Dunden beri kac kere soyledim.olmek mi istiyorsun diyorum hic umrunda degilEşiniz adama cevap yazsın
Dolandırıcı olan sizsiniz, şimdi bu tehdit mesajları ile savcılığa gidiyorum diye
Ve gerçekten gidin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dunden beri kac kere soyledim.olmek mi istiyorsun diyorum hic umrunda degilEşiniz adama cevap yazsın
Dolandırıcı olan sizsiniz, şimdi bu tehdit mesajları ile savcılığa gidiyorum diye
Ve gerçekten gidin
Okudum cevapladim.oyle bir soz vermedikYazdıklarım alintinin içine girmiş
Onu hic dusunmemistik.bunuda soyleyeyim esime tesekkurlerBöyle saçma şey duymadım. Ben arabamı satıyorum, sen ister aynı şehirden ister başka şehirden gel, istersen Amerika'dan gel beni ilgilendirmez. Kaç kere araba sattık, hiç böyle şeyle karşılaşmadık.
Siz site yönetimine mesaj yazıp şikayet edin, belki adam başkalarından da para istiyordur.
Arabayi ekspertize mi goturduler adam kendi mi bakip anlamis eger kendi anladiysa inanmayin benceIyi aksamlar herkese.
Hanimlar 4 yildir arabamiz ayni ilk aracimiz fakat ikinci el.tecrubesizlik diyelim bence aptallik ekspertiz yaptirmadan aldik ne soylediyse satici inandik.
Yaklasik 1 ay once ilan verdik satip kredi cekip model yukseltelim diye.biri talip oldu kapora gonderdi 2 hafta bugun yarin dedi oyaladi gelmedi.bizde bicok musteriye opsoyunlu dedik mecburen.
Adam sonunda geldi bir aleti varmis olcmus ve bizim bilmedigimiz bir bolgede boya cikmis.vazgecmis yol parasini istemis 200 tl .esim kaporayi vermis ve yemin etmis bilmiyordum bu bolumde boya oldugunu maasi alinca gondereyim yoll parani demis.
Fakat adam hemen istemis hatta ilan venim adima kayitli oldugundan banada yazdi siz yalancisiniz parami verin arabayi ilana koyacagim kimseyi kanemayin vs....
Esimde demiski esimi neden tehdit ediyosun ben gonderecektim ay basinda artik sana para mara yok...
Esim gunlerdir yazdiklarini okumuyor...bugun soyle yazmis yanina geliyorum erkeksen....gerisini okuyamadim cunku actirmiyor esim.savcilik bu durumu ciddiye alirmi olur ya 200 lira icin esimi vurursa adam.cok moralim bozuk.
Bir alet varmis elinde onunla olcum yapmis tavanda boya cikmis ay basinda ekspertize goturecek esim hersey kayitli olacak.Arabayi ekspertize mi goturduler adam kendi mi bakip anlamis eger kendi anladiysa inanmayin bence
Oyle bir soz vermedigi halde vermis kaporayi esim hatta yol parasinida verecekti.bana yazipta benim seker 400 e cikinca esimde gece vardiyasindaydi cok sinirlenmis ve vermiyorum demis simdide tehdit ediyorAdam telefonda eşine dediyse “söylediğinin dışında birşey çıkarsa kaporamı geri alırım “diye o zaman kaporayı geri verirsiniz orası ayrı. Yol parası karşılamak nedir?
Bizde 2 tane arabaya bakmak için gitmiştik zamanında hemde ekspere de soktuk araçları kaporaları geri aldık fakat yol paramız eksper paramız yandı ve biz bunu bile bile gittik.
Sonunda kayış attı gittik sıfır araç aldık.
İkinci el araç almak ve satmak artık çok sıkıntılı.
Bana kalirsa guvenmeyin belkide oyle yapip herkesten para istiyodurBir alet varmis elinde onunla olcum yapmis tavanda boya cikmis ay basinda ekspertize goturecek esim hersey kayitli olacak.
Birde ustune tehdit ben cok korktum hic uyumadim.sutum azaldi bebegim aglar meme diye ben agliyorum esime bisey yaparsa diye.bizi mahvetti perisan ettiBence adam dolandırıcı kimbilir kac kisiden aldı böyle para ,uyanığa bak .Expertiz de ,yol parasıda ona aittir yok artık .
Siz gidin polise sizide tehdit etmiş .Birde ustune tehdit ben cok korktum hic uyumadim.sutum azaldi bebegim aglar meme diye ben agliyorum esime bisey yaparsa diye.bizi mahvetti perisan etti
Simdi aybasinda eskpertize girsin sizede yazarim sonucu tabii o arada esime bisey yapmasa bari.is yerini herseyini biliyorBana kalirsa guvenmeyin belkide oyle yapip herkesten para istiyodur
Ben gittim bugun karakola ama esinin telefonuna gelen tehdit sayilir dediler.bana sadece araci ilana koyarim diye yazmis.geliyorum oraya gorusecez vs..o okuyamamadigim bolum esimin telindeSiz gidin polise sizide tehdit etmiş .
Yahu adam blöf yapıyor bi sakin olun. Esinize ne yapabilir bi halt yiyemez havlayan kopek ısırmaz diye bişey duymadnzmi hiç lütfen normal hayatınıza devam edin bu adam sizi baya baya korkutms.Simdi aybasinda eskpertize girsin sizede yazarim sonucu tabii o arada esime bisey yapmasa bari.is yerini herseyini biliyor
Hani haberlerde bir kadin cocuklarini bicaklamis ya o haberden beri herkes herseyi yapar gibi geliyor.delirdi millet iyice.panik atagimda varYahu adam blöf yapıyor bi sakin olun. Esinize ne yapabilir bi halt yiyemez havlayan kopek ısırmaz diye bişey duymadnzmi hiç lütfen normal hayatınıza devam edin bu adam sizi baya baya korkutms.
Yok gelmedi haberde yok ama bi kosede esimi bekliyorsa onu bilmiyorum artik esim cuma gunu gidecek ise cunku belkide bekliyor isyerinin oralarda12 saat oldu geldi mi peki bugün haber çıktı mi?Ay bir benzeri benim kayinbabama oldu arabayı sattı meğer toplama aracmis .bunlarında haberi yoktu.adam tutturdu paramı geri verin diye .kayinbabam verecekti valla adam sonra ben arabaya masraf yaptım diyip vazgecti
İşte sakinleştirmeye calisiorm sizi:) bi halt yiyemez diyorum adım kadarda eminim:)Hani haberlerde bir kadin cocuklarini bicaklamis ya o haberden beri herkes herseyi yapar gibi geliyor.delirdi millet iyice.panik atagimda var
Gercekten mi...yapamaz bisey degilmi 200 lira icin.yinede manyaksa esim cevap vermiyor diye tahrik olduysaİşte sakinleştirmeye calisiorm sizi:) bi halt yiyemez diyorum adım kadarda eminim:)