• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabistanlı doktor? Konumu sabote etmeyin lütfen hanimlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arabistanlılar kurallar dolayısıyla kapalı aslında içleri bir çoğunun asla öyle değil. Uçakta saçını açıp üstünü değiştiren kadınları asla tanıyamazsın. Ben mesela alışveriş merkezine gittim çok şaşırdım kadınlar çarşaflı ama elleri gözüküyor mesela kırmızı ojeler falan gayet bakımlılar.. Erkeklerinin de farklı olacağını sanmıyorum. Diyeceğim o ki önyargılı davranmayın.

Arabistanlılar kurallar dolayısıyla kapalı aslında içleri bir çoğunun asla öyle değil. Uçakta saçını açıp üstünü değiştiren kadınları asla tanıyamazsın. Ben mesela alışveriş merkezine gittim çok şaşırdım kadınlar çarşaflı ama elleri gözüküyor mesela kırmızı ojeler falan gayet bakımlılar.. Erkeklerinin de farklı olacağını sanmıyorum. Diyeceğim o ki önyargılı davranmayın.
Siz arabistana mi gittinz

Bazı insanların eylemleri üzerinde bilinçleri çok az.

Ddem, eğer adamın ülkesine taşınmak istemiyorsan bunu yavaş yavaş belli edersin? Ve iş ciddiye binince de söylersin?
Bunu niye dert ettiğini anlayamadım.

''Kuma'' diye bir şey yok, resmi olarak 4 kadına kadar evlenebiliyor erkekler.
''Capital Punishment'' var, ve bu sadece taşlama üzerinden yapılmıyor.

Hayal kurmadim sadace düşünüyorum olurda yapamazsam diye
Olur da ilişkiniz güzel gider iyi anlaşır evliliğe taşımaya karar verirseniz bu süreçte zaten onu ve ailesini de tanır az çok çıkarımda bulunursunuz ve çekindiğiniz noktaları açarsınız ona. Şimdi daha ortada bi şey yokken mini etekle tepki ölçme falan çocukça geldi bana. Ayrıca sizi elde etmek istiyorsa mini eteğe ses etmez evlendikten sonra da ikna eder götürür sizi ülkesinde tam da korktuğunuz hayat stiline mecbur bırakır sizi bilemezsiniz ölçmeyönteminiz yanlış

2 haftadır tanıştım biri bu benim kendisi türkiyede ankarada yaşıyoruz ikimizde uzmanlık alacak burda 4 yol ancak dün araştırma yaptm arabistan hakkında ve korktum şeriat fln varmis bu doktorun oyle kötü yobaz bir düşüncesi ni görmedim ama arkadaşlar bi akil verin yarin buluscaz tepkisini ölçmek icin etek giyim dedim mini ve neler sormalıyım ona direk desem sizin ulkede taslama varmi kuma alma ters tepki verirmi ben arabistana gitmek istemiyorum ilerde oldu evlendik nolur bilmem lutfen konumu sabote etmeyin kavga yapmayın az önce konum kapanmış sizin yüzünüzden
Sabote etmek için yazmıyorum fikrimi beyan ediyorum ve diyorum ki - Deli saçması :lülülü:

2 haftadır tanışıyorsunuz ya. Neden bu kadar çabuk evlilik hayali kurmaya başladınız 😂 Arabistanın durumunu bu yaşta öğrenmenize de ne desem bilemedim.
Off algılama sorununuz mu var ayni şeyiyazip duruyor herkes açıklıyorum sorup durmayn aynu şeyi ya

Gerçekten şaka gibisiniz. Bir önceki konunuzda zaten herkes fikirlerini paylaştı yeniden konu açma sebebiniz nedir ?
Burda size insanların güzelleme yapmasını bekliyorsunuz ama herkes size zaten objektif bir şekilde yorum yaptı.
Köprüden geçene kadar ayıya dayı demek diye bir deyim vardır bilir misiniz ? Burada istediğiniz zaten flört aşamasında kabullenilebilecek şeyler. Boş atıp dolu tutmaya çalışmayın.

