• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arada kaldim.gidesim var ama kaliyorum

rabiaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
170
0
46
Almanya
evt arkadaslar esim devamli gec geliyo diye konu acmistim
suphelerim bosa cikmadi esim beni is ortamindan bi kizla aldatyormus ustelik 6 aydir.ayda 1 2 defa goruyormus
ben mesajlari yakaladim.evi terk ettim 2 hafta .kizla gorustum herseyi anlatti hatta yuzlestirdim ve benimki onun yaninda ben karimi seviyom hata yaptim seytana uydum dedi.ben 1 tane tokat attim yuzune.ben seni birakmam.intihar edecem diye herkesi araya koydu ve evime dondum.
ama tabiki dedim cocuklar icin diye ve bi ayagim disarda cunku sana sevgim bitti
tabi oda elinden geleni yapiyor unutmam icin benimle agliyor benimle guluyor
BEN kabulenemedim henuz ve aksam dedim okular tatil olunca ayrilalim oglum anliyor herseyi ve korkuyor
ne yapacagimi sasirdim
kusura bakmayin cok karisik yazdim
hakkinizi helal edin

başa gelmeden bilinmez elbet ama ben sizin yerinizde olsan dönmezdim,

veyahut unutamıycaksanız her gününüzü aklınıza gelip kendinize işkence edecekseniz bitmesi en mantıklı olan ,

yıllar sonra dönüp baktığınızda her günüm bunu düşünerek azapla geçti keşke baştan bosansaydım demektense şimdiden boşanmak en doğru olan bana göre

hayırlısı olsun

ben kizla gorustum hayatimi mahvettin dedim tabi esimede istiyorsaniz ben cekilirim askini yasayin siz dedim
benimki ben seni seviyorum diyor hataydi cahillikti diyor
seytana uydum diyor ama ben kabul etmiyorum arada SIKISTIM kaldim
sinir krizi geciryorum

madem evinize dönüp bir şans verdiniz , bi evlilik terapistine gidin.
onuda denemedim demezsiniz , bakarsınız faydası olur.
eğer gene olmazsa herşeyi denedim olmadı dersiniz.

evet psikolog da gorusmem var bi hafta sonra oda gelecek benimle

öncelikle geçmiş olsun ne denir kii bence en doğrusu yapmışsın öyle koly değil bazı şeyler tamam çok acı çekmişsin cekiyorsunda bunu anlamam imkansız ama boşanmak ve sonrasıda hiç kolay olmayacaktı psikolog fikri çok iii hemde ikiniz ben sorunları çözeceğinize inanıyorum ee çocuğunuzda var eskilere bu tip konularda hak veriyorum hemen çekip gitmemeli insan çabalamalı sonun kadar gideceksede geriye baktığında ben herseyi denedim elimden ne geliyorsa yaptım demeli kızgınlıkla karar vermediğine senin adına sevindim herkes hata yapabilir haklısınn sonuna kadar ama düzelme sansı var gibi geldi bana

Son düzenleme:
Sizin için hayırlısı neyse o olsun, belki çocuklarınız için döndünüz belki bir şans vermek istediniz ama bunu unutmanız kolay olmaz diye düşünüyorum. Sürekli aklınızın bir köşesinde durur. Sizi etkilemiş olmak istemem tabii ama böyle bir durumda tekrar birleşmek bana göre doğru değil, çünkü eski huzuru yakalamanız güveninizin eskisi gibi olması imkansız gibi bir şey.

hakkınızda hayırlısı olsun guselım zor bı durum ınsan basına gelmedıkce anlayamaz anlamaz ne desek bos yuva yıkmak cok kolay ama sonunda hıcbıseyden pişman olmamak adına psıkologuda deneyın derım allah yardımcınız olsun

öncelikle geçmiş olsun ne denir kii bence en doğrusu yapmışsın öyle koly değil bazı şeyler tamam çok acı çekmişsin cekiyorsunda bunu anlamam imkansız ama boşanmak ve sonrasıda hiç kolay olmayacaktı piskolok fikri çok iii hemde ikiniz ben sorunları çözeceğinize inanıyorum ee çocuğunuzda var eskilere bu tip konularda hak veriyorum hemen çekip gitmemli insan çabalamalı sonun kadar gideceksede geriye baktığında ben herseyi denedim elimden ne geliyorsa yaptım demeli dönemkle senin adına sevindim herkes hata yapabilir haklısınn sonuna kadar ama düzelme sansı var gibi geldi bana

pismanlmigini cok net goruyorum
mesela namazini devamli kilyo artik
nasip olursa hacca gidecek bu sene
tabi bazi kisiler ne alaka diyecek ama iste kalmak icin sebep aryorum cunku pismanligini gosteryo ve her gun 10 kere ozur diliyo
ama su anda hayatini zehir edyorum her gun dua ediyor geldigimde evde olmican diye korkuyorum diyor
benim hic muhtacligim yok cok sukur sadece cocuklar anne baba ayri buyumesin diye cabaliyorum

kiz ne diycek benim kocam da beni aldattiydi diyor nasil bende yaptim bilmiyorum diyor
ben aslinda kotu deilim hayatinizdan ciktim diyor ozur diliyor
ama ona ne, onun bana sorumlulugu yok butun suc esimin

ben bu evli erkeklerde ne bulduklarına bir türlü anlam veremediğim hem cinslerimede çok kızıyorum erkek suçsuz demiyorum ama bu kadınlarda çok suçlu erkek yanaşsa bile posta koyamıyormu nediyorsun sen diye ama yok belki evli erkekler daha çekici bile geliyor bazılarına ama şuna inanırım yuva yıkanın yuvası olmaz...

