- 22 Mart 2025
- 13
- 5
- 1
- Konu Sahibi cemilesahin_eski
Kendinizi iyi hissetmiyorsaniz ilac ya da terapi destegi sart emin olun, hazir bekarken cozun bu sorunlarinizi derim ben
Anneciginize hak veriyorum araba&motor kiyasinda, heleki Turkiye'nin magandalarini dusunecek olursak butce varsa buyuk araba tavsiye ederim hem annenizi goturup getirirkende daha guvenli ve konforlu olur.
Yaş da olsa ani ölüm durumu daha agir strese ve aciya sebep oluyor, emin olun babaciginiz sag olsa destek alip daha saglikli ve guvende hissetmenizi isterdi, basiniz sagolsun tekrar![]()
Benım annem de babamı trafik kazasında kaybettiği için ablama da bana da çok karşı cıkmıstı ben bi kere kaza yaptım ablam daha çok taktı kafaya 10 kere falan kaza yaptı yani noldu dediğimde tamam annemin dediği oldu diyip salıveriyordum arabayı diyor ama vazgeçmedi şimdi ohoo maşallahımız var iyiki annemin sesini susturmuşuz kafamızda annem yaslandı ve heryere kızları götürüyor artık
Hatta bi ara yani ablama artık vazgeç diyecektık hepımız onun yerıne Annemı susturduk anne söyleme anne söyleme hadi dua et hadi yaparsın kızım de çünkü terapi de alsa evde susmayan bi ses vardı ablam ıcın .
Konu sahibi, araba kullanma işini bir şekilde çözersiniz ama bu panik ve evhamınızı aşmadan trafiğe çıkmayın. Dikkatiniz aman bir şey olmasın diye devamlı sağa sola bakmaktan dikkatinizi dağıtırsınız, en ufak şeyde panikle yanlış hareket edersiniz. Önce profesyonel destekle bunu aşın, sonra arabanızı alırsınız. Araba paranızı da altın veya en azından faize koyarsanız paranız da erimez bu süreçte.
Minnak Polom ve ben üzülerek okuduk, gözyaşım pıt.
İnsan kendi kendinin psikoloğu olmalı. Annem de çok zor alışmıştı ona hep şu şekilde söyledim. Şehir içi genelde ölümlü kaza az oluyor. çok süratli değilseniz. Yavaş yavaş kurallara uyarak sürdüğünüz taktirde ölümlü kaza olmaz. En fazla ufak sürtmeler olur. ya da ufak kazalar onlar da normaldir olabilir. Usta şoförler bile kaza yapıyor. Kendinizi cesaretlendirin. En fazla ne olabilir yani .
Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı tekrardan teşekkür ederim baş sağlığı dilekleriniz içinde sağolun Allah razı olsun, doktora görünmeye karar verdim çünkü babamın kaybı beni gerçekten çok derinden etkilemiş gibi görünüyor çevremdeki herkes öyle diyor insanlar böyle durumlarda kötü olur üzülür tabiki ama sen bi başka olmuşsun kendin hayatına odaklanamıyorsun diyor ki haklılar kafama devamlı babam veya korku ile ilgili şeyler geliyor hiç bişey yapmaya hevesi mkalmıyor ondan doktora görünmeye karar verrdim ama ilaçlardan endişeliyim çevremde ilaçları kullanmak bazen tehlikeli olabiliyor bazı ilaçlar hiç iyi değil diyor bu konuda bilgisi olan vamrı?