla ben arabayı sürtmen konusuna bişey diyemiycem geçmiş olsun mala gelsin cana gelmesin
ama ben eşini taktir ettim helal olsun olgun bir beymiş
başka adam olsa kendini yırtar valla arabayımı sürttün diye

eşim anlayışlı bu konuda.biz araba aldığımızda eşimde bende bilmiyorduk sürmeyi.eşim geçmişte babasının bir tavrından dolayı araba sürmemiş senelerce,almamışta..
o yüzden bana diyor,ben seni anlıyorum çünkü geçmişte bende yaşadım,o yüzden sanakızmayacağım.bu arabayı özellikle senin için aldım,sana bişey olmasın yeter dedi.Allah için bıkmadan usanmadan 2 ay sabahları beni uyandırıp araba sürdürdü,çalıştırdı.eşimin kızmayacağını biliyordum ama sesini duyunca duygusala bağlayıp ağladım nedense
geçmiş olsun canım, Allahtan ufak bir kazaymış, üzülme, oluyor bunlar..
benimde oldu ufak tefek kazalarım, nasıl becerdiysem, tekerimi dolmuşun cantına sürttüm,arabanın altını kaldırıma sürtüm, otobüs beni sıkıştırıp, aynamı kırdı birde yüzsüz herif gelip '' bak kırdın aynayı '' diye bana çıkıştı, garaja girerken arabayı olduğu gibi kapıya sürttüm- ki bu en büyük hasarım oldu
yani iyice öğrenip, tecrübe kazanana kadar oluyor bunlar ya... Allahtan eşim hiç birine bişey demedi, kaskosu vardı yaptırdık oldu,bitti.. benim eşimde korkup sürmeyi bırakmamam için beni teşvik etti,çok şükür dahada bi kazam olmadı, inşaAllah bi daha olmaz..
sende korkma, sürmeye devam et, sürmeden de usta olunmuyor ki, Allah büyük kazalardan korusun
amin canım,sanada geçmiş olsun tekrarını yaşamazsın inşallah.eşlerin tavrı çok önemli.benim eşim arabayı niye sürttün diye bana kızsaydı muhtemelen ben o koltuğa bi daha oturamazdım..eşiniz doğru olanı yapmış
Canın sağolsun boşver
boşverdimde bura küçük yer aynı yerde bi daha yapsam adım çıkar valla
tamponu çamurluğu sürtmüşsün sanırım
hiçbirsey olmaz oradan
olsa bile ne olcakki sana birsey olmasın sonucta yeni baslamıssın sürmeye pardon sürtmeye

şaka şaka
onlar olmadan usta şoför olunmaz merak etme
zaten başıma toplananlarda ded bişey yok bunda,burda ne kazalar oluyor falan diye ama ben o ara duymuyordum bile,o stres bambaşka..
Geçmiş olsun olur boyle seyler ama kazadan ya da yaptıgımız hatadan cok ınsanların bıranda basımıza toplanıp gosterı ızler gb durumu ızlemesı benı cok şok etmişti ilk kaza yaptıgımda haftalarca kendıme gelememiştim ama gecıyor kesınlıkle arabaya bınmemezlık yapmayın. Bundan daha daha dıkkatlı olucaksınız ınanın :) iyi sürüşler
aynen canım zaten insanların o tavı beni panikletti daha çok.arabayı ftoparlayabilirdim ama bi çok insan bakınca yapamadım: (
zaten dün olaydan sonra gene sürdüm,daha doğrusu eşim zorla sürdürttü