Araç paylaşımı

Ben anlamıyorum baba arabayı lütfen eve geri getirirken temiz getir demek ayıp değil saygısızlık değil yıkarken de bi zahmet depoyu da fulle babacım deyiver ohooo sen daha kırk yıllık babana böyle basit bir şeyi söyleyemeyecek özgüvene sahip değilsen yarın evlenince eşin ve eş ailesi seni çiğ çiğ yer
Alinmaz merak etme evde tek araba seninki ise tıpış tıpış yapar insan bi kere arabayla alışınca bir daha kopamiyor o konfordan

Bu arada atanmamış öğretmen nasıl araba alabiliyor merak ettim nerde çalışıyorsun ki ?

Bu arada atanmamış öğretmen nasıl araba alabiliyor merak ettim nerde çalışıyorsun ki ?
Boşanma sonrası alabildiğim altınlarım ve dava sürecindeki birikimimle ev almıştım kira gelirim var. Şu an çalışmıyorum Ags'ye hazırlanıyorum

Atanmamış biriyken araba almama şaşırıyorsan ev bilgisi eklenince çok da çiğ çiğ yiyememişler demekki beni

valla babamda olsa ki yapmışlığım vardır. hiç altta kalmam. lafımı söylerim
bir kuruş katkısı olmadığı mala sırf sizin babanız diye ortakçı olamaz. siz sınır koymadıkça da daha beter kullanacak. bir süre sonra bu sizin göreviniz ve yapmak zorundasınız baskısı yaşayacaksınız. en başından kestirip atın. vermeyin. baktınız sorun oluyor. satın koyun yatırım yapın.

Benim kayınpederimde hep bizim arabayı alıp tarlaya gidiyordu birkaç kere baya kirlendi araba sesimizi çıkarmadık sonra eşim şakayla karışık yıkatıp da gelirsin artık gibi söz söyledi ondan beridir hep yıkatıyor

`