Arada 10 yaş fark olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hazalesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
111
61
48
Merhabalar , birkaç gün önce görücü mantığı ile biriyle görüştüm
Çevremdeki insanların çok sevdiği ve değer verdiği biri , aynı şekilde bu çevrem beni de çok sever
Birbirimizi yakıştırdıkları için bi görüştürmek istediler
Görüştüğüm kişi baktığımda adam gibi adam, 4/4lük bir eş olacak tipte biri aldığım izlenim bu
Ama görüntü olarak kalbim pek ısınmadı nasıl desem giderken heyecanlıyken gördüğümde bir anda tüm heyecanım gitti , ki hani görüntüsü normalde bana hitap eden biri derler ya elektrik alamadım öyle sanırım
Ve de aramızda 10 yaş var (ben 24üm)
Mantığım ile devam edip biraz daha görüşmeli miyim ? Yoksa hiç uzatmadan kapıları kapatmalı mıyım sizce ?

yani bir kere gördüğünüz birinin 4 4 Luk eş olabilecegi izlenimine kapiliyorsaniz
bence siz daha uzun uzun insanlarla görüşün , evlilik vs sizin yaşınıza uygun deği
Yüz yüze ilk defa gördüm ama 2017 den beri sık sık adını duyduğum bir insan uzaktanda olsa tanıdığım ne yapıp ne ettiğini bildiğim biri. Bu sebeple bu düşüncedeyim
Yorumunuz icin teşekkür ederim

4/4 lük olsaydı o yaşına kadar onu bekar bırakırlar mıydı? yaş farkı sıkıntı değil benim sevgilimle de aramda 7 yaş var öncesinde 14 yaş 20 yaş fark olan ilişkiler bile yaşadım ama evlilik araya girince tabii ki çok zor benim babam da annemden 14 yaş büyük ve sıkıntı yani mesela şimdi babam 60larında annem hala 50 bile değil yaşama tarzları çok farklı. Çocuk olsa yaş farkı sıkıntı. Yaşınız görücü için de oldukça genç

Acele etmeyin birkaç ay görüşün iyice tanıyın. Kimse kimseyi ilk görüşte dört dörtlük evlenilecek adam diye tanıyamaz. Etrafın demesine de bakmayın. Belki dış görünüşüne de alışırsınız. Ama o elektrik sevgi oluşmuyorsa da çok zorlamayın çünkü insan duygusu olmayan birine tahammül edemiyor.

Bir iki kere daha görüşün, yine heyecanlanmıyorsanız olmuyor demektir, o zaman söylersiniz karşı tarafa. Belki daha da tanıdıkça ısınırsınız. Bir kere görüşüp karar vermek erken olabilir.
10 yaş benim için çok. Ama elektrik, heyecan, aşk olsaydı muhtemelen insanın gözü yaş farkını görmezdi.

5 ay zaman verir hem.kalbime hem onun tavırlarına bakardım baştan söylerim ama biraz zamana ihtiyacım var sizi tanımak isterim ama akışına bırakmak olumsuz olursa son kararım bunu açıkça size söyleyebilmek isterim kabulederseniz sizi tanımak isterim derdim

Görücü mantığı değil görücü usulü, bu işin hiçbir yerinde mantık yok. İlk kez gördüğünüz adamın 4-4 lük olduğunu sanmanızda olmadığı gibi

Merhabalar , birkaç gün önce görücü mantığı ile biriyle görüştüm
Çevremdeki insanların çok sevdiği ve değer verdiği biri , aynı şekilde bu çevrem beni de çok sever
Birbirimizi yakıştırdıkları için bi görüştürmek istediler
Görüştüğüm kişi baktığımda adam gibi adam, 4/4lük bir eş olacak tipte biri aldığım izlenim bu
Ama görüntü olarak kalbim pek ısınmadı nasıl desem giderken heyecanlıyken gördüğümde bir anda tüm heyecanım gitti , ki hani görüntüsü normalde bana hitap eden biri derler ya elektrik alamadım öyle sanırım
Ve de aramızda 10 yaş var (ben 24üm)
Mantığım ile devam edip biraz daha görüşmeli miyim ? Yoksa hiç uzatmadan kapıları kapatmalı mıyım sizce ?
En yakın yerden dön bence. Elektrik alamamış, zamanla hiç alamazsın. 4 4lük diye devam etmeye çalışma. Yarın öbür gün her hareketi gözüne batar, ten uyumu yok vs gibi konularda gelebilir karşına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X