Araç kullanmaya korkmaya başladım

Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı tekrardan teşekkür ederim baş sağlığı dilekleriniz içinde sağolun Allah razı olsun, doktora görünmeye karar verdim çünkü babamın kaybı beni gerçekten çok derinden etkilemiş gibi görünüyor çevremdeki herkes öyle diyor insanlar böyle durumlarda kötü olur üzülür tabiki ama sen bi başka olmuşsun kendin hayatına odaklanamıyorsun diyor ki haklılar kafama devamlı babam veya korku ile ilgili şeyler geliyor hiç bişey yapmaya hevesi mkalmıyor ondan doktora görünmeye karar verrdim ama ilaçlardan endişeliyim çevremde ilaçları kullanmak bazen tehlikeli olabiliyor bazı ilaçlar hiç iyi değil diyor bu konuda bilgisi olan vamrı?

Başın sağolsun canım ben yoğun travmatik şeyler yaşamış biri olarak, ilaca hep başlayıp bıraktım ki gercekten çok zor süreçlerden geçtim hala daha yasıyorum ama ilaç bir yere kadar, asıl sen kendin kendini iyileştiriyorsun ilaç içince gözkapaklarıma mani olamıyordum bedenim var, ama ruhum sanki o ortamda değil konuşmalara sohbetlere katılamıyordum ruh gibi yapıyor insanı
Onun yerine bana çok iyi gelen dostlarımla süreci hafiflettim hergün biraz daha diyerek arabayı otobanın ortasında bırakıp 4 lüleri yakıp atak geliyor napacam diye sağı solu aradığım oldu 2 yıl sürmedim sonra bir baktım bu böyle olmayacak oturduğumuz sitenin etrafında dönerek, markete, çocukların okuluna giderek, bazen ağlayarak tekrar başladım şimdi sürüyorum tekrar instagram varsa zeynep selvili yi takip edebilirsin yas sürecini çok güzel anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…