arabeskmişim :'(

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
sevgilim bana ne kadar arabesk bi kızsın sen dedi :5: çıkmadan önce uzaktan çok güçlü soğukkanlı göründüğümü ama yakından pekte öyle olmadığımı söyledi :14: herşeye ağlıyon ya dedi
tüm akrabalarım ankarada ve ailem sevgilim olmasına karşı o yüzden sokakta yürürken el ele tutuşmayı bırakın konuşmuyoruz bile doğru düzgün yaşımda 15 değil 24:50:

geçen sene bi akraba anneme ispiyonladı beni kızını oğlanla gördüm diye onane ya çocukmuyum ben..beni 1 ay eve kapattılar okumaya gönderiyoz oğlanlarla gezmeye değil dediler annem bile yaa annem bilee
dün geziyorduk bi mağazada yine aynı adam karısı çocukları ama el ele falan değildik arkadaş gibiydik onlar uzaktaydı belkide görmediler beni bilmiyorum

yine anneme söylecek mahvoldım ben bittim ya sızlanırken sevgilimde yeter ne olur bişey olmayacak dedi
kuzenim çok dedikoducudur bizim fakültenin kütüphanesinde sevgilimle ders çalışırken ordada kuzenimi gördüm orda ne işi varsa koskaca ankda ama ondan ses yok daha
kafayı yiyeceğim ya heryerden bi dedikoducu akraba
sevgilim arabesksin demekte haklı ama çok üzüldüm ben ya :17:

Son düzenleme:
canım zor bi durum cidden:26: annene anlatsan durumu yani ben artık 24 yaşındayım konuştuğum kişide öyle 3-5 günlük birisi değil felan desen hiç mi anlayış göstermez acaba:26:

canım zor bi durum cidden:26: annene anlatsan durumu yani ben artık 24 yaşındayım konuştuğum kişide öyle 3-5 günlük birisi değil felan desen hiç mi anlayış göstermez acaba:26:

sanmam canm yaa babamdan daha sert öğrendiğinde ilk işi babama ispiyonlamak oluyor :45:

canım 24 yaşındaysan ileriyi düşünüyosunuzdur diye düşünüyorum.annen tepki gösteririse nqapıyım görüüc usuluümü evleniyim de :1:
sonra bişey demiyolar ben öle yaptım :52:

canım dert etme ailen annen,baban duyarsa duysun.önce kızlarına kimseyle görüşme derler ondan sonra okul biter kimseyi bulamadın diyip evde kalmış kız muamelesi yaparlar.anladığım kadarıyla edepli,usturuplu bi kızsın yaşın da 24 birileriyle mecburenn konuşacaksın:13:

benim yaşım 19 ailem erkek arkadşımla sinemaya gtmeme izin vermedi diye kıyameti kopardm evde
şimdi konunu okuyunca benim isyan etmem yersizmiş dedim

arkadaşında dediği gibi senin hiç erkek arkadaşın olmayacaksa sen nasıl nişanlanıp evleniceksin görücü usuluyle mi :44::44:
hiiç anlamıyorum bu aileleri

anlıyorum canım ama erkek arkadaşınında sana bu konuda sana her yönden destek olması gerekiyor yani arabesksin bilmem ne böyle şeyler demesini çok yanlış buldum ben:19:

canm aslında bu konuda bi ara çok üstüme geldi dışarı daha çok çık annen baban kızmıyo diye ama evde bunaldığımı sölyorum anlamıyo en son güzelce elimde olmadığını anlattım özür diledi haklısın dedi...

ama hep derki annen baban haklı seni merak ediyorlar sen güzelce izin almaya bak der

Son düzenleme:
canım 24 yaşındaysan ileriyi düşünüyosunuzdur diye düşünüyorum.annen tepki gösteririse nqapıyım görüüc usuluümü evleniyim de :1:
sonra bişey demiyolar ben öle yaptım :52:
cnm annem anca nişan olacağı zaman öğrenebilir o da en erken yazın tabi planladığımız gibi giderse... anlamıyorlar valla elin oğlu eğlenmek için çıkarmış tek mantığı bu onun

canım dert etme ailen annen,baban duyarsa duysun.önce kızlarına kimseyle görüşme derler ondan sonra okul biter kimseyi bulamadın diyip evde kalmış kız muamelesi yaparlar.anladığım kadarıyla edepli,usturuplu bi kızsın yaşın da 24 birileriyle mecburenn konuşacaksın:13:
aynen öyle valla amcamın kızıda işe girdi hala bekar ama üni dönemimde yok sevgilin olmasın falan diyolardı şimdide bi koca bulamadı diyolar

benim yaşım 19 ailem erkek arkadşımla sinemaya gtmeme izin vermedi diye kıyameti kopardm evde
şimdi konunu okuyunca benim isyan etmem yersizmiş dedim

arkadaşında dediği gibi senin hiç erkek arkadaşın olmayacaksa sen nasıl nişanlanıp evleniceksin görücü usuluyle mi :44::44:
hiiç anlamıyorum bu aileleri

ay ben kıyameti koparamam bu konuda üstümde hep baskı kurdular
babam hiç el kaldımadı bana ama annem küçükken hep erkek arkadaşın olursa baban dişlerini döker dedi tüm suç annemin onun yüzünden ezik oldum çıktım :14:

bu aileler niye böle yapıolar ya bende 26 yaşına girdim ailemlede bu konuda problemleriim var ablamlar ve annemler dominant ailecek çektiriolar. konuşamazsın msndden yüzünü gösterme gezme konuşma ee o zaman nası tanıcaksın ki karşındakini. ne verebileceksin ki? evet belli bi süre sonrada senden beklentileri farklı olur sankio kız gider 1 yıl içinde evde kalmış bi kız gelir. benim anne tek olsa hadi neyse ablalarda dominant ve herşeye erkeğin elini tutma gezme gezersen kaçar bu mantıkla bakıolar. ilişkiden soğutuolar resmen :((