Hayal kurmadim sadace düşünüyorum olurda yapamazsam diye
Yapamayacağınız konusunda buradaki çoğu kişi hemfikir. Doktor bey ne kadar modern biri olursa olsun Arabistan kültürü ile büyüdü. Keza aynı şekilde ailesi de öyle. Türk oldukları halde iki farklı kültürden geldikleri için anlaşamayan o kadar çift varken sizin anlaşacağınızı hiç düşünmüyorum

Off algılama sorununuz mu var ayni şeyiyazip duruyor herkes açıklıyorum sorup durmayn aynu şeyi ya
Haddinizi bilin. Biz sizin bütün yorumlarınızı okumak zorunda mıyız? Konunuza yazın o zaman. Ayrıca benim algılama sorunum yok ama sizin büyüüükk bir bilgi kıtlığınız var. Şaka gibi ya.

Ablacım önce bir görüş bak nasıl bir insan belki zaten sevmiceksin bunca hesaba kitaba gerek kalmicak

O yazdığın şeyleri de sorma lütfen son derece kaba ve biçimsizce bir hareket. Adam şeriat meraklısı olsa zaten şuraya gelmezdi belli ki modern bir insan. İnsanca, güzelce konuş ilk randevuda kadın taşlama mı konuşulur Allah aşkına😶 genel olarak farklı bir kültüre karışcaksan öğrenmen gereken ilk şey nahoş şeyleri yüze yüze vurmamak, politika ekonomi vb tartışmalı konular konuşmamak misal Ruslar - > 2.dünya savaşı, Araplar - > deve, bedevi, şeriat, 4 kadın, Yunanistan-> iflas, Çin - > köpek yeme...

2 haftadır tanıştım biri bu benim kendisi türkiyede ankarada yaşıyoruz ikimizde uzmanlık alacak burda 4 yol ancak dün araştırma yaptm arabistan hakkında ve korktum şeriat fln varmis bu doktorun oyle kötü yobaz bir düşüncesi ni görmedim ama arkadaşlar bi akil verin yarin buluscaz tepkisini ölçmek icin etek giyim dedim mini ve neler sormalıyım ona direk desem sizin ulkede taslama varmi kuma alma ters tepki verirmi ben arabistana gitmek istemiyorum ilerde oldu evlendik nolur bilmem lutfen konumu sabote etmeyin kavga yapmayın az önce konum kapanmış sizin yüzünüzden
2 haftadır tanıştım biri
benim koz arkadaşımın nişanlısı Arabistan da çalışıyordu. Her geldiğinde adam illalah diyordu. Yani kadınlar dışarı tek başına çıkamaz , araba kullanma hakkı sanırım bu son yıllarda geldi giyim tarzlarını biliyorsunuz herhalde söylememe gerek yok . Yani daha ayrıntı verebilirim ama bence önceki arkadaşların yazdıklarından da anlamışsınız genel hatlarıyla. Ama burda önemli noktalar var. Kimine bu yaşam tarzı zor gelmez sizin görüşünüzü yaşam tarzınızı bilmiyorum. Bir ikincisi diyelim ki siz tamamen bu yaşam tarzına zıt bi hayata sahipsiniz o zaman kaçın derim.
ve diğer çok önemli nokta ise bu bey nerde okudu orada ne kadar yaşadı görüşleri nelerdir bunları da öğrenmek lazım herkes ait olduğu toplumun tüm özelliklerini taşmıyor sonuçta.

YouTube bi kız var Türk Kızı Arap’la evlenmiş onu izlesene.
Gülşehrimedine ydi galiba ismi hiç anlatılanlar gibi değil yaşantısı .(hani yasak falan diyolar ya arabasına binip geziyor tek başına vs )
Hatta buldum bak kızı

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X