Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum biz gideceğimizi söylediğimde hiçOnu götürmediniz diye mi yaptı acaba bunları
Vaz mı geçmişler gitmekten ?Kayınvalidenin küsüp bir yerlere falan gitmeye kalkması ya da sinirlenmesi tatilinizi bozmakla ne alaka?
Neden gitmiyorsunuz ben cidden anlamadım.
Nereye giderse gitsin.
Küserse küssün siz gidin tatilinize.
Bence fazla yüz vermissiniz.
Hem sen hem esin. Gereksiz şekilde madem mezarlığa gitmiyor çıkıp gideceksiniz.
Aman bunlar hep aynı. İlla sorun çıkartacaklar.
Ne kadar taviz o kadar sorun.
Peki deyip gidicen. Kendi işine bakıcan ben bunu anladım.artik.
Yani bağırdı çağırdı evde yemek yedirmiyormuşuz ona lafı oraya bile getirdi siz düşünün duyanda buzdolabını yanımızda götürüyoruz ocağı kilitliyoruz zanneder
İnanın abartmıyorum sigarası dahiş ayda 400 lira kafadan harcıyoruz onun için nakit veriyoruz biz evde yokken canı ne isterse alsın diye biz böyle harcamalar yapıyoruz fix olarak o bize kızının ayda yılda bir harcadığı 75 tlyi söylüyor kafayı yicem
Hayır vazgeçmedik bugün ulaştık tatil yapacağımız yereEşin sorun c
Vaz mı geçmişler gitmekten ?
Eşime söylüyorum kibarca zaten oda bana hak veriyor nolacak bilmiyorum eve dönünce görücez tavrınıAynı tepkilere bagirmalara devam ederse kibarca söyleyiverin bunu bence
hiç umursama git cnm onun derdi peşinize takılmak belliKızlar yarınki tatil programımız iptal oldu kv dışarı gitti geldi açtı ağzını yumdu gözünü tatile giderken anahtarınızı da alın ben yarın gidiyorum dedi. Neymiş hiç bir ihtiyacı karşılanmıyormuş hiç ihtiyacın var mı yok mu diye soran yokmuş hastaneye gidiyormuş kızı ödüyormuş parayı (ödediği meblağ 75 tl) vs vs eşimin ona verdiği harçlığa ihtiyacı yokmuş Ali kadar olamamış (ali görümcemin eşi yani damat) kızlar inanamıyorum ya o kadar beklediğimiz tatil planımız bozuldu resmen eşimle konuştuk gitmiyoruz. Napıcam ne edicem hiç bilmiyorum yolda yemelik kek börek yapmıştım çöpe attım hepsini pişirmeden çok sinirlerim bozuldu
Eşime söylüyorum kibarca zaten oda bana hak veriyor nolacak bilmiyorum eve dönünce görücez tavrını
Eşin sorun c
Vaz mı geçmişler gitmekten ?