- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
kullanmaktan vazgeçmeyerek tabi ki .ben kaç kere sürttüm aracımı hatta parktan çıkarken içinde şoför olmayan bir jeep e çarptım kaydırdığım için .2 kapım bir de arka tamponum değişti diğer aracında ön tamponu mahvoldu.oluyor yani kazalar cana gelmesin deMerhabalar, ben birkac zaman once arac kullanirken baska bir araca biraz surttum. O gunden sonra arac kullanmaya ara verdim. Suan yeniden kullaniyorum. Ama acaba araba sigacak mi, surter miyim ne kadar yanasmaliyim konusunda tedirgin oluyorum. Uzun yollarda vs araci daha rahat kullanıyorum ama ara sokaklarda panik oluyorum. Bu durumu nasil asabilirim?
Hatam o zaman arac kullanmayi birakmak oldu sanirim, bilmem herkes hatasizmis gibi geliyor kendime güvenim kirilmisti ozaman. 3 hafta surekli yanimda birisiyle araba kullandim ama tekken biraz panik oluyorum dar sokaklarda.kullanmaktan vazgeçmeyerek tabi ki .ben kaç kere sürttüm aracımı hatta parktan çıkarken içinde şoför olmayan bir jeep e çarptım kaydırdığım için .2 kapım bir de arka tamponum değişti diğer aracında ön tamponu mahvoldu.oluyor yani kazalar cana gelmesin de
Aldim. Yanimda birisi varken daha rahatım ama tekken korkuyorum.Ozel ders alin iyi bir hocadan sizinle cikar ,bikac sefer puf nomtalari gosterir
trafiği az yerlerde kullanın bu pandemi fırsattır size alışmak için düşük hız da kullanın korna çalanlara da hiçç aldırmayın sağdan sağdan kullanın gerekirse de dörtlüleri yakın acemi olduğunuzu anlarlar ve baskı yapmazlar trafikte o zamanAldim. Yanimda birisi varken daha rahatım ama tekken korkuyorum.
Cok tesekkur ederim. Komik bir soru olabilir ama dar sokaktan gecerken arabanin gecip gecmeyecegini nasil anliyorsunuz acabat
trafiği az yerlerde kullanın bu pandemi fırsattır size alışmak için düşük hız da kullanın korna çalanlara da hiçç aldırmayın sağdan sağdan kullanın gerekirse de dörtlüleri yakın acemi olduğunuzu anlarlar ve baskı yapmazlar trafikte o zaman
Yeterli gelmemis demek ki,bazi seyler aliskanlik halini almali,birde ayna kullanimi vs iyi anlatmali size ,mesafe ayariAldim. Yanimda birisi varken daha rahatım ama tekken korkuyorum.
güldüm istemeden dar sokakta araba geçmesine imkan verecek genişliktedir karayolları ya da belediye ona göre yapar yolları.kamyon bile geçebilir.ama 2 araç yanyana geçerken korkuyorum ben diyorsanız karşıdan araç gelirken siz yolun kenarına yaklaştırın aracı alışana kadarCok tesekkur ederim. Komik bir soru olabilir ama dar sokaktan gecerken arabanin gecip gecmeyecegini nasil anliyorsunuz acaba
Tesekkur ederimYeterli gelmemis demek ki,bazi seyler aliskanlik halini almali,birde ayna kullanimi vs iyi anlatmali size ,mesafe ayari
Cok tesekkur ederim, burasi oyleki hem karsilikli park eden araçlar hem park halindeki aracin yanina park eden araclar. O yuzden. Sağolun tesekkur eederim tekrargüldüm istemeden dar sokakta araba geçmesine imkan verecek genişliktedir karayolları ya da belediye ona göre yapar yolları.kamyon bile geçebilir.ama 2 araç yanyana geçerken korkuyorum ben diyorsanız karşıdan araç gelirken siz yolun kenarına yaklaştırın aracı alışana kadar
rica ederim ilk kullanmaya başladığımda o kadar sıkı tutuyordum ki direksiyonu kollarım günlerce ağrıyordu.karşıdan gelen araçtan da ürküyordum çok yakın geçiyor sanıyordumCok tesekkur ederim, burasi oyleki hem karsilikli park eden araçlar hem park halindeki aracin yanina park eden araclar. O yuzden. Sağolun tesekkur eederim tekrar
Yalniz olmadigima sevindimrica ederim ilk kullanmaya başladığımda o kadar sıkı tutuyordum ki direksiyonu kollarım günlerce ağrıyordu.karşıdan gelen araçtan da ürküyordum çok yakın geçiyor sanıyordum
Cok tesekkur ederim. Komik bir soru olabilir ama dar sokaktan gecerken arabanin gecip gecmeyecegini nasil anliyorsunuz acaba
Evet sadece uzun yol da degil, ara dar sokak olmayan her yolda rahatim ama 2li park yapılan dar yollarda bir de karsidan arac geliyorsa cok tedirgin oluyorum. Yanimda birisi varken rahatim ona güveniyorum sanirim, erkek arkadasimla da suruyorum ama yalniz olunca korkuyorumÖnce sakin ol. Bak uzun yolda sıkıntın yokmuş . Demekki sadece kendini strese soktuğun için bişey olacakmıs gibi hissediyorsun.
Bende ilk zamanlar öyleydim. Eşimle falan baya sürdüm hatta pratık yaptım. Sımdı sıkıntım yok ama bende dar yerlerde park etme sorunu yaşıyorum :)
Ben kamyonla denk geldiğimde kenarda siner beklerdim ..bazen şoförler bana gülüp el edip geç geç derlerdi cesareti topladiysan geç yoksa bekle herkes gideceği yere gitsin :)Cok tesekkur ederim. Komik bir soru olabilir ama dar sokaktan gecerken arabanin gecip gecmeyecegini nasil anliyorsunuz acaba
Cok tesekkur ederim10 numara surucu ve hiz tutkunu biri olarak soyluyorum: Direksiyon solda ya, arabanin sol tarafinin diger araca makul duzeyde yanastigindan emin olun ve daha sonra aynadan arabanin sag tarafini kontrol edin. Bu kadar iste.
Uzun yolda kim olsa kullanir, kriter degil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?