• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabistanlı doktor? Konumu sabote etmeyin lütfen hanimlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.236
3.049
133
29
2 haftadır tanıştım biri bu benim kendisi türkiyede ankarada yaşıyoruz ikimizde uzmanlık alacak burda 4 yol ancak dün araştırma yaptm arabistan hakkında ve korktum şeriat fln varmis bu doktorun oyle kötü yobaz bir düşüncesi ni görmedim ama arkadaşlar bi akil verin yarin buluscaz tepkisini ölçmek icin etek giyim dedim mini ve neler sormalıyım ona direk desem sizin ulkede taslama varmi kuma alma ters tepki verirmi ben arabistana gitmek istemiyorum ilerde oldu evlendik nolur bilmem lutfen konumu sabote etmeyin kavga yapmayın az önce konum kapanmış sizin yüzünüzden

Diyelim ki ikna ettiniz başka ülkede yasiyacaksinız, ama önemli olan zihniyet. Cok eşliliği destekliyor mu? Şeriat hakkında ne düşünüyor? Seni olduğun gibi kabul edecek mi? Birde cocuk olunca onuda kendi yetiştiği gibi büyütmek isteyebilir. Ben olsam görüşmem, ama siz sanki istiyor gibisiniz ne etkiledi sizi bu kadar düşündürecek

Çok cesur buldum sizi

Türkiye'de farklı şehirlerin insanları evlenince çatışma yaşarken, siz nasıl orta yolu bulacaksınız.

Helede Arabistan gibi bir ülke, yasak yakınlarda kalkmadiysa kadınların araba kullanması bile yasaktı🙄

Türk erkeklerinin köküne kıran girmedi henüz

2 haftalık flört aşamasında evlenirsek Arabistan a gider miyiz taşlama vs var mı diye mi sorcan:işsiz: yav bır kaç ay tanı ılk bakalım evlenmek ıstıyor mu sonra cıddı düşünürsenkafandakileri sorarsın ki kültür uyumsuzluğu var bunu kafanı ellerının arasına al ve ıyı düşün

2 haftalık flört aşamasında evlenirsek Arabistan a gider miyiz taşlama vs var mı diye mi sorcan:işsiz: yav bır kaç ay tanı ılk bakalım evlenmek ıstıyor mu sonra cıddı düşünürsenkafandakileri sorarsın ki kültür uyumsuzluğu var bunu kafanı ellerının arasına al ve ıyı düşün
Ya arkadaşlar daha once gördüm bu insani ve evlilik düşüncesi var bunlari konsutum zaten

2 haftadır tanıştım biri bu benim kendisi türkiyede ankarada yaşıyoruz ikimizde uzmanlık alacak burda 4 yol ancak dün araştırma yaptm arabistan hakkında ve korktum şeriat fln varmis bu doktorun oyle kötü yobaz bir düşüncesi ni görmedim ama arkadaşlar bi akil verin yarin buluscaz tepkisini ölçmek icin etek giyim dedim mini ve neler sormalıyım ona direk desem sizin ulkede taslama varmi kuma alma ters tepki verirmi ben arabistana gitmek istemiyorum ilerde oldu evlendik nolur bilmem lutfen konumu sabote etmeyin kavga yapmayın az önce konum kapanmış sizin yüzünüzden
Pes etmedim deyip yeni konu mu açtınız :KK70: :KK70:kapatılan konunuzda 9 sayfa yazıldı anlaşılan hala tatmin olmadınız.

Ya hanımlar ben her gün açıp arabistan araştırmıyorum ki geri gelişmemiş bir ülke olduğunu bilirdimde bu kadar bilmezdim

Arabistanın şeriatla yönetildiğini bilmek için her gün araştırma yapmanıza gerek yok. Az bir genel kültür sahibi olan herkes bunu bilir zaten. Kusura bakmayın gerçekten çok şaşırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X