Ya canım ailen haksız bu durumda 24 yaşında aklı başında yetişkin birini nasıl eve kapatırlar :88:
Ama erkek arkadaşın da keşke sen mutsuzken öyle demeseymiş ...Ama liseli aşık kıvamında da nereye kadar yaniii.Kocaman insanlarsınız.Bu durumda yani erkek arkadaşına da birşey diyemiyorum.sorun ailede yaaa :40:

Son düzenleme:
bu aileler niye böle yapıolar ya bende 26 yaşına girdim ailemlede bu konuda problemleriim var ablamlar ve annemler dominant ailecek çektiriolar. konuşamazsın msndden yüzünü gösterme gezme konuşma ee o zaman nası tanıcaksın ki karşındakini. ne verebileceksin ki? evet belli bi süre sonrada senden beklentileri farklı olur sankio kız gider 1 yıl içinde evde kalmış bi kız gelir. benim anne tek olsa hadi neyse ablalarda dominant ve herşeye erkeğin elini tutma gezme gezersen kaçar bu mantıkla bakıolar. ilişkiden soğutuolar resmen :((

canm yaa şanssısız valla
bunlar düzelmez ben sana diyim

Ya canım ailen haksız bu durumda 24 yaşında aklı başında yetişkin birini nasıl eve kapatırlar :88:
Ama erkek arkadaşın da keşke sen mutsuzken öyle demeseymiş ...Ama liseli aşık kıvamında da nereye kadar yaniii.Kocaman insanlarsınız.Bu durumda yani erkek arkadaşına da birşey diyemiyorum.sorun ailede yaaa :40:

evet ailem aşırı baskıcı annem diyoki hergün geziyosun ya ne gezmesi okula gittim sadece diyorum o da gezmek kim çıkıyo hergün dışarı diyo psikolojim çok bozuk ya

erkek arkadaşım belkide beni güldürmek için öyle dedi o akrabaları gördüm tamam dedim yine ispitlencem gözlerim falan doldu o da ne kadar arabesksin aşkım ağlama bişey olmayak falan da dedi

Ya o zaman yanında ağlama ...Güçsüz gösterme kendini sen de canım...Yani ne bileyim sevgilin bile olsa fazla düşkün görünme gözüne :26:

Ya o zaman yanında ağlama ...Güçsüz gösterme kendini sen de canım...Yani ne bileyim sevgilin bile olsa fazla düşkün görünme gözüne :26:

yo düşkün görünmüyorum ki zaten

mesela annem arıyo nerde kaldın diye saat 6da falan sinir oluyorum erkek arkadaşımda kar yağııyo ya yollar kapalı diye merak etmiştir sen yanlış anlıyon diyo

yo düşkün görünmüyorum ki zaten

mesela annem arıyo nerde kaldın diye saat 6da falan sinir oluyorum erkek arkadaşımda kar yağııyo ya yollar kapalı diye merak etmiştir sen yanlış anlıyon diyo

O zaman işin iç yüzünü anlat.Benim ailem biraz baskıcı de.Ondan böyle oluyor de ciddiyeti belli et.

canım ilişkinin sınırlarını herkes kendisi belirler tabi ki(ailesi,kültürü,inancı vs. etkenlere göre).ben sadece tamamen bunu yasaklamalarına kızıyorum.yani senin elele gezmeni hoş karşılamaslar bile görüşmeni yasaklamamalılar.aksi takdirde sonra hiç tanımadığın biriyle yaşın geçiyo diye psikolojik baskı sebebiyle evlenebilirsin.

sizde herkesın gıdebılecegı yerlere gıtmeyın alısverıs merkezlerıne felan...erkek arkadasınızın ewı yok mu orda gorusun mesela

Canım ailen turşunumu kuracakmış acaba ?
17 18 yaşında değilsinki artık,nasıl evleniceksin sen ozaman.
Erkek arkadaşının dediği şey yanlış ama haklıda,çok mızmız kızları sevmezler:31:

anlıyorum canım ama erkek arkadaşınında sana bu konuda sana her yönden destek olması gerekiyor yani arabesksin bilmem ne böyle şeyler demesini çok yanlış buldum ben:19:

ben sana kesinlikle katılıyorum ne alaka arabesklikle kızın aile yapısı böyle saygı duyup daha kıza destek olacağına 'olsun hayatım sorun değil' diyeceğine böyle söylemesi saçma ,seviyorsa herşeye katlanır bir erkek...

Canım ailen turşunumu kuracakmış acaba ?
17 18 yaşında değilsinki artık,nasıl evleniceksin sen ozaman.
Erkek arkadaşının dediği şey yanlış ama haklıda,çok mızmız kızları sevmezler:31:

görücü usulü evlendirmek istiyolar zaten babam diyo ki annenle karar verdik hakana vercez seni isterlerse diyo hakanda bi akraba zengin :37:

bende ben onu beğenmiyorum ya ne olcak dedim tip önemli değil diyolar deli olcam artık yaa :5:
ben sana kesinlikle katılıyorum ne alaka arabesklikle kızın aile yapısı böyle saygı duyup daha kıza destek olacağına 'olsun hayatım sorun değil' diyeceğine böyle söylemesi saçma ,seviyorsa herşeye katlanır bir erkek...

katlanıyor zaten nerdeyse 2 yıla yakın zamandır:17:

o gün ağlayacak gibi oldum ondan dedi :18:

Back
X