- 22 Mart 2025
- 8
- 2
- 1
- Konu Sahibi cemilesahin_eski
Herkese selam ben 6 ay önce babamı kaybettim ve ehliyetim henüz 1.5 senedir var fakat 1.5 senede 2 yada 3 kere maksimum araç sürmüşümdür oda kısa mesafe hep şehir içi şimdi kendi arabamı almak istiyorum başlangıç düzeyi böyle getz gibi tam tabiri kadın arabası denen arabadan
ama korkum başladı babamı kaybettikten sonra başladı bunlar örnek birisi bişey desin hemen alınır oldum rengin attı desin ölcem sanıp korkarım kendimi çok dinlemeye başladım örnek kafamdan düşünmek istemediğim şeyler geçiyor anksiyete okb gibi bişey mi oldum anlamadım ya küçükken ocak falan kontrol ederdim ama bu kadar değildi babamın kaybından diyor çoğu kişi, şimdi şöyle motorda yok mesela motor sürerim ama hiç daha önce birine çarparsam gibi korkularım olmadı veya kaza yaparsam kendime zarar gelirse diye ki defalarca düştüm biraz anormal sürdüğüm için :/ fakat arabada neden bu korku başladı anlamadım araç almaya niyetlendim paramı biriktirdim alamıyorum korkudan ya kazaya karışırsam ya ara sokaklarda çocuk fırlar yaya fırlar çarparım başına bişey gelir Allah korusun kendimde oda yanar diye korkuyorum bu korku başladı ama dediğim gibi psikolojik mi anlamadım örnek annem bişey der alınırım hemen ölümden bahsedilince kafama takılır babam aklımdan çıkmıyor mezara koyuluşu hastanede yatışı falan lütfen yardım edin napmam gerek böyle durum yaşayan oldu mu