Arabistanlı doktor? Konumu sabote etmeyin lütfen hanimlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayal kurmadim sadace düşünüyorum olurda yapamazsam diye

Ablacım bir tanış, sevgili ol, tanı önce belki tanıyınca hiç sevmeyeceksin ya da o istemeyecek. Her şey şeriat tan ibaret değil ki, belki kültür farkı çok gelecek belki tanıdıkça karakterlerini uyuşmayacak. Arabistan'a gelinceye kadar daha çok taş var önünde yani. Farklı kültürden biriyle olmak çok çok zor, sevgili olsan bile belki bir süre sonra bıkıcaksın bu da var

Son düzenleme:
Arabistan in yonetim bicmini ve sosyolojik yapisini yeni ogrenmek icin ne yaptiniz, hadi ilkokuldan sonra okula gitmediniz diyelim, hayatiniz boyunca hiç mi haber izlemediniz, hic mi gazete okumadiniz?
Biz de ulkeleri tek tek ansiklopediden arastirmiyoruz ama guncel olaylari goruyoruz, okuyoruz, duyuyoruz,
Kusura bakmayın bu devirde bu cehalet beni benden alıyor.

İstediğiniz cevaplar gelene kadar konu mu açacaksınız?

Diğer konu da bir sürü geri dönüş almışsınız zaten. Şimdi farklı şeyler yazılmayacak.

Arabistan ile ilgili bu yaşa kadar birşey bilmiyor oluşunuz ise çok enteresan.

Adam cok iyi olabilir. Her arap gerici felan diye birsey yok. Ama bildiginiz üzere tek onunla evlenmiyorsunuz. Ileride bunun sorunlarini yasiyabilirsiniz. Aile yapisi cok önemli. Sahsen arabistanda yasamak istemem, cocuklarimin da yasamasini istemem.

Kafanızdaki soruları direkt ona sorsanız daha iyi olmaz mı? Sizi ikna etmek için yalan söyler mi bilmem, onu da siz anlarsınız sonuçta onu tanıyan sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…