- Konu Sahibi aygibitemiz
-
Boşanma sonrası alabildiğim altınlarım ve dava sürecindeki birikimimle ev almıştım kira gelirim var. Şu an çalışmıyorum Ags'ye hazırlanıyorumBu arada atanmamış öğretmen nasıl araba alabiliyor merak ettim nerde çalışıyorsun ki ?
Atanmamış biriyken araba almama şaşırıyorsan ev bilgisi eklenince çok da çiğ çiğ yiyememişler demekki beniBen anlamıyorum baba arabayı lütfen eve geri getirirken temiz getir demek ayıp değil saygısızlık değil yıkarken de bi zahmet depoyu da fulle babacım deyiverohooo sen daha kırk yıllık babana böyle basit bir şeyi söyleyemeyecek özgüvene sahip değilsen yarın evlenince eşin ve eş ailesi seni çiğ çiğ yer
Alinmaz merak etme evde tek araba seninki ise tıpış tıpış yaparinsan bi kere arabayla alışınca bir daha kopamiyor o konfordan
Benim kayınpederimde hep bizim arabayı alıp tarlaya gidiyordu birkaç kere baya kirlendi araba sesimizi çıkarmadık sonra eşim şakayla karışık yıkatıp da gelirsin artık gibi söz söyledi ondan beridir hep yıkatıyorHiç aracımız olmadı varlık içinde yokluk çektik. Babam anneme size araba alıp bindirecem bir de öyle mi dedi (genelde annemi savunduğum için beni de katar annemle tartışmalarına). Bir tek annemi kastetse de zoruma giderdi. Ben biriktirdim araç almak için bakarken 100 bin destek atsaydı istediğim aracı alacaktım yine de otomatik bir araba aldım. Şimdi babam araca ihtiyacı olduğunda alıyor kullanıyor. Canım sıkılmıyo değil bağa bahçeye götürüp berbat ediyor ben yıkatıyorum kadın başıma. Söylesem niye bana yıka demiyorsun diye söylenir ya leş olan aracı sabah tertemiz görünce bi dahakine ben yıkatayım demez mi insan. Geçen benzin var mı diye soruyor benim tenezzül etmediğimi bildiği için soruyor olmalı, bindiğinde görürsün var mı yok mu zaten. İçimi dökmek istedim sınır çizemiyorum aynı evde yaşadığımız için