Kendiniz evraklarla başvurup alabilirsiniz karşı tarafın sigorta şirketinden ben geçen sene öyle yaptım. İstedikleri bazı evraklar var toplayıp mail yoluyla ilettim belli bir zaman sonrada hesabıma parayı yatırdılarBir ay önce aracımla kaza yaptım.Karşı taraf yüzde yüz suçlu bulundu ve karşı tarafın sigorta şirketi aracımı yaptı.
Dün beni ekspertiz şirketi olduğunu söyleyen bir numara aradı.Değer kaybı alacakmışım bunun için benim yerime işlem yapacaklarmış.Noterden vekalet istiyorlar.
Ben de vermek istemedim?Aracımın değer kaybı ödemesini başka yollardan almam mümkğn mü?
Anladım.Sigorta şirketinin internetteki mail adresine atabilirşm değil miKendiniz evraklarla başvurup alabilirsiniz karşı tarafın sigorta şirketinden ben geçen sene öyle yaptım. İstedikleri bazı evraklar var toplayıp mail yoluyla ilettim belli bir zaman sonrada hesabıma parayı yatırdılar
Bana ilgilinin mailini vermişlerdi. Bence direk arayın öyle mail aşamasına geçin. Yoksa maile bakmazlarAnladım.Sigorta şirketinin internetteki mail adresine atabilirşm değil mi
Merhabalar, konuyla ilgili fikrimi beyan etmek istedim. Sigorta şirketleri genel olarak araçtaki gerçek değer kaybının altında bir ödeme yapıyorlar. Eğer onarım faturanızın altında bir ödeme yaptılarsa aracınızın modeli yüksek km'si düşükse vs tahkim komisyonuna başvurmanızı öneririm daha yüksek bir meblağ çıkabilir. Kaza tarihinden itibaren 2 yıl içerisinde işlem yapabilirsiniz sigortanın ödeme yapması durumu değiştirmez.Kendiniz evraklarla başvurup alabilirsiniz karşı tarafın sigorta şirketinden ben geçen sene öyle yaptım. İstedikleri bazı evraklar var toplayıp mail yoluyla ilettim belli bir zaman sonrada hesabıma parayı yatırdılar
Merhaba 6450 tl tramer kaydı var.17.000 tl değerli kaybı ödemesi yaptılar.Merhabalar, konuyla ilgili fikrimi beyan etmek istedim. Sigorta şirketleri genel olarak araçtaki gerçek değer kaybının altında bir ödeme yapıyorlar. Eğer onarım faturanızın altında bir ödeme yaptılarsa aracınızın modeli yüksek km'si düşükse vs tahkim komisyonuna başvurmanızı öneririm daha yüksek bir meblağ çıkabilir. Kaza tarihinden itibaren 2 yıl içerisinde işlem yapabilirsiniz sigortanın ödeme yapması durumu değiştirmez.
Teknik bilgi gerekiyor ben de hukuki süreci yönetirken kendi çalıştığımız bilirkişi ve eksper arkadaşlarımıza danışıyorum ortak hareket ediyoruz. Fatura, onarım fotoğrafları, eksper raporu vs varsa özelden iletirseniz fikir alabilirim. Tercih etmezseniz onarım faturasındaki meblağı iletin tahmini soralım isterseniz.Merhaba 6450 tl tramer kaydı var.17.000 tl değerli kaybı ödemesi yaptılar.
Aracım 2019 model 30000 km de.
Altında bir ödeme olduğunu nasıl anlayabilirim?
Arkadan çarpma için 6450 tl tramer kaydı çıktı
Maalesef araç modeline ve arkadan çarpmaya göre çok az ödeme yapılmış. Tahkime taşımanızı öneririm.Merhaba 6450 tl tramer kaydı var.17.000 tl değerli kaybı ödemesi yaptılar.
Aracım 2019 model 30000 km de.
Altında bir ödeme olduğunu nasıl anlayabilirim?
Arkadan çarpma için 6450 tl tramer ka
Bu söylediklerinizin hiç biri ben de yok maalesef.Teknik bilgi gerekiyor ben de hukuki süreci yönetirken kendi çalıştığımız bilirkişi ve eksper arkadaşlarımıza danışıyorum ortak hareket ediyoruz. Fatura, onarım fotoğrafları, eksper raporu vs varsa özelden iletirseniz fikir alabilirim. Tercih etmezseniz onarım faturasındaki meblağı iletin tahmini soralım isterseniz.
Nasıl taşıyacağım tahkime,nereye başvuru yapmam lazımMaalesef araç modeline ve arkadan çarpmaya göre çok az ödeme yapılmış. Tahkime taşımanızı öneririm.
Siz bilmiyorsanız avukata vereceksiniz , sizden vekalet isteyen danışmanlık şirketi o da avukatın işini yapıyor ve yasal değil. Onlr para alsa bile devlet el koyuyor paraya yasal olmadığı için o yüzden ya siz ya da bir av başvuruu yapcak, 6 aya cüzdanda olıyor para . Bir de güvenilir bir yere gidin paranız gelir av 3 yıl sizi oyalar parayı işletir.. neler neler var …ben avukatım ordan biliyorum.Nasıl taşıyacağım tahkime,nereye başvuru yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?