• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arada kaldim.gidesim var ama kaliyorum

umarim bende snin gibi olabilirim bir gun
su an cok zor gozukyor
benim imtihanim buymus diyorum sira geldi esimin imtihanina
ya gecer ve yuvasina sahip cikar
ya gecemez ve esini cocuklarini kaybeder

yaptığı hatanın sonuçlarına öyle veya böyle katlanmak neden imtihan olsun ki...
neyse zaten zor durumdasınız, Allah yardımcınız olsun

umarim bende snin gibi olabilirim bir gun
su an cok zor gozukyor
benim imtihanim buymus diyorum sira geldi esimin imtihanina
ya gecer ve yuvasina sahip cikar
ya gecemez ve esini cocuklarini kaybeder

geçecek canım inan bana...insan ölüm acısına bile dayanıyor bu ne ki,,çocuklarına sarıl onların güçlü bi anneye ihtiyacı senin de biraz zamana ihtiyacın var..özelden mesaj atamıyorum maalesef :((

sonuçta evli,çocuklu bi erkekle bile bile ilişki yaşayabiliyorsa bi kadın en az erkek kadar suçludur..hani adam evli olduğunu saklamıştır ona bi sözüm tabi ki yok ama bilerek bi işe kalkışıyorsa sonuçlarına da katlanacak

en az erkek kadar suçlu????
herkes kendi yuvasını korumakla mükelleftir. neden evliliğin bekçisi kadınlar oluyor? erkekler bu yüzden bu kadar rahatlar işte. nasıl olsa suçlu ya aldatılan kadın ya da 3. kadın...

sonuçta evli,çocuklu bi erkekle bile bile ilişki yaşayabiliyorsa bi kadın en az erkek kadar suçludur..hani adam evli olduğunu saklamıştır ona bi sözüm tabi ki yok ama bilerek bi işe kalkışıyorsa sonuçlarına da katlanacak

evet bile bile
hatta ilk ardigimda bana saldirmaya hakkin yok iki tarafli bi suc isledik dedi

herkes kendi yuvasını korumakla mükelleftir. neden evliliğin bekçisi kadınlar oluyor? erkekler bu yüzden bu kadar rahatlar işte. nasıl olsa suçlu ya aldatılan kadın ya da 3. kadın...

erkek kendi yuvasinda sorumlu
ama cocuklu kadin ustelik onceden kendi esi tarafindan aldilmis bi kadin yapabilisa bu onunda karaktersiz ve kalitesiz oldugunu gosterir

geçecek canım inan bana...insan ölüm acısına bile dayanıyor bu ne ki,,çocuklarına sarıl onların güçlü bi anneye ihtiyacı senin de biraz zamana ihtiyacın var..özelden mesaj atamıyorum maalesef :((

esime karsi cok gucluyum canim bende onsuz yasayabilecegimi anladim ama onun yaninda oldukca yaralarim gecmicek gibi oluyor
buda onun farkinda
kaybetmek korkusu varya onu dibine kadar yasiyor
elimden kaydini hissediyorum diyor

anlatmak istediğim şeyle sizin anladığınız maalesef farklı...benim evliliğimden yuvamdan tabi ki o diğer kadın mesul değil bana yaşattıkları tabi ki onu bağlamaz,ben sadece sonuçları açısından yazmıştım bilerek başladıysa eğer sonucuna katlanacak işinden de olabilir ki iş nedir bulunur sonuçta ben evliliğimden oluyorum bi zahmet o da o kadar katlansın..
diğer kadın adamın evli olduğunu karısının karnı burnunda hamile olduğunu biliyor ve ilişkiye girmekte bi sakınca görmüyorsa evet erkek kadar suçludur bu arada

Son düzenleme:
erkek kendi yuvasinda sorumlu
ama cocuklu kadin ustelik onceden kendi esi tarafindan aldilmis bi kadin yapabilisa bu onunda karaktersiz ve kalitesiz oldugunu gosterir

benim derdim 3. kadının kalitesi falan değil zaten... Derdim erkeğin omzundaki yükün başka başka kişilere aktarılması. Erkek aldatır, 3. kadına yüklenilir. Erkeği annesi fişekler, suçlunun adı kv olur. Sağlam duruş sergilemeyen erkek nedense hep daha saftır daha masumdur...Erkek evladım var, sorumluluklarını da hatalarını da sahiplenen bir kişiliği olsun diye uğraşacağım. Neyse konunuzu dağıttım, kusura bakmayın...

benim derdim 3. kadının kalitesi falan değil zaten... Derdim erkeğin omzundaki yükün başka başka kişilere aktarılması. Erkek aldatır, 3. kadına yüklenilir. Erkeği annesi fişekler, suçlunun adı kv olur. Sağlam duruş sergilemeyen erkek nedense hep daha saftır daha masumdur...Erkek evladım var, sorumluluklarını da hatalarını da sahiplenen bir kişiliği olsun diye uğraşacağım. Neyse konunuzu dağıttım, kusura bakmayın...

yanlış anlaşılmasın biz burda kocalarımızı savunmuyoruz,suçsuz demiyoruz,diğer kadına yüklendiğimiz falan da yok ayrıca...ben diğer kadınla asla muhatap olmadım bana kendini affettirecek insan eşim olacak insandır suçsuz olduklarını düşünsek zaten bizim için herşey daha kolay olur hayatımıza devam eder giderdik..umarım evladınız istediğiniz gibi yetişir bu arada

Rabiam sen bu durumu arkaya atamayacaksın belli ki.
Bu yüzden bence en iyisi kendini tüketmeden bir süreliğine de olsa o evden ayrılman, kafanı toparlaman.
Belki uzaklaşınca duygularını daha net tahlil edebilirsin.
Her akşam eşin karşında, yaşananlar aklında.
İhaneti kabullenip arkaya atıp, evliliği devam ettirebilmek herkese göre değil.
Sonuç ayrılık bile olsa sorumlusu sen değilsin.
Böyle hissetme, bunu sana dayatanlara izin verme.
Suçlu eşin, ihanet eden o.
Umarım kısa zamanda toparlanır, hayatına mutlu olacağın şekilde devam etme gücünü kendinde bulursun.

