• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arada kaldim.gidesim var ama kaliyorum

her gece agliyorum cocuklar yatinca hemide hungur hungur
ve gene onun kollarinda buluyorum kendimi
sakinlestiryo okuyor beni cogu zaman agliyor benimle
ama sinir krizleri geciryorum
allah sonumu hayir eylesin

slm arkadasim allah yardimcin olsun su anda okuyorum ve basladigim kaikadan bu yana agliyorum tutamiyorum kendimi cok zor bir aci yasamayan anlamaz. uzakdan davulunsesi hos gelirmis
herkes ne derse dedin icinden ne geciyorsaonu yap hayat senin hayatin.bende ayni aciyi yasadim ve ayni sen gibiyim kalsammi gisemmi karasizim hic birsey ihtiyacim yok cok sükür amam cocuklar var onlara bakip dayanamyiorum, dedigin gibi adam oturup agliyor af diliyor unutmam icin cabaliyor hata asla beraber olamam dedimdgim halde kabul ederim diyor yeterki sen iyi ol yeterki beni birakma diyor.Allah hayirlisini versin birsey diyemiyorum.....

Arkadaşım Allah yardımcın olsun... Ama esine bir şans daha vermissin ve bunu degerlendirmesine izin ver bence.. hic mi hayatimizda hata yapmadik.. tamam buyuk bir hata ama senin yerine kendimi koydum kizmakta uzulmekte krizlerinde haklisin.. yazdıklarından esini sevdigin belli... beraber psikolojik destek almanizi öneririm. ..

Madem döndünüz.
Sizin için diyebileceğim tek şey.. Umarım kolay unutursunuz tez zamanda.
Eşinize hava hoş. Bu yükle yaşayacak olan sizsiniz.
Allah yardımcınız olsun..

evt tek problem bu ama olabilecek en buyuk problem de bu
saskinim uzgunum kirginim cok da yiprandim...

eşini affetmeyi herkesten çok istiyorsun burda herkesin yazdığından daha çok ama insan kırılıyo yoruluyo unutamayacak gibi geliyo..
ona gerçekten onun pişmanlığına inanıncaya kadar vakit ver.. yaptığı hata çok kırıcı ama hata işte...
gerçekten saçma sapan bi işin içinde bulmuştur kendini..
yeterince zaman verip hala kaldıramadığını düşündüğün yere kadar devam edebildiğin kadar dene..

eşini affetmeyi herkesten çok istiyorsun burda herkesin yazdığından daha çok ama insan kırılıyo yoruluyo unutamayacak gibi geliyo..
ona gerçekten onun pişmanlığına inanıncaya kadar vakit ver.. yaptığı hata çok kırıcı ama hata işte...
gerçekten saçma sapan bi işin içinde bulmuştur kendini..
yeterince zaman verip hala kaldıramadığını düşündüğün yere kadar devam edebildiğin kadar dene..

saolun arkadaslar yorumlariniz icin.aslinda olayi cozmussunuz
aklim kal diyor gonlum ise git
tam boyle bi durumdayim iste ikisinin arasinda kaldim
bende zaman verdim kendime onada tabiii
bunlari bi nebze unuturacaksa ,acimi hafiflestirecekse beklemeye raziyim cocuklarim icin
ama baktim olacak gibi deil kendime zarar oluyorsa kalmak o zaman anlasmali ayriliriz

saolun arkadaslar yorumlariniz icin.aslinda olayi cozmussunuz
aklim kal diyor gonlum ise git
tam boyle bi durumdayim iste ikisinin arasinda kaldim
bende zaman verdim kendime onada tabiii
bunlari bi nebze unuturacaksa ,acimi hafiflestirecekse beklemeye raziyim cocuklarim icin
ama baktim olacak gibi deil kendime zarar oluyorsa kalmak o zaman anlasmali ayriliriz

allah sabır ve kolaylık versin ve hayırla sonuçlandırsın..

selam arkaslar
tekrar yazip size son halimi bildirmek istiyorum
bu olayin ustunden bi kac ay gecti ama fayda yok.esim cok degisti.nerdeyse hayalini kuramicam kadar cok ilgileniyor benimle ama unutmama faydasi var mi diye sorarsaniz?? hic yok bu aci gercekten kotuymus ve hic bi aciya benzemezmis
hergun icim kavrulyo resmen .o gordugum mesajlari ,o kizin bana anlatiklari, onlari beraber dusunmek ,hic bi sey unutulmuyor
hayatima devam edemiyorum.bittim tukendim.uykum duzensiz,ben mutsuz,esim devamli bana yalvar yakar gitmemem icin engellemeye calisyor
Zamam diyoruz ama zaman gecmiyo ,acimi hafiflestirmiyor
Hele ki o kizi gordum kendimi daha kotu hissediyorum
maalesef iki kere de karsilastim
ALLAH bu aciyi dusmanimin basina vermesin:43::43::43:

