Araç bakimi acil

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Arkadaşlar sizlere bir konuda dakısmak istiyorum.Gecen yıl sıfır bir araba satın almıştım.Bu yıl da aracın ilk bakımı yapılacak garantisi devam ediyor arabanın.Servise bakım için kendim götürecektim ama arabam garanti kapsamında olduğu için servis gelip evden alıp eve teslim ediyormuş.Ben de hemen randevu aldım.Cumartesi günü arabayı almaya gelecekler ama korkuyorum.Ya arabayı alıp geri getirmezlerse ya arabaya bisey olursa diye kafamda deli sorular.Acaba arabayı kendim mi görürsem servise

Bence güvenme yada erkek biri varsa onla gidip bakılsın ben öyle bı hataya düştüm

Abim babam devreye girdi gittiler tamircilerden tanıdı filan bulundu polis filan araya girdi tanıdık hepsi kaçırmaya yeltenmisler plakayı filan sokmuşler motoru filan sokecekken bulundu şükür de birşey olmadan

Sigorta şirketleri karşılamaz gidip kendim götür

Bizimde sıfır aldık kaç defa.bakımada gitti. Kimse kapıdan almayı söylemedi. Belki marka farkındandır ama ben olsam kendim götürürüm. Bir iki saate teslim ediyolar zaten beklerim orda. Birde size tavsiyem netten araştırın farklı servisleri fiyatları farklı oluyo. Size uygun olana götürürsünüz.

Garantisi devam ettiği için sadece yetkili servisler aracı kabul ediyorlar.

Ben de hep aracımı yetkili servise götürüyorum. Yoğun insanlar için böyle opsiyonu olan servisler var iş saatinizde iş yerinizden alıp mesai bitimi bırakılıyor falan ama bence gerek yok. Getirmemek gibi bir şey olacağını zannetmem gerçekten yetkili servisse, zaten ben servisin kapısında anahtarı vermeden önce yetkili benimle araç etrafını gezip en küçük çiziği bile yazıyor servis kağıdına, sizin kapıda da teslim alsalar bunu yaparlar diye düşünüyorum. Ama insanlık hali bence kendiniz götürün zaten ilk bakımsa çok uzun sürmez çok değişen şeyi olmayacaktır bir sorun yoksa. Bilgisayarla bakılıp ayarları güncelleniyor, klima hava filtreleri ve yağ değişiyor sadece ilk bakımlarda.

Bunu garanti kapsamında kullanılan bir yetkili servisin yapması mümkün değil ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…