Bir kadın adamın evli olduğunu bile bile beraberlik yaşıyorsa ortada kalite yoktur, şahsiyet hiç yoktur:31:

esime karsi cok gucluyum canim bende onsuz yasayabilecegimi anladim ama onun yaninda oldukca yaralarim gecmicek gibi oluyor
buda onun farkinda
kaybetmek korkusu varya onu dibine kadar yasiyor
elimden kaydini hissediyorum diyor

canım sana da tavsiyem kendini oyalacak b,işiler bul mesela ben ara verdiğim işime geri döndüm,giyinip süslenip çıkıyorum kendime daha çok bakıyorum vakit ayırıyorum..artık o beni merak ediyor,arkadaşlarımla çıkıyorum haftanın 1-2 günü kızkıza takılıyoruz mesela telefon elimde dolaşmıyorum mesela ulaşamadığında şimdi o hesap soruyo bana neden bakmıyorsun diye bırak o dönsün artık etrafında o merak etsin,

affediceksen affet unut,affetmeyeceksen sakın aklında tutup intikam alma. eşimin annesi (aldatılmış)yapmıştı kocasına. yıllarca hala intikam alıyor.ikiyüzlü olma sakın

biz kimseye yuklenmyoz tabi bi yere kadar
tutup o kadina sen cok iyi bi insansin dersen
isini kaybetti diye ustune uzulursen ben sorarim sana basina gelse ki allahim kimsenin basina vermesin ne yaparsin???

yanlış anlaşılmasın biz burda kocalarımızı savunmuyoruz,suçsuz demiyoruz,diğer kadına yüklendiğimiz falan da yok ayrıca...ben diğer kadınla asla muhatap olmadım bana kendini affettirecek insan eşim olacak insandır suçsuz olduklarını düşünsek zaten bizim için herşey daha kolay olur hayatımıza devam eder giderdik..umarım evladınız istediğiniz gibi yetişir bu arada

pekı sen o kadının kım oldugunu bılıyormuydun???

Rabiam sen bu durumu arkaya atamayacaksın belli ki.
Bu yüzden bence en iyisi kendini tüketmeden bir süreliğine de olsa o evden ayrılman, kafanı toparlaman.
Belki uzaklaşınca duygularını daha net tahlil edebilirsin.
Her akşam eşin karşında, yaşananlar aklında.
İhaneti kabullenip arkaya atıp, evliliği devam ettirebilmek herkese göre değil.
Sonuç ayrılık bile olsa sorumlusu sen değilsin.
Böyle hissetme, bunu sana dayatanlara izin verme.
Suçlu eşin, ihanet eden o.
Umarım kısa zamanda toparlanır, hayatına mutlu olacağın şekilde devam etme gücünü kendinde bulursun.

KITTY BI BILSEN OYLE PISMANIM KI hemen dondugume
keske gerekirse 6 ay donmeseydim ama saglam adimlarla geriye gelseydim

biz kimseye yuklenmyoz tabi bi yere kadar
tutup o kadina sen cok iyi bi insansin dersen
isini kaybetti diye ustune uzulursen ben sorarim sana basina gelse ki allahim kimsenin basina vermesin ne yaparsin???

ben o kadına üzülmem de kızmam da ... meşguliyetim o olmaz yani.
çünkü benim kocam olmasa başkasıyla yiyecekti bu haltı...
ha "o kadın böyle bir işin parçası olarak kendini belli etmiş zaten, aynen benim kocam nasıl kendini belli etti ise" derim. Benim derdim sağlam durmayan kocam olur temelde. Ben evliyken eşim dışında kim olsa, hatta dünya yakışıklısı olsa yüzüne bakmazsam, eşim de onu yapacak.

pekı sen o kadının kım oldugunu bılıyormuydun???

tabi ki canım eşimin iş yerinden...oraya başlayalı 3 ay falan olmuştu üstelik o denli hızlıymış kendileri..eşim yönetici olarak çalışıyordu elemanların çoğu bayandı herkes beni tanıyordu benim aklıma bile gelmezdi böyle birşey...olay ortaya çıkınca ben eşimi evden gönderdim,arkasından da eşyalarını,avukata koştum hemen kararlıydım ayrılmaya kızım 3 aylıktı o sırada...ben bunlarla uğraşırken diğer kadın ev tutup kocamla birlikte yaşama planları yapmaya başlamış daha resmen boşanmadan..avukatım davayı hemen açmadı biraz sakince düşün dedi bana..3 ay boyunca 1 kez gördüm sadece eşimi onun dışında ne telefonlarına çıktım ne görüştüm

ben o kadına üzülmem de kızmam da ... meşguliyetim o olmaz yani.
çünkü benim kocam olmasa başkasıyla yiyecekti bu haltı...
ha "o kadın böyle bir işin parçası olarak kendini belli etmiş zaten, aynen benim kocam nasıl kendini belli etti ise" derim. Benim derdim sağlam durmayan kocam olur temelde. Ben evliyken eşim dışında kim olsa, hatta dünya yakışıklısı olsa yüzüne bakmazsam, eşim de onu yapacak.

evt oyle bende ona tutup da bisey demedim,butun suc esimin dedim
ama bi yerde gozumde buyuyo o kadin bilemzsiniz
onun bi zamanlar tercih edildigini bilmek beni olduryo

Back
X