Allah yardımcın olsun,

Kadın ya da farketmez bence aldatmak kişilikle ilgili bir durum. İnsanın kişilği el verdiği şekilde sindirdiği şekilde davranabiliyor maalesef.
Ama şöyle bir durum da var ki; hata biz insanlar için. Gerçekten hatalı olduğu düşünüyorsa bunu bir daha tekrarlamayacaktır. Bu da senin acınında zerre kadar etki eder mi bilmem. Zor durumdasın. Ama eğer birşeye karar verdiysen onu uygula derim. Böyle ömür sana zindan olur. Ya tamam ya devam de ve geçmişe değil önüne bakmaya çalış.

selam arkaslar
bu olayin ustunden bi kac ay gecti ama fayda yok.esim cok degisti.nerdeyse hayalini kuramicam kadar cok ilgileniyor benimle ama unutmama faydasi var mi diye sorarsaniz?? hic yok bu aci gercekten kotuymus ve hic bi aciya benzemezmis
hergun icim kavrulyo resmen .o gordugum mesajlari ,o kizin bana anlatiklari, onlari beraber dusunmek ,hic bi sey unutulmuyor
hayatima devam edemiyorum.bittim tukendim.uykum duzensiz,ben mutsuz,esim devamli bana yalvar yakar gitmemem icin engellemeye calisyor

Çok zor bir durum Rabbim yardımcın olsun. Tek başına bu sıkıntıdan kurtulman çok zor, bir destek al psikolog veya aile danışmanından vede hergün ya fettah zikrini ve ya selam celle celahu zikrini çek. Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin senide ona razı etsin.

selam arkaslar

canım aynı şeyleri yaşadım,üzerinden 3 yıl geçti..benim eşimde hala konu açıldığında gözleri dolar bu süre zarfında ondan da pişmanlığından da emin oldum.eskisi değil inan bana hafifliyor zamanla,ilk zamanlar sinir krizleri geçiriyordum resmen kızım bebekti henüz ona kıyamadım,şimdi pişman değilim şans verdiğim için evet daha da iyi oldu belki evliliğim eksilerimizi gördük ikimizde ama izi kalıyor işte..ne yaparsa ne söylerse söylesin hala içim sızlıyo,ne evliliğim ne de kocam eskisi gibi değil gözümde..çok zor allaha sığın bol bol dua et inan rahatlatıyor

Allah yardımcın olsun,

Kadın ya da farketmez bence aldatmak kişilikle ilgili bir durum. İnsanın kişilği el verdiği şekilde sindirdiği şekilde davranabiliyor maalesef.
Ama şöyle bir durum da var ki; hata biz insanlar için. Gerçekten hatalı olduğu düşünüyorsa bunu bir daha tekrarlamayacaktır. Bu da senin acınında zerre kadar etki eder mi bilmem. Zor durumdasın. Ama eğer birşeye karar verdiysen onu uygula derim. Böyle ömür sana zindan olur. Ya tamam ya devam de ve geçmişe değil önüne bakmaya çalış.

inan bana cok dedim ;boyle bi sey yaparsan giderim diye cok dedim,herseyi kaldirabilirim ama bunu kaldiraramam dedim
ve yapti ..benim karakterimi hice saydi
hicbir kadin bunu kabul etmez tabi .ama bazilari bununla daha kolay yasar
maalesef ben oyle deilim ben bununla hayatima devam edemiyorum:43::43:

Çok zor bir durum Rabbim yardımcın olsun. Tek başına bu sıkıntıdan kurtulman çok zor, bir destek al psikolog veya aile danışmanından vede hergün ya fettah zikrini ve ya selam celle celahu zikrini çek. Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin senide ona razı etsin.

saol arkadasim ama psikologa devam;li gidiyorum
ve bol bol dua ediyorum

Unutmak hiç kolay değil..size ayrılın veya devam edin diyemem..çünkü bir yakınımda tanık oldum aradan 3 sene geçti olayın üstünden öyle boşandılar herkes çok çaba sarfetti o evlilik için ama olmadı yaşananlar unutulmadı.Yani, çok zor Allah sabır versin hakkınızda hayırlısı.

inan bana cok dedim ;boyle bi sey yaparsan giderim diye cok dedim,herseyi kaldirabilirim ama bunu kaldiraramam dedim
ve yapti ..benim karakterimi hice saydi
hicbir kadin bunu kabul etmez tabi .ama bazilari bununla daha kolay yasar
maalesef ben oyle deilim ben bununla hayatima devam edemiyorum:43::43:

benim de en çok söylediğim şeydi bu belki de büyük konuştum ondan başım ageldi diyorum bazen..asla kaldıramam ben bunu arkama bakmam diyordum ayrılık aşamasında herşeyi kafamda bitirmişken bebeğim engel oldu bitirmeme...anne olunca farklı düşünüyormuş insan çocuğu grurundan bile önce geliyormuş onu anladım...çok zor bi süreçti hala aştım mı emi değilim...yardım almak,konuşmak gerçekten çok işe yarıyor böyle bi durumda

canım aynı şeyleri yaşadım,üzerinden 3 yıl geçti..benim eşimde hala konu açıldığında gözleri dolar bu süre zarfında ondan da pişmanlığından da emin oldum.eskisi değil inan bana hafifliyor zamanla,ilk zamanlar sinir krizleri geçiriyordum resmen kızım bebekti henüz ona kıyamadım,şimdi pişman değilim şans verdiğim için evet daha da iyi oldu belki evliliğim eksilerimizi gördük ikimizde ama izi kalıyor işte..ne yaparsa ne söylerse söylesin hala içim sızlıyo,ne evliliğim ne de kocam eskisi gibi değil gözümde..çok zor allaha sığın bol bol dua et inan rahatlatıyor

ne kadar zaman gecti canim uzerimden bu duruma alisman icin,esini affetmen icin

yok o imkansiz kufur bile etti esime gozumun onunde
hatta numarasini degistirdi ve bana verdi esimde yok o numara ve esim de numarasini degistirdi
kiz bu hafta isten ayrilacak
benim esim de yeni is bakiyor daha kolay atlatayim diye

siz diyorsunuz ya olan sadece bana oldu diye yok eksik söylüyorsunuz. olan size ve o kadına oldu.
eşiniz de paşa paşa sıcak evinde oturuyor, aldattığı karısı onun koynuna giriyor, o da onu öpüyor okuyor teselli ediyor!!!

diğer kadın da şimdi işinden oluyor..

bu zamana kadar sadık bir eş olamamış kocanız. hatta sadık bir nişanlı bile değilmiş okudum konularınızı..
dilerim hacca gittikten sonra artık karıdan kızdan elini çeker!!!

ne kadar zaman gecti canim uzerimden bu duruma alisman icin,esini affetmen icin

alıştım sanırım ama afettim mi gerçekten bilmiyorum..ben kızım için bi şans verdim olursa olur olmazsa da denedim derim diye düşündüm affettiğim için değildi sanırım birarada olmamız..kabullenmesi çok zor,eşim çok çabaladı düzelmesi için bişeylerin..bana kalsa belki de biterdi çoktan..eşinin tavrı önemli atlatabilmen için...bana gelince bu olay beni güçlendirdi artık onsuzda hayatıma devam edebileceğimi öğrendim,kendime güvenim artıı..eşim onu afettiğim için karşımda eziliyor bu durumda benim hoşuma gidiyor açıkçası..önceliklerim değişti herşeyden önce sadece kızım ve benim önemli olan...önceden kocam evim ailem ön sıradayken şimdi sadece kızım ve ben...bunu ona da söylüyorum bi hatasında daha bizi kaybedeceğini çok iyi biliyor

siz diyorsunuz ya olan sadece bana oldu diye yok eksik söylüyorsunuz. olan size ve o kadına oldu.
eşiniz de paşa paşa sıcak evinde oturuyor, aldattığı karısı onun koynuna giriyor, o da onu öpüyor okuyor teselli ediyor!!!

diğer kadın da şimdi işinden oluyor..

bu zamana kadar sadık bir eş olamamış kocanız. hatta sadık bir nişanlı bile değilmiş okudum konularınızı..
dilerim hacca gittikten sonra artık karıdan kızdan elini çeker!!!

dusundugunuz o kadinsa merak etmeyin isinden falan olmadi.hayatina kaldigi yerden devam sadece bi farkla
bi hemcinsinin hayatini bitirmis olarak
esim ayrildi o isten
ama niyetiniz benim canimi acitmaksa cok guzel oldu
ama saygi duyorum fikirlerinize

alıştım sanırım ama afettim mi gerçekten bilmiyorum..ben kızım için bi şans verdim olursa olur olmazsa da denedim derim diye düşündüm affettiğim için değildi sanırım birarada olmamız..kabullenmesi çok zor,eşim çok çabaladı düzelmesi için bişeylerin..bana kalsa belki de biterdi çoktan..eşinin tavrı önemli atlatabilmen için...bana gelince bu olay beni güçlendirdi artık onsuzda hayatıma devam edebileceğimi öğrendim,kendime güvenim artıı..eşim onu afettiğim için karşımda eziliyor bu durumda benim hoşuma gidiyor açıkçası..önceliklerim değişti herşeyden önce sadece kızım ve benim önemli olan...önceden kocam evim ailem ön sıradayken şimdi sadece kızım ve ben...bunu ona da söylüyorum bi hatasında daha bizi kaybedeceğini çok iyi biliyor

umarim bende snin gibi olabilirim bir gun
su an cok zor gozukyor
benim imtihanim buymus diyorum sira geldi esimin imtihanina
ya gecer ve yuvasina sahip cikar
ya gecemez ve esini cocuklarini kaybeder

dusundugunuz o kadinsa merak etmeyin isinden falan olmadi.hayatina kaldigi yerden devam sadece bi farkla
bi hemcinsinin hayatini bitirmis olarak
esim ayrildi o isten
ama niyetiniz benim canimi acitmaksa cok guzel oldu
ama saygi duyorum fikirlerinize

sonuçta evli,çocuklu bi erkekle bile bile ilişki yaşayabiliyorsa bi kadın en az erkek kadar suçludur..hani adam evli olduğunu saklamıştır ona bi sözüm tabi ki yok ama bilerek bi işe kalkışıyorsa sonuçlarına da katlanacak

Back
X