pismanlmigini cok net goruyorum
mesela namazini devamli kilyo artik
nasip olursa hacca gidecek bu sene
tabi bazi kisiler ne alaka diyecek ama iste kalmak icin sebep aryorum cunku pismanligini gosteryo ve her gun 10 kere ozur diliyo
ama su anda hayatini zehir edyorum her gun dua ediyor geldigimde evde olmican diye korkuyorum diyor
benim hic muhtacligim yok cok sukur sadece cocuklar anne baba ayri buyumesin diye cabaliyorum

bence doğru olanı yapıyorsun tamam kötü onu hepimiz biliyoruz ama çabalamadan da hiçbirsey olmuyorki herkes gülüyor mutlu ama sor bakalım ne dertler var nelere göğüsgererk gelmiş bu günlere ama kolay değil hiç birsey eşinin analamasıda çok ii unutmak en iisi olacak sanırım

bence doğru olanı yapıyorsun tamam kötü onu hepimiz biliyoruz ama çabalamadan da hiçbirsey olmuyorki herkes gülüyor mutlu ama sor bakalım ne dertler var nelere göğüsgererk gelmiş bu günlere ama kolay değil hiç birsey eşinin analamasıda çok ii unutmak en iisi olacak sanırım

aksam gene tozu dumana kayttim o numarasini degistirdi dediki esini birakacan gun ara beni bi de ben tokat atacam .sirf senin saygi duyulacak bi kisi oldugun icin susyorum diyor
esim dedimki herkes hayitina devam edecek beni bitirdiniz dedim
allah yardimcim olsun cok kotuyum acaba zamanla hafifleyecek mi bu aci???

Arkadaşım, ihaneti affetmeme taraftarıyım.
ama dışardan gazel okumak kolay.
Diyeceğim şu ki, eğer ayrılma gücünü kendinde bulamıyorsan,
ve ciddi pişmanlığını görüp, tekrarlanmayacağına dair bir inanç oluşturuyorsa sende
tekrar tekrar düşün.
Ayrıl yada ayrılma demek dışarıdan biri olarak bize düşmez.
Sadece düşün diyebiliriz.
Ama bunu arkada bırakacağına inanıyorsan ve tekrarlanmayacağına güvenebilirsen...

aksam gene tozu dumana kayttim o numarasini degistirdi dediki esini birakacan gun ara beni bi de ben tokat atacam .sirf senin saygi duyulacak bi kisi oldugun icin susyorum diyor
esim dedimki herkes hayitina devam edecek beni bitirdiniz dedim
allah yardimcim olsun cok kotuyum acaba zamanla hafifleyecek mi bu aci???

hafifleyemeyen acı varmı ki senin ki hafiflemesin önce sağlık be canım allaha çok şükür sağlığınız yerinde tek sen mi yaşadın bunu dünyada tamam olmasaydı üzgünsün kırgısın .... ama bi hata sen yapmadın mı hiç hata onun ki büyük ama en önemli olan hatasını biliyor senin gitmenden korkan seni seven bir eş var karsın okadarda kötü değil ama durum :)

Arkadaşım, ihaneti affetmeme taraftarıyım.
ama dışardan gazel okumak kolay.
Diyeceğim şu ki, eğer ayrılma gücünü kendinde bulamıyorsan,
ve ciddi pişmanlığını görüp, tekrarlanmayacağına dair bir inanç oluşturuyorsa sende
tekrar tekrar düşün.
Ayrıl yada ayrılma demek dışarıdan biri olarak bize düşmez.
Sadece düşün diyebiliriz.
Ama bunu arkada bırakacağına inanıyorsan ve tekrarlanmayacağına güvenebilirsen...

Ah arkadasim bilsen sen beni derdim ki hersey ok ama aldatmaya hayatta gelemem hemen ayrilirim
ama basa geldi mi o dediklerini yutuyorsun
hata bogazina oturyor
ama guvene gelince artik hayatta guvenmem.su an sevgi de b itti zaten sirf cocuklar icin buradayim hala

ben kizla gorustum hayatimi mahvettin dedim tabi esimede istiyorsaniz ben cekilirim askini yasayin siz dedim
benimki ben seni seviyorum diyor hataydi cahillikti diyor
seytana uydum diyor ama ben kabul etmiyorum arada SIKISTIM kaldim
sinir krizi geciryorum

Yanlis olan o kiz degil senin hayatini maf eden ...
Neden hep baskasina yükleniyorsunuz anlamiyorum ?
Seni taniyan seven sana iyi günde kötü günde diye söz veren, senin koynuna giren senin esin olan sahis sucludur, ve sorumludur.
Ama onu aff etmek icin sebeb arar insanlar ve karsidaki kadini suclarlar.
Bence yanlis, yarin öbür gün esini aff edersin ama o kizi asla.....

Bu konuda kafa yapisi degismesi gerek, suclu sizi aladatan kisi, disardaki kisiye ne sizden, ya bilmiyordur sizi, ya tanimiyordur yada kim bilir neler anlatiliyordur evlilik hakkinda.

Vaz gecin acinizi haffifletmek icin yanlis insanlara kizmakda.

Back
X