- 21 Kasım 2017
- 30.051
- 131.352
- 598
Google’a şeriat nedir diye de yazdı mı acaba...Yok arastirmadi konusuna yazilmis oradan ogrendi :) malum evlenecek ya :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Google’a şeriat nedir diye de yazdı mı acaba...Yok arastirmadi konusuna yazilmis oradan ogrendi :) malum evlenecek ya :)))
Hahaha cok komik evlikle ilgili konuşyrz bunlari düşünmek hakkim degilmi yolun başındaYok arastirmadi konusuna yazilmis oradan ogrendi :) malum evlenecek ya :)))
Yok arastirmadi konusuna yazilmis oradan ogrendi :) malum evlenecek ya :)))
Siz arabistana mi gittinzArabistanlılar kurallar dolayısıyla kapalı aslında içleri bir çoğunun asla öyle değil. Uçakta saçını açıp üstünü değiştiren kadınları asla tanıyamazsın. Ben mesela alışveriş merkezine gittim çok şaşırdım kadınlar çarşaflı ama elleri gözüküyor mesela kırmızı ojeler falan gayet bakımlılar.. Erkeklerinin de farklı olacağını sanmıyorum. Diyeceğim o ki önyargılı davranmayın.
Hayal kurmadim sadace düşünüyorum olurda yapamazsam diye2 hafta için fazla hayal kurmamış mısınız? Aceleniz ne?
Olur da ilişkiniz güzel gider iyi anlaşır evliliğe taşımaya karar verirseniz bu süreçte zaten onu ve ailesini de tanır az çok çıkarımda bulunursunuz ve çekindiğiniz noktaları açarsınız ona. Şimdi daha ortada bi şey yokken mini etekle tepki ölçme falan çocukça geldi bana. Ayrıca sizi elde etmek istiyorsa mini eteğe ses etmez evlendikten sonra da ikna eder götürür sizi ülkesinde tam da korktuğunuz hayat stiline mecbur bırakır sizi bilemezsiniz ölçmeyönteminiz yanlışHayal kurmadim sadace düşünüyorum olurda yapamazsam diye
Sabote etmek için yazmıyorum fikrimi beyan ediyorum ve diyorum ki - Deli saçması2 haftadır tanıştım biri bu benim kendisi türkiyede ankarada yaşıyoruz ikimizde uzmanlık alacak burda 4 yol ancak dün araştırma yaptm arabistan hakkında ve korktum şeriat fln varmis bu doktorun oyle kötü yobaz bir düşüncesi ni görmedim ama arkadaşlar bi akil verin yarin buluscaz tepkisini ölçmek icin etek giyim dedim mini ve neler sormalıyım ona direk desem sizin ulkede taslama varmi kuma alma ters tepki verirmi ben arabistana gitmek istemiyorum ilerde oldu evlendik nolur bilmem lutfen konumu sabote etmeyin kavga yapmayın az önce konum kapanmış sizin yüzünüzden

İki haftadır tanışıyoruz yazmışsınız ya ?Ya arkadaşlar daha once gördüm bu insani ve evlilik düşüncesi var bunlari konsutum zaten
Off algılama sorununuz mu var ayni şeyiyazip duruyor herkes açıklıyorum sorup durmayn aynu şeyi ya2 haftadır tanışıyorsunuz ya. Neden bu kadar çabuk evlilik hayali kurmaya başladınızArabistanın durumunu bu yaşta öğrenmenize de ne desem bilemedim.
Yapamayacağınız konusunda buradaki çoğu kişi hemfikir. Doktor bey ne kadar modern biri olursa olsun Arabistan kültürü ile büyüdü. Keza aynı şekilde ailesi de öyle. Türk oldukları halde iki farklı kültürden geldikleri için anlaşamayan o kadar çift varken sizin anlaşacağınızı hiç düşünmüyorumHayal kurmadim sadace düşünüyorum olurda yapamazsam diye
Haddinizi bilin. Biz sizin bütün yorumlarınızı okumak zorunda mıyız? Konunuza yazın o zaman. Ayrıca benim algılama sorunum yok ama sizin büyüüükk bir bilgi kıtlığınız var. Şaka gibi ya.Off algılama sorununuz mu var ayni şeyiyazip duruyor herkes açıklıyorum sorup durmayn aynu şeyi ya
2 haftadır tanıştım biri bu benim kendisi türkiyede ankarada yaşıyoruz ikimizde uzmanlık alacak burda 4 yol ancak dün araştırma yaptm arabistan hakkında ve korktum şeriat fln varmis bu doktorun oyle kötü yobaz bir düşüncesi ni görmedim ama arkadaşlar bi akil verin yarin buluscaz tepkisini ölçmek icin etek giyim dedim mini ve neler sormalıyım ona direk desem sizin ulkede taslama varmi kuma alma ters tepki verirmi ben arabistana gitmek istemiyorum ilerde oldu evlendik nolur bilmem lutfen konumu sabote etmeyin kavga yapmayın az önce konum kapanmış sizin yüzünüzden
2 haftadır tanıştım biri
benim koz arkadaşımın nişanlısı Arabistan da çalışıyordu. Her geldiğinde adam illalah diyordu. Yani kadınlar dışarı tek başına çıkamaz , araba kullanma hakkı sanırım bu son yıllarda geldi giyim tarzlarını biliyorsunuz herhalde söylememe gerek yok . Yani daha ayrıntı verebilirim ama bence önceki arkadaşların yazdıklarından da anlamışsınız genel hatlarıyla. Ama burda önemli noktalar var. Kimine bu yaşam tarzı zor gelmez sizin görüşünüzü yaşam tarzınızı bilmiyorum. Bir ikincisi diyelim ki siz tamamen bu yaşam tarzına zıt bi hayata sahipsiniz o zaman kaçın derim.2 haftadır tanıştım biri bu benim kendisi türkiyede ankarada yaşıyoruz ikimizde uzmanlık alacak burda 4 yol ancak dün araştırma yaptm arabistan hakkında ve korktum şeriat fln varmis bu doktorun oyle kötü yobaz bir düşüncesi ni görmedim ama arkadaşlar bi akil verin yarin buluscaz tepkisini ölçmek icin etek giyim dedim mini ve neler sormalıyım ona direk desem sizin ulkede taslama varmi kuma alma ters tepki verirmi ben arabistana gitmek istemiyorum ilerde oldu evlendik nolur bilmem lutfen konumu sabote etmeyin kavga yapmayın az önce konum kapanmış sizin yüzünüzden