Arac kullanma

Ben kamyonla denk geldiğimde kenarda siner beklerdim ..bazen şoförler bana gülüp el edip geç geç derlerdi cesareti topladiysan geç yoksa bekle herkes gideceği yere gitsin :)
Erkek arkadasim da oyle diyor gec kenara bekle o geçsin madem diyor ama iste komik oluyor gibi

Erkek arkadasim da oyle diyor gec kenara bekle o geçsin madem diyor ama iste komik oluyor gibi
Olsun ben dakikalarca yolun komple boşalmasini beklediğim zamanları biliyorum ..acemi olduğunuzu anladılar mi daha çok yardımcı oluyorlar carpmayin diye ilk zaman bende boyleydim şimdi de araç değişti diye tedirginim ama eskisi kadar değil zamanla alisiliyor pratik önemli surekli kullanmak gerek

Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim, umarim ben de ya eskiden ben de boyleydim simdi boyleyim diye anlatabilirim

Park sensörü var mı aracınızda eğer yoksa taktırın faydası olur muhtemelen
Bu arada kullana kullana, gözünüze kestiriyorsunuz o mesafeleri, aracınızın boyunu, önü nereye denk geliyor vs alışıyorsunuz bir süre

Hayir yok ama taktirmayi dusunuyorum, insallah alisirim kisa zamanda

Hayir yok ama taktirmayi dusunuyorum, insallah alisirim kisa zamanda
Alışana kadar taktırın isterseniz çok pahalı şeyler değil. Hem park halindeki araçlara zarar vermemiş olursunuz, sonuçta o araçlarında değeri düşüyor değişen parçaları olduğunda

Aldim. Yanimda birisi varken daha rahatım ama tekken korkuyorum.
Bende senin gibiydim. Kisa mesafe gide gele alistim. Kullanabiliyorsun aslinda ama nedense ozguvenimiz kırılıyor. Simdi bazen korksam da heryere rahatlikla gidiyorum. Dar bir sokakta hemen kaldirima yanasmistim ama karsidan gelenler bakti ki acemiyim onlar hafif kaldirima cikip yol verdi

Ya senin gibiydim lafi okadar iyi geliyor ve rahatlatiyor ki yalnız olmadigima seviniyorum gercekten tesekkur ederim. Ben de her gun kullanmaya calisiyorum umarim asabilirim

Ya senin gibiydim lafi okadar iyi geliyor ve rahatlatiyor ki yalnız olmadigima seviniyorum gercekten tesekkur ederim. Ben de her gun kullanmaya calisiyorum umarim asabilirim
Ben küçük ama trafiği berbat bir sehirdeydim. Sonra ordan buyuk ama trafigi daha da berbat bir yere taşındık buraya gelince kullaniyodum ama trafikte tek olmayayim diye bi de hoca tuttum kendime 2 gun ciktim sadece 4 saat. Esimin haberi yoktu ona sonra soyledim. Oyle boyle şimdi daha iyiyim.

Tebrik ederim sizi

Kaskonuz varsa sürtmeyi gerçekten dert etmeyin. Ölümlü, yaralamalı kazalar dışında trafiğin hiçbir şeyinden korkmam. Ben araba kullanmaya başladığımda ilk 1 sene içinde 2 büyük 1 küçük kaza yaşadım. Kazalar beni daha kontrollü ve sakin olmaya itti. Araba kullanmaya basladigimda kendimi aşırı güvenli hissediyordum. Yuksek hız da vardı tabi. Sen ne kadar iyi şoför olursan ol karşıdaki araçta ya da yayada bitiyor her şey. Bunu çok iyi öğrendim. Trafikten korkmayin, akışına uyun ve kontrollü olun sadece. Yolda öğreniliyor sonuçta.

kişinin şahsi arabası olması da önemli sürtsen de çarpsan da sorumlu sensin.diğer türlü eş ya da baba korkusundan araba kullanmaktan çekiniyor kadınlarımız maalesef

kişinin şahsi arabası olması da önemli sürtsen de çarpsan da sorumlu sensin.diğer türlü eş ya da baba korkusundan araba kullanmaktan çekiniyor kadınlarımız maalesef
Araç sahibinin tutumu gercekten çok önemli elbette. Ben bakarken öğrendim kullanmayı. Abim de babam da hem güven verdi hem de destek oldu. Bazı erkekler araç kullanmayı kadını ezebilmek için fırsata çeviriyor. Bununla birlikte kadınların da araba kullanmayı ne kadar istediklerine bağlı biraz. Gercekten bunu bir gereklilik ya da ulaşabileceği bir başarı olarak göremeyenler kendilerini de korkutuyor.

ben acemilik dönemimdeyken (uzun sürmüştü) bigün çevreyolunda yoğun trafikte adım adım göbekten dönüyorduk, ışığın ilerisindeydim yani yola burnumu çıkarmışım, önümdeki gidince ben de gittim, anayoldan gelen, gaza basmış, ben çıktım diye aşırı öfkelenmiş, beni sıkıştırdı, durdurdu, bas bas bağırdı, trafiğe çıkmaktan korkunca "beni ve kızımı ihtiyacımiz olduğunda o ş.siz mi götürecek ben ne olursa olsun çıkmak zorundayım" diye telkin ettim hep kendime, işe yarıyor. Aynalara ve yollara da hep bakın.

Çok tesekkurler, allah herkesi kazadan korusun, haklisiniz tecrübe de boyle boyle kazaniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…