Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorum yazan arkadaşlar hepimiz biliyoruz bu kötü bir durum ama çocukları var pişman olmuş bir eş ee boşan demek kolay ya sonrası yorum yaparken bunlarıda düşünmek lazım sevgisi içinde bitmemiş eşine karşı hata herkesin başına gelebir bence biraz ılımlı olmak gerekmezmi tamam bende size katılıyorum a am sonrasında yaşanacaklarda kolay değil bi sansı hakediyor bence eşi çocukları için denemseinde ne sakınca varki boşanması çözüm değil yapmasa iidi ama olan olmuş bekara boşanmak zor gelir acaba bizim başımıza gelse hemen kestirip atabilirmiyiz derken ki gibi olmasa gerek
"onun kollarında buluyorum kendimi"...
"sakinleştiriyor, okuyor beni"...
ya benim anlamadığım, yukarıdakileri yapan adam nasıl aldatır. Veya aldatan adam yukarıdakileri nasıl yapar. Bana sevgiden değil kaybetmek korkusundan gibi geldi... Hani sizi / çocuklarını/ düzenini / saygınlığını vs. kaybetmeyeceğini bilse veya şu olayı affedeceğinizi anlasa atını gizliden gizliye koşturmaya devam edecek gibi...
moral bozmak istemem ama bence böyle...
Öncelikle merhaba canim,
simdi yasadiklarin yasamayan bilemez tabiki ama sakin aileni dagitma bosanma kocani bosanmakla iyice gözünü korkutki üstüne titresin bidaha asla böyle kötü birsey yapmasin. Cocuklarin varmis onlari düsünüp gelmissin zaten iyide yapmissin. Cünkü cocuklarin sucu ne böyle bir babalari varsa. Aile kurmak zor ama yikmak kolay olur canim. Burda bosan desek yine yanliz kalacak olan sensin cocuklarinla isin olsada veya ailende yaninda olsa, babasiz cocuk yetistirmek zor bu devirde. O kadininda numarasini sil at evli oldugunu bildigi halde bide " altin gibi karin varmis " demesi sanki kötü bir karin olsa aldatmak hak mis gibi konusmusSuanki sinirle üzüntüyle yanlis karar verme lütfen sakin güzel bir tatil yap cocuklarinla, kocanda aklini basina alsin insAllah ! Hakkinda hayirli olsun Allah yardimcin olsun canim. Allahin gücü her derde deva vermeye yeter cok sükür kolay olma
cok saol canim.zaten zamana biraktim
olmuyorsa olmuyor ben eve geldim diye bu konu kapanmaz
egerki atlatamassam ve sona gelirsem giderim!!!
seni çok iyi anlıyorum canım madem şans verdin kendini toparlamaya çalış eşin çok pişman olmuş belli bir daha hatasını tekrarlayacağını sanmıyorumtekrarlarsa da kendi kaybeder en azından sen çocuklarım için yuvam için elimden geleni yaptım ona şans verdim kıymetimizi bilmedi dersin için rahat olur
çocuğun olmasa dakika durma derdim ama çocuk olunca kestirip atamıyor insan
birde eşin bence çok pişman olmuş bu da önemli inşallah bir daha böyle bir hataya düşmez sen de bol bol dua et hem kendin için hem yuvan için canım her zaman Allahtan hakkınızda hayırlısını dile ona sığın umarım bu kötü günleri en az hasarla atlatırsın
madem evinize dönüp bir şans verdiniz , bi evlilik terapistine gidin.
onuda denemedim demezsiniz , bakarsınız faydası olur.
eğer gene olmazsa herşeyi denedim olmadı dersiniz.
Allah yardımcın olsun zor bir durum gerçekten senin hayatını neler yaşadığını sen nekadar anlatsan da kimse bilemez o yüzden burdaki yorumlardan ziyade eşinle olursa nasıl olur olmazsa nasıl olur bu iki seçeneği değerlendir iyi ölç biç kararını ona göre ver derim ben .. ama bu konuda tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki ''ikinci şans diye birşey yoktur, gel yine ağzıma s.. vardır!!! ''
umarım doğru bir karar verisin ve yıllar sonra arkana baktığında 'keşke' değil de 'iyi ki' dersin .. herşey gönlünce olsun inş.
arkadaşım öncelikle kolay olmadığını biliyorum..
benim babam da böyle bi hata yaptı ve eline yüzüne bulaştırdı..
annem de güçlü bi kadınde ve onu evden kovdu..
babamsa bence bizim yanımızda kalsa daha düzgün devam edebilirdi hayatına..
annem gibi bi kadının yanında olamadığı için olması gerekenden daha çok çöktü..
çocuklarım için diyorsan eğer.. onlar için babalarını yanından ayırma..
evet asla unutulmaz çünkü o da sana bunu yaptıysa hayatın ne anlamı var ki diye düşünüyo insan..
ama pişmanım diyen birine de biraz kulak vermek lazım.. eşin hatalı ama affedilmeyi de bekliyo..
affetmeyerek de affederek de hata yapabilirsin.. çok hızlı karar vermemeni öneririm..
alacağın yardımların hepsini al..
psikolojik destek yanında mutlaka güvenilir aile büyüğü yada dostuna da anlat durumu.
eşin gerçekten pişman ve herşeyi yapmaya hazırsa tanıdıklarda da destek görmekten çekinmez..
sen belki hiç unutmayacaksın ama çocuğun yada çocukların unutmuş olduğunu görmeyi bekliyorlardır emin ol..
tabi normalde eşinin farklı problemleri yok, ii sevilen birisi ise..
benim babam öyleydi.. yıldızı söndü..
Madem döndünüz herşeye sünger çekip geçmişi unutmalısınız.
Bir evlilik terapistine gitmeniz iyi olur.
Eşinizi karşınıza alın herşeyi tüm duygularınızı yüzüne söyleyin
Tartışmadan, karşılıklı konuşun içinizi boşaltın ve konuyu kapatın.
Verdiğiniz şansın da kıymetini bilmezse bir daha arkanıza dönüp bakmayın .
Umarım herşey yoluna girer.
her gece agliyorum cocuklar yatinca hemide hungur hungur
ve gene onun kollarinda buluyorum kendimi
sakinlestiryo okuyor beni cogu zaman agliyor benimle
ama sinir krizleri geciryorum
allah sonumu hayir